<3
Printable View
<3
:heart:
andjeo lijepi mali. prije ces se brckati u moru nego valjati u snijegu.
Laviću mali... svako jutro kad otvorim ovaj topic me kolegica pita što mi je kad počnem smrcati. Jutros sam joj pokazala tvoju ručicu, pa se i ona raznježila. Samo ti nama rasti, biti će mora i valova, snijega i gruda, sunca i zelene trave, liše i šarenih listova... cijeli jedan šareni svijet čeka na tebe! :heart:
:heart:~~~~~~~~~~~
Ovaj zadnji post od jucer me je... :'(
Uh... Matej~~~~~~~~~~~~~~~~
Procitala sam cijeli razvoj dogadaja i drzim fige da mali Matej i dalje raste prema planu i da sto prije dodje dan za ici kuci svojim hrabrim roditeljima! <3
cure drage moj maleni lavić je danas jako loše, navukla mu se infekcija. Ne znaju još koja ali su ga opet prikopčali na antibiotike i hrpu lijekova(a skinuli ga prekjučer). Tlak mu je nizak 37/13 i zbog toga ne piški; izgleda da mu se ductus otvara opet. Pričala s mamom (onom koja je imala isti termin kao i ja) i rekla mi je da se i njen malički tako vrtio u krugu nekoliko tjedana, taman se malo popravi i onda dum, pa opet sve nanovo - znam znam strpljenja i pozitive ali uff tek smo počeli a već ne mogu
Držite se, draga Lavice i mali Laviću! Mislimo na vas i šaljemo puno lijepih misli :heart:
Draga Lina, tako je to sa našim palcicima, jedan dan bolje drugi gore, ali veliki su to borci, samo mislite pozitivno i mazite ga i pričajte mu.
lijepo smo se pomazili u 7, i mama i tata
i onda nas je nasmijavao kada je počeo zijevati iako čitavo vrijeme ima zatvorene okice i miran jenisam se pohvalila da će izgleda imati rupicu na bradi kao mama inače ja u glavici baš sličan tati
Saljem tone vibrica ~~~~~~~
sve pozitivne misli prema vama
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~ malenome i vama, za bolje vijesti sutra!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Lina, držite se, bit će sve u redu, samo da što prije prođe i ova epizoda...
~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve dobro. Mislimo na vas.
Držite se!
Velike puse i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velikog borca i njegovu hrabru mamu!
lavicu mali - i od nas tona vibrica - a mami :kiss:
Sve naše dobre misli su s vama. Ljubac lavicu!
~~~~~~~~~~~~~~~~ za malenog borca i roditelje!
Sve pozitivne vibre i molitve su usmjerene hrabrom lavicu i hrabrim roditeljima ~~~~~~~~~~~~ !!!
Šaljemo vam samo pozitivne misli i vibre...
Pobijedit ce hrabri lavic tu infekciju, drzite se ~~~~~~~~~~~~~~~
Sent from my iPhone using Tapatalk
Velika velika pusaaaaa malom laviću :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok
Molim za vas :heart:
Mislimo na vas <3
Lina,uvjerena sam.da ce maleni sve nedace pobijedit!
Mislim na vas<3
A avatar je :zaljubljen:
pozitivne vibre i od nas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ručica je premedena, sva sam se raspametila...
Kako je danas?
Mislimo na vas :heart:
danas je bolje, nema temperature i kaže pedica (a i nama je tako) da uopće ne izgleda bolestan a da mu je krvna slika jako loša. Ona je to stanje nazvala sepsa. Lijepo se popiškio i pokakao i opet su mu zamotali pelenu - to sam dosada naučila da je dobro dok ima zamotanu pelenu ako je odmotana znači da nekaj na tom planu ne štima. Tlakić je ujutro i dalje bio loš ali se kasnije malo sredio 70/27 no izgleda da se ductus definitivno opet otvorio jer se čuje šumJa ga posjećujem svaki sat vremena osim ako zbog nekih obaveza malo rastegnem pauzu, pa sam ga tako ulovila piškit mlazem po peleni dok je bila još otvorena, a sada navečer se jako plakao (ništa se ne čuje jer ima respirator a i slab je on za plač), vidi se po grimasi, po ustima i jeziku, izguruje gazicu iz usta. I ja ga mazim da ga smirim i nejde i nejde i pogledam i vidim da je pelena izvana žuta, dođe sestra otvori a ono stvarno zapišano i zasrato. Već plače kada je mokar a i očito će biti deranja, urlikanja kao pravi veliki lav.
Pratim temu od pocetka i svaki dan mislim na vas i navijam da sto prije izadjete iz bolnice...
Moj sin je prezivio sepsu iako mu je crp bio 167 (za bebice to je oogromna vrijednost), plus zutica i svasta jos... isto je krvna slika bila katastrofa, ali su doktori od pocetka govorili da je bitno to sto on ne pokazuje da je toliko bolestan... bio je zivahan i mlatarao po onim cjevcicama u inkubatoru kao da mu nije nista...
Doduse on nije prevremeno rodjen, ali je imao IUGR i dobio infekciju nekoliko dana po rodjenju, pa je tek od treceg dana smjesten u inkubator...
Nemojte da klonete duhom, pozitivna energija roditelja mu znaci vise nego sto mozete da zamislite...
Imali smo male drugare palcice kao sto ste vi na institutu na kom je moj sin lezao i neki su po tri puta "upadali" u sepsu i izvukli su se... sad su veliki, napredni, hodaju, pricaju... a neki su proveli i po 4 mjeseca u bolnici...
Svaki dan su nam doktori ponavljali da su dvije najvaznije stvari koje roditelji mogu da im pruze pozitivna energija i majcino mlijeko...
Saljemo tooone pozitivne energije...
I nemoj da zaboravis da ga slikas svaki dan ako dopuste...
Cudo jedno kako palcici brzo napreduju i mijenjaju se, kad se umorite samo pogledajte slicice od prije par dana i vidjecete koliko je narastao pa ce vam se brze napuniti baterije
~~~~~~~~~~~~~~~
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
za malog Palčića, malim koračićima naprijed :heart:
Lina, to su ti "usponi i padovi". Jedan dan sve ok, drugi dan losije.uspijece...vec je uspijevao...uspijece!! Doktori su sa njim, ti si sa njim... Samo strpaljenja... Veliki zagrljaj!