Clearblue kaže -.
I onda se pomirim s tim, i ok, mislim nije ok, al šta je tu je , glavom kroz zid ne mogu, i dđe mm i kaže ja tom testu niš ne vjerujujem.
Ići ću prekosutra izvadit betu da sam 100% sigurna.
Printable View
Clearblue kaže -.
I onda se pomirim s tim, i ok, mislim nije ok, al šta je tu je , glavom kroz zid ne mogu, i dđe mm i kaže ja tom testu niš ne vjerujujem.
Ići ću prekosutra izvadit betu da sam 100% sigurna.
Kameleon vibram do neba!!!
Puno pusa svima, svima puno vibrica za sve sta vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MAMI 2, tikki, njanja1, anka, mima32 ~~~~~~~~
i posebne za moju kameleonku, da boravak u tuđini urodi plodom ili s više plodova ;)
i za one koji su propustili: http://forum.roda.hr/threads/83875-Innu-je-rodila
počela sam piti duphastone u nedjelju, nadam se da će nakon ovoga uslijediti dobitni postupak
Uzimete li nesto protiv bolova prije punkcije?
Ja sam prosli put Normabel i Ketonal duo al nisam sigurna dal da ih pijem sutra prije pinkcije.
Jel itko isao bez icega?
Ja sam svaki put išla bez ičega...tamo dobijem neki koktelčić u guzu, i to je to...
Punkcije gotova. 1JS. Sutra zovem da vidim da li se oplodila
mima32 :fige: nek bude jedna ali vrijedna! Sretno!
cure hvala vam puno svima na podršci!!! jučer sam bila malo :-o nakon razgovora s labom, ali realno sve je ok, tako da se zaista nadam transferu sutra!!!! napeta sam ko puška!!!:lol:
anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za endo!! i lijepe zrele js!!!!!!
mima 32~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!!!!
mami2 , nanja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tikki :fige:
mima32 imala si punkciju na VV? jel pomaze ta inekcija za bolove, ili si jos nesto uzela od lijekova??
SD, oni inace ne daju nista. Oba puta sam uzela Normabel i ketonal duo i ne mogu rec da me nesto bolilo. Jedva da sam osjetila.
kameleon vibriram do nebe pa do krticine kuce...
Svima puno pozitivnih vibri
I da prijavim se- krajem drugog krecem u dugi protokol :)
Samo ulijecem pozeljeti svima srecu s pikanjima i u postupcima.. naravno Kameleon fige i vibre do neba da ovaj put bude dobitno :fige:
ja nisam mogla izdrzat...napravila sam test,negativ
njanja1,zar ti transfer nijr bio prije 4dana?
pa je ali jedne blastule i jedne morule...mozda sam malo preuranila...i trebala sacekat bar ponedeljak!!!!
ja sta sam po netu nasla faza primanja je bila ili u nedjelju ili u ponedeljak...reko da provjerim...
i zeznu se,nesmijem mm ni reci
pre pre rano si napravila ,cekaj jos barem 4 dana pa ponovi ako ne mozes izdrzat,ali uzi i daj rezultat sa rezervom,pabponovi opet nakon 2 dana i onda bi ti definitivno trebalo nesto pokazat.
ako si procitala na rodinoj brosuri da bi 9 dan trebao se pokazat na kucnom testu za trudnocu,misli se 9dan od transfera, Sretnooo !!
kameleon,sretnoooo !!
potpisujem mravak za sve što kaže, definitivno preeeeeeeerano, još par dana nemaš ni što dolazit blizu testića ;))))
sretno za par dana ;)
drzim fige za svih kojima treba danas njihovo malo čudo :fige:
Cure samo da vam pozelim puno srece u postupcima u kojoj god fazi bile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sretno svima i saljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~
Ja bi najradije prespavala jos 1,5h pa da odma mogu zvat provjerit dal se oplodila. Izludit cu dotad
Alo!
Da javim - da sam jučer ostala iznenađena kad je dok rekao da će aspiracija biti u petak - dakle sutra. Pošto je sve bilo sporije - nisam očekivala tako brzo, tako da će apstinencija biti nekih 44 sati - a ne 3 dana kako je preporučeno. Valjda bu ok!
Jučer je vidio 9 folikula veličine 15 - 17 mm - nisu nešto super veliki. A njegova izjava je odmah bila da će u petak biti aspiracija - a po progesteronu i estradiolu koji sam jučer vadila je to i potvrđeno. Endometrij mi je jučer bio 7mm.
Valjda će i folikuli još porast to sutra, a endometrij do transfera.
Držite mi fige!
Njanja stvarno si požurila.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betočekalice, za punkcije i transfere!
Moja m je ipak došla.
Nema transfera. Oplodila se ali je triploidan zametak
Jel znate sto implicira taj trioloidan zametak? Znam da je to genetska anomalija? Ali kako? Zasto? Zbog cega? To je zbog nas? Zbog ICSI-ja? Mozda i nije prava tema al tesko mi e pretrazivat forum mobitelom
Cure ako kome zatreba za zločestu bakteriju, mojoj frendici je pomoglo ovo: http://www.coolinarika.com/recept/li...herichie-coli/
Ako administrator misli da treba premjestiti post na neku drugu temu može.
Puno sreće svima u postupcima i trudnoćama!!!
Njanja sad ni nemoj kupovati test par dana da te opet prstici ne dovedu u napast, znamo kako ti je i drzimo :fige: za +
MAMI a bas mi je zao draga
Anka ma mora to biti sve super ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mima32 nemam pojma o tome, ali mi je zao da niste stigli do transfera
Mami & Mima :love2:
Vatra - thanks
Transfer dvije mrvice, ostale dvije odustale.. beta 13.2.
Hvala svima na vibricama, opet su pomogle!! :*
Jejja čestitam na pisulincu!!
Njanja1 ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu. Sve su ti rekle cure, rano je jos.
ami2,,mima32 žao mi je..
Anka ~~~~~~~~~~~~~~~~
Bravo kameleon!
Kamelon i dalje mogu samo misliti na tebe i.drzati :fige: Tako sam sretna i uzbudjena zbog tebe!!!
Kameleon, šaljem bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~!!!
PS, skoro svaku večer sanjam da je neka od nas trudna, sinoć je to u mojim snovima bila Vatra86, a ja sam u snovima posvojila bebicu-curicu od jedno 4-5 mjeseci starosti :heart:
To kameleon! Za dalje :fige:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~