Stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ti si trudna, ajde više taj testić pišni pa da feštamo!
Printable View
Stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ti si trudna, ajde više taj testić pišni pa da feštamo!
Gle, ak me možete shvatiti... tako sam se veselila plusiću prošli put, da sam bila u komi mjesecima kad je beba otišla, da me strah pišati! Kod gina nema smisla još 2 tj, a i onak ne bih do prvog UZV otvarala odbrojavanje. Inače, da, smatram se trudnom jer mi nikad nije ciklus bio duži od 31, a danas je 31dc pa eto, možete me i vi smatrati trudnicom :) Samo molim još bez čestitarenja, godinu dana smo pokušavali i molili se! Nisam još ni mm rekla, on ni nema pojma da mi kasni! Ah ti blentavi muški :lol:
Draga razumijem te , neću čestitati dok ti to službeno ne objaviš, čekam s tobom :love2:
Možda ću djelovat ko glupača nakon dvoje djece i hrpe godina iza sebe danas se veselim ko malo djete jer osjetim svoj jajnik, mislim , ne znam jel bi plakala ili se smijala, situacija tragikomična.
Mami znaš kaj trebaš raditi :lol: Ja sam ovaj mjesec imala užasno bolnu O, ne sjećam se ikad tako, sva napuhnuta kao balon. Legnem oko 23, a mm hrče. Prčkala sam po njemu dok ga nisam zbudila i onda se iskazao! Bormeč me je prestalo bolit :lol: :lol: Zato sam uvjerena da je to, to!
Curke da se i ja prikljucim.Ovaj mjesec smo mm i ja imali ciljane odnose po naputku dr.Od 17.dc pocinjem sa duphastonima 12 dana,ako ne dobijrm u roku 3 dana od prestanka uzimanja moram vadit betu.To je tek 17.04...ko ceto docekat...poludit cu do tad :-( kako se vi drzite?
I jedno pitanje...zna li netko da li uzimanje progesterona povisuje bazalnu?
snelly meni kasni 5 dana i mislim da su cure ovdje nestrpljivije od mene, stalno nagovaraju na testić, a meni sve cool :) Zapravo, čitajući ovaj pdf sam skužila da smo sve najmirnije i najstrpljivije kad se TO konačno dogodi, onak, tijelo zna i šalje signale: budi smirena, bebi treba mir :) Znači, probaj se ne izluđivati i nađi si hobi, vjeruj u ovih 12 mj pokušavanja svašta sam prošla i mogu te samo :love2:
Snelly dobro došla.
Nekim curkama podigne nekima ne.
Meni nije, uzimala vaginalno.
Hvala curke,joj tesko je biti opusten nakon jednog spontanog,i sad vec 2 godine radimo na bebi,a nece pa nece.Mm je spermiogram bio los,sad je dobar ali i prosli mj sam se toliko nadala i nista.Zato smo se i uputili specijalistu za mpo.On je jucer vidio jajasce 18x15 mm,endometrij 14 mm i predpostavio da ce ovulacija bit u iduca 3 dana.Sokiralo me to kaj je rekao da jajna stanica zivi u prosijeku 9h,a spermici 24h i da je najbolje imat odnose ujutro.Kako se nasalio muski uvijek imaju vremena ali dame nece cekat pa odu hahaha
Ne razumijem cemu tablete progesterona ako je sve u redu kaj se tice ovulacije i endometrija????ali dr tako reko i tocka...
E vidiš možda ne ostajem trudna jer baš se ne jelte ujutro, morat ću to ubaciti.
Da i mi smo uvijek po starinski kad noc padne.... :-) ali ima smisla kaj veli dr.Ako je ovulacija bila rano ujutro,a mi navalili u 12h navecer osla dama ....i ja sad poslusala dr ali nikako mi to ne pase.nisam jutarnji tip :-) mislim kad se zbudim prvo kaj moram "obavit" je to,a tek onda kava...
Cure samo da vas sve pozdravim a novima zaželim dobrodošlicu i što kraće zadržavanje a brži prelazak u trudnice :D
Stork držim fige da je to to :klap:
Viki :love2:
I ja sam čula da je bolji jutarnji ali nešto mi ne sjeda :lol: meni ovih dana action zapravo ovaj ciklus odlućila po sistemu svaki 2 dan iako već mislim da opet nema ništa od toga, puna sam sumnji...
Kazu da treba pozitivno mislit :-) ajde bas cu probat ovaj mj pa bumo vidli...
Ma mi smo čak ovaj mj bili poprilično nezainteresirani, od 8-13dc ništa i kad sam osjetila O, mislila opet ništa, već 5 dana stoje, garant su se ukiselili :lol:
Inače, primam pametne savjete protiv žgaravice, koja me zadnja 2 dana napadne kaj god pojedem!
Stork :yes: to je to, kako je lijepo skocila temp.I opustenost, thats it.
Curke ~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusice ali dajte se malo potrudite, nema ja nisam jutarnji!
Za zgaravicu nemam pametniji savjet od manjih obroka, sode sa vodom ili donat.
Stork :-D :-D :-D ma to je to :-D !
Ma znam da je, al' bila sam oprezna, sve smo iskusile najrazličitije simptome u 2ww pa bi gadura opet došla, zato sam šutila! Počelo je 9.dpo s laganim grčevima i žarenjem u cickama, od 12dpo lagani bolovi u križima i kukovima, roštiljanje noću po krevetu, češće pi-pi i 2 dana zatvor, a od jučer i žgaravica. Neki dan sam našnjofala riblju konzervu prije nego sam otključala vrata, 3 dana sam se smrzavala pa mi je jedan dan bilo vruće pa se opet danas smrzavam. Znači, početne čari su tu :) Jedino cicke nisu buknule kao u prošloj T, al ne sumnjam da bu vrlo uskoro! I zadnjih tjedan dana idem spavati s kokicama u 8h, a jučer sam u 3 ubila oko na 5 min u šefovoj fotelji jer je ranije ošel doma :lol:
Joj nemoj mi riblje konzerveeeee...umirem za sardinama u umaku od povrca!!!Cicke budu skocile, ja sam se isto zalila da ne reagiraju i danas na tekmi od maloga, vidim sve me nesto pogledi prate, kad u wc-u pogled u ogledalo a meni sise ajmeeee, sva sam se ispokrivala kada sam izlazila:oops:
Ja danas grlila skoljku, onako filmski, mozda po prvi put u zivotu, sto sam jadna bila.Svaki dan je bljuv ali ovo je bilo..uh.Zapomagala sam da cu umrijeti a MM sam rekla da cu mu vratiti za sve.
I ta zimnica...takoder :drek:
lista za 29.03.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
sreca_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Hej tete...
Prvo želim svu sreću Srećici u ljubičicama! Evo malko vibrica kokica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
stork, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da i nas i sebe uskoro razveseliš sa plusićem,neka bude baš onako kako i osječaš! :klap:
Draga Viki88,sendam big hug & big kiss!
Hvala žužy i tebi big big kiss :zaljubljen:
Evo mene nazad u velikom stilu, pišite sutra 2dc..
kod vas sam do daljnjeg !!!
Cestitam svim trudnicama i uzivajte u trudnoci i za nas koje cekamo nase plusice :-)
Aj Šiškice... :-(
Jutro cure evo :coffee:
Jutro!
Dobro jutro!
Kris hvala na kavici :)
Viki :love2: i ostalim curkama :love2:
lista za 30.03.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
sreca_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Kris,fala na kofici!
kadulja,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i sretno u (ne)čekalicama!
Ajme...još sam gore :drama:
Žužy kad piškiš ?
Ja sam citala da je keks najucinkovitiji od 10-18h pa ko voli nek izvoli. Ni ja nisam neki jutarnji tip makar to nekad davno nije predstavljalo problem. Sad mi je sve problem :lol:
Zuzy skicam i ~~~~~~~~~~~~~~~
Stork ~~~~~~~~~~~~~~~~
Žužy nisi me stavila na listicu !!!
Umirem od žgaravice :drama: