:lol:
Printable View
Bubica i ja se tak osjecam fujkic i bezvoljno. A cice su mi inace ko baloni i broj vece pred mengu. A sad samo bole. Al mi je i dolje onaj pritisak. Ma ne znam ni sama. Sinoc opet fajt sa mm. Zbog gluposti smo se poklali i ovo je prvi put da se i drugi dan ne razgovaramo zato kaj je stvarno pretjerao i ne mislim razgovarat s njim dok se ne isprica. Kad je dosta onda je dosta.
kadulja, :lool: ah taj Mujo.. :facepalm:
Vucice,sendam kissyć! Drž se ženo još kratko vrijeme..ma tolko si izdržala pa bude i ovo malo još prošlo :love2:
A onda,pamet na livadu :-D
nivesa, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusić a i pomirenje s dragim!
Yummy,kak si ?
žuži da ga nema trebalo bi ga izmisliti :mrgreen:
vidim u potpisu da čekaš 7/14 što je u planu?
sorry ako si napisala već, možda mi je promaklo
...obično se i mi zbog gluposti koljemo...mislim,razumijela bi da se zbog neke važne stvari..ali ne...bolje da ne kažem:)
...podržavam te!!!!!nemoj se ispričavati prva,neka on bude taj koji će ti prići...ali vibram neka to bude jako skoro...
...ja sam ko pokisla kokoš...ne znam,sve me već dva dana jako nervira,kriva riječ,pogled...rasplakala sam se kad sam čitala nešto u novinama (o sportu..moš mislit????):)...
proći će me znam..do popodne ću bit ko nova...ali..sad grizemmmmmmm...
...a i boli me više desni jajnik,onako peckajuća bol ponekad,ne znam kako to dobro opisati..a nekad tupasti osjećaj,ono zaštreca na dvije sekunde ali dobro...sad se sjećam da kad sam bila ono malo trudna kad sam bila..isti mi je osjećaj bio na desnoj strani...,pila sam i tablete tri dana,voltaren i kafetine za bol,jer sam mislila da će mi doć m...na kraju se ispostavilo da mi je to bila uz trudnoću koja se vidjela,neka cista,ali nije bilo potrebe riješiti se je...
pitanje-koje tablete se smiju uzimat protiv boli,ono,ako m još nije došla,a boli,a možda je još neotkrivena trudnoća???
.
bubica možeš lekadol i lupocet.
izbjegavaj one na bazi ibuprofena
kadulja,u srpnju idemo u novi stimulirani IVF :-)
bubice,da..možeš neki paracetamol.
Jučer ja išla k op po recept za pilulice za glavobolju i probala nažicat za ibuprofen (nek se nađe..).al mi nije dala.Veli ona da ibuprofen djeluje na tlak i koje kaj i da ga nikako ne preporučuje za bolove.Eh,si mislim,kolko sam se ja toga nagutala u zadnjih petnaest let...al kad mi od lupoceta ni malo ne stane.:predaja:
žuži ne bi ja da ti dočekaš taj 7. nego da nam otvoriš novo odbrojavanje ovdje i da što prije netko smijeni :kiss:
a kada smo kod ibuprofena, meni je zbog glavobolja barem jedan bio na gotovo svakodnevnom meniu...
ti pracetamoli kao da popijem čašu vode, ništa od njih..
ali ima već par mjeseci da sam se "skinula" sa ibuprofena i moram priznati da su mi i glavobolje sva rjeđe :trep:
e sada, je li to psiha, nešto drugo ili treće pojma nemam, ali me happy! :yes:
:-)
Hvala curke....
evo popodnevna :coffee:
Je,slažem se.
Ja sam evo obavila neke pretrage zbog te glavobolje i fB sve 5,ali eto...neurolog mi je rekao u kratko,dok te boli popij Dexomen.
I meni je godinama bilo tako nekako..što me jače boljela,češće sam pila tablete.A što sam češće pila njih,tako su mi sve manje djelovale,valjda se organizam naviknuo.I došlo je do perioda da mi više nije stala ni od kefetina,ni od voltarene...i tako u krug.
Dok nisam s internetom otkrila koje kaj i paralelno s radom na bebi,smanjila sam i te tabletice.
Dosta puta sam otrpjela bolove,samo da ne popijem tabletu..ali nije ni to rješenje.
Sad več poznajem kakav će mi biti dan kad se u jutro probudim...sve ovisi o intenzitetu bolova i po tome procijenim dali pijem il ne.
A i glavobolje su se dobrano prorijedile.
I da,:love2: i tnx na lijepim željama.
trpiti nikako nije rješenje, slažem se. pogotovo jer kada počne boliti ni lijekovi ne pomažu :-(
ni mojim glavoboljama nije otkriven uzrok, a prate me još od puberteta...
sada već mogu odrediti kada će, i zašto zaboliti
ima puno faktora za koje već znam pa nastojim voditi računa o tome i smanjiti mogućnost da se pojavi, ali nije danas lako prilagodi sve...
inače me prati jako nizak tlak, pa uvijek moram u blizini imati nešto slano, što može pomoći ponekad
ne smijem biti gladna jer čim ne jedem osjećam kako počne tutnjava u glavi i znam što mi slijedi...
pa onda propuh, nedostatak sna, stajanje na suncu, raznorazni mirisi... sve to utječe na mene :gaah:
Najbolje da ni ne ustanemo opče u jutro :lol:
:spava:
o žuži :lol: bilo je i takvih dana ....
Kadulja, odličan vic! :lol:
Moja E. je zaspala. Jao, kako smo se izmazile... Mrvica moja, kako joj se bliži rođendan, tako ja razmišljam o tim danima prije trudova pa o boravku u bolnici pa prvih 3-4 dana kući... :) Nije bilo lako, ali tako mi je milo toga se prisjećati....:mama:
Idemo po bebice, rodice!
ajme kadulja, mene je glava bolila samo u pubertetu (poslije nikad više) i kako nisam tada ništa jela mama mi je govorila
da je to sigurno od gladi,
a ja cijelo vrijeme mislila da me je ona muljala tj. da me je htjela nekako prisiliti da jedem,
sada nakon x godina prvi puta čujem da nekoga stvarno boli glava od gladi (ne želi mi staviti onog smješka koji skače)
I ja od gladi dobilem migrenu kojoj onda nema kraja!! I ako se jako izivciram... toliko jako da mi cjela lijeva strana utrne ,ono kao da sam kod zubara dobila injekciju,i kad ta utrnutost prode krece lupanje u glavi..
MM boli glava dok ne jede kak je inače naviknul.
Znam da sam mu se bila čudila jer mene ne boli...al me zato boli dok sam sita,pred mengu,oko ovulacije,dok sam živčana,od jakog adrenalina...:storma:
Zuzy da samo nastavim niz - OD SVADJANJA, DERANJA.... :gaah:
lista za 10.05.2014. :joggler::sing::dancingfever:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~ 41 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
odbrojavalice:
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jutro, Rode!
Mami, znaš sve... :love2: (valjda ti je danas 2 dc?)
Malo nečekalica imamo, tužno je tako... Nivesa, ~~~~~~~~~~
MAMI,ajmo nanovo... :love:
emily_zg,ima novosti?
A naaaakon sveg onog trkeljanja jučer,ja se danas probudila s takvom grdom glavoboljom da sam do malo prije žmirila u krevetu... 8-)
I onda neš pil...
Ma to je zato jer su danas ranilice zakazale s kavom! :oklagija:
Srećo,piškaš?
mami :-(:love2:
žuži :storma: glavobolji
prestigla sam srećicu ovaj ciklus, sada je ona meni za petama :mrgreen:
mislim da piška, piškam i ja. jučer počela malo tamniti testna, ali nisam zadovoljna.
u prošlom ciklusu već 11dc poljubičastila u trenu, a sada joj se nešto neće...
ma eto ih tamo, kako god hoće, pratim ih ali MM i ja svejedno redovito skačemo jedno po drugome bez obzira što one ne kažu da je vrijeme :-P
kaduljo,ma to te pitam :alexis::pivo:
Hopa-cupa svaki drugi dan i rezultat mora da bude!
a pazi mene pametne... :lol:
Drage moje Rodice...
Evo da vam posaljem brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i castim sa cokoladnom tortom jer mi je danas rockas! :-)
vatra sretan ti rođendan!!!! :pivo:
poklon ćeš ugledati za desetak dana ;-)
Pozdrav cure.
Svima držim fige da dobe svoju bebicu.
Samo sam htjela javit da sam ja nakon 3 propala inseminacije, i 2 propala Ivf-a- OSTALA PRIRODNO TRUDNA.
Jako sam se iznenadila jer sam vec planirala idući mjesec na Ivf , a kad ono ja trudna. A spermiogram od muza koma. Kako? Sto se dogodilo? Nakon 3 godine pokusavanja! Jos ne vjerujem, kao da sanjam! Samo Bog zna!
Sreći nema kraja
Ovo ne pišem samo da vam se pohvalim da sam trudnica, nego da vam uljem malo nade nakon proplakanih suza i neuspjeha.
Tina, krivo odbrojavanje ;-)
Cestitam!
Žuži piškam, ali se kao i kadulji nešto neda... vidjet ću danas... s akcijama smo ipak počeli, jej! :-D
Pozz cure! Eto mene, nisam imala mira pa sam pisnula test ujutro..naravno nista. Al nekak se nisam razocarala, ipak je tek 29 dan! Hahaha. Mozda je rano ili ipak cekam m.
Jutro!
Nivesa, baš bezveze... Nadam se da ti M. neće doći iz jednog predivnog razloga....:heart::klap:
Ovako, jučer 12 DC, meni Ovugnost LH štapić POZitivan. Pišnem i manje osjetljivu trakicu, testnoj crtici je falilo pola da u nijansi sustigne kontrolnu. Pokriveno popodne i prije testiranja :lol: Danas ću ponoviti test, jedan i drugi, u svakom slučaju ponavljamo akciju... Čim prije popodne... :mrgreen:
Sve je to meni nekako rano, ali neka, prije dolazi nada....:fige:
lista za 11.05.2014. :heart::heart::heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~ 42 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Ovčica, dobrodošla u Gornji dom!!! Sretno!
Jutrooo!
jutro! evo jedna kasno jutarnja da nam dočeka spavalice kada se probude :coffee:
srećice zbunjuješ me :unsure: šta ne bi testna trebala biti ista ili jača od kontrolne :zbunj:
i moja je jučer bila dosta tamna, ali ne ista ili tamnija od kontrolne, a kako je bila akcija dan prije, odlučili smo jučer pustiti dečke da se obnove.
danas se nadam toj "pravoj" nijansi, a ako je jučer to bilo to pop....t ću :gaah:
Jutro!
Jučer ste imale pauzu od Rode. Nikoga nije bilo....:lol: Kadulja, pa Ovugnost mi je imao crtice nijansi toliko sličnih da bi se svatko dvoumio jesu li ili nisu iste, a neka druga trakica (očito je manje osjetljiva) nije to postigla. Jučer mi je bio 13 DC, stanje: Ovugnost štapić, nijanse su se uskladile!, a kod trakice nijansa testne se mrvicu pojačala, kao da nagovještava da O dolazi.
Dakle, Ovugnost štapiš je preosjetljiv za moju situaciju, a trakica mi pokazuje da mi O dolazi?! :drama::facepalm:Ipak je bilo rano 12 DC da mi O dođe, ne pamtim da je dolazila tako rano.
Žužy, pomagaj!:psiholog:
Ostale cure, slobodno se uključite. MM i ja smo to ipak pokrili. Gledala sam u FF-ovoj galeriji grafove gdje je cura zatrudnila uz pomoć gotovo svakodnevnih akcija... Tu nije bilo obnove...:lol:
Dobro jutro!
Kavica je skuhana, uživajte!
jutro!
dok pročitam što se sve događalo preko vikenda...
meni već 6 DC, ili tek, kako god, vrijeme prolazi!
nivesa.javio mi se tip, ali se nismo uspjeli dogovoriti pa ćemo se čuti ovaj tjedan..tak počinjem pišati tek za koji dan, a imam još trakica od prošlog ciklusa...
joooj, ovaj mjeec mora to biti to!
Tigrić, ovaj mjesec idemo napraviti bebicu! To će biti to!:gumi: