Dobro je. Na sigurnom si, ja sam nekako bila mirnija kad su me zadržali iako je doma najljepše.
Kako se ti sad osjećaš, da li ti je olakšanje da su te zadržali?
Je ctg bio u redu?
Printable View
Dobro je. Na sigurnom si, ja sam nekako bila mirnija kad su me zadržali iako je doma najljepše.
Kako se ti sad osjećaš, da li ti je olakšanje da su te zadržali?
Je ctg bio u redu?
Mirnija sam moram priznati. Konacno je netko skuzio u kojoj sam muci. Mozda sad shvate da ne mogu vise. Moram se javit svojoj dr kojoj to nece bit drago sigurno ali bS me briga, njoj je to sve bezveze ti moji problemi.
Ajde hvala Bogu da su te zaprimili! Sad si ipak pod nadzorom! Javljaj nam kak se odvijaju stvari. A kakav je bio ctg? Pretpostavljam da je bilo sve ok
Draga,neka si ti u bolnici,sada ce dan D :-)I mene kljukaju normabelima,a mozda ti i odem slj.
tj.u Petrovu,muz ce ipak u pon.prof.Djelmisu na konzultacije,ako ovi budu tvrdoglavo odbijali tokolizu i serklazu,eto mene u Petrovu!
a da probas u vinogradsku Mury?
U petrovoj samo Djelmis zna kaj radi. Ovi ostali su isto da ti Bog pomogne.
cure, zar prof. Đelmiš nije u mirovini već barem 2 godine?
Lavko, drži se! ~~~~~~~~~~~~~~
Ctg je bio ok jutros. Mury, ako dodjes, druzit cemo se, i nemojte govoriti molim vas lose stvari za Petrovu, to mi sad ne pomaze. U svakoj bolnici ima ovakvih i onakvih.
Ma sad kad te zaprimio skuzio je da ti nije dobro i da ne mozes sama to vise. Sigurna sam da ce ti taj bas taj dr.sad pomoci ...mozda te i porode uskoro :)
Inesz nemam pojma bar 2 god nisam bila tam
Nije djelmis u penziji...radi na pt1.... lavko,nadam se da ces sad bit mirnija....
Lavko, grlim...
jako malo doktora uzima ove probleme za ozbljno, za nepovjerovati
drago mi je da si tamo gdje se sigurnije osjećaš
lavko ajd sad nabavi par knjiga i probaj se opustiti!
Pripremi se da su prvi dani s bebom također turbulentni jer ne znam koliko će ti trebati da terapija proradi. Ja sam uvjerena da je s bebom sve ok al da ti tvoji strahovi i napadaji ne daju mir.
Nadam se da ćeš u bolnici pronaći svoj mir. Drži se draga!
Lavko, sve razumijem i jako te grlim :heart: !
Uzivo iz Petrove. Taman kad sam se smirila jer sam u bolnici i nekako mi je pomoc dostupnija, evo sranja. Jucer navecer iskasljem krv na maramicu. I userem se. Dodje dezurni i kaze ma nije to nista. Ok, valjda zna. A ja na inekcijama. Za pola sata ja opet iskasljem krv. I popizdim. Zovem svoju dr u 21h navecer i kaze nek ti naprave kks. Sestra poludi da kaj mora vadit krv. Nalaz dodje ok ija si dam inekciju. Jutros krv u stolici. Mozda od hemoroida. Mozda ne. Trazim analizu sgolice i moze ali tek sutra. Zovem hdmatologicu - odmah prekinuti terapiju. I veceras si necu dat jer me sad naravno frka a jos me veca frka ne dat si. I sad krece nova faza strahova. Zivotbez inekcija zadnja tri tjedna. Ja moram rodit. Pothitno.
Drži se još malo, lavko :heart: znaju što rade. Injekcije su meni rekli ukinuti s 37. tjednom (jer onda više nema potrebe), tako je i bilo, tj. u 38. sam ih prestala uzimati.
Dok sam tu mirnija sam ali kad izadjem a sprasit ce me, najavili su....eee opet po starom.
Vikkk, slamko spasa! Ja ih prestajem s 37. TT jer ipak ne zelim krvarit iz zeluca, pluca, ko zna otkud. Jos samo da rodim z tjedan dana. Muz se nece seksat. Da nece izazivat. Isuse pa sad mozemo.
To nije htio ni moj, bilo ga je strah :D
Heparin? Ako je onda si ga nemoj davat . Sutra na viziti reci glavnom dr i inzistiraj objasnjenja. A nemoj se brinut da bus iskrvarila nije to sam tak. A sad je beba vec dosta velika za izlazak . Kaj se bojis da te sprase? Ako nista odglumi opet napad panike pa ce te morat ostavit .
Dajte , zene, malo uvjeravanja sa muzevima bi trebalo biti dovoljno.
lavko , u povjerenju , meni je seks stvarno potaknuo porod u 36 tj + 5
( mirovala sam od 30 tj . na tokolizi do 34 tj.)
nije da sam planirala potaknuti porod , ali malac je bio izgleda spreman , a ja sam prvi put bila kod kuce nakon 45 dana bolnice (sa muzem).
Ovdje o heparinu pojma nemaju. Sve rjesavam s hematologicom. Ona ima zadnju.
A sad cu vidjet ima li krvi u stolici pa joj javit.
Imad ti Nivesa pravo, kad mi bude opet koma, dodjem s nspadajem na hitnu. Trazim inekciju i ostave me.
Moj je cak rekao da mi nece dat cistit nego cu ja govorit a on poslusno cistit. No way. Ribam cistim, oenjem se pi stepenicama..
Sutra punim 42 tj!....nema sta nisam probala da bi potaknula trudove i odgovorno tvrdim da ih nista nece pokrenut dok dijete nije zrelo...
Neki dan sam imala i strasan pregld sa ciljem da se pokrene nesto...otvorio me za prst vise....krvarim i sluzim vec 4 dana poprilicno obilno(rekli su mi da ce bit tako) i nista....cekam vizitu sutra i termin indukcije....
Lavko znm da nemaju pojma. I ja sam sa hematologom to rjesavala. Zato je Vinogradska super jerbsu svi na istom mjestu i sve rjesavaju u dogovoru. Al tibsamo lagano pa kad te copi panika odma na hitnu. Kad im pocnes ic na zivce budu te porodili hahahaha
Joj sad me jos veca frka. Kako cu bez inekcija? Uzasno me strah, zadnji tjedni trudnoce su rizicni ili sam ja to tako shvatila. Jedino sto mi malo olaksava je da mi je Rafoncic i prof. htjeli ukinuti vec prije inekcije jer su rekli da mi ne trebaju. Ja sam ih nastavila sve do sad. Sad i hematologica kaze da prestanem. A mene jos veca frka. Opet ja.
Nema te cega bit strah. Heparin se ionak ukida prije poroda da nebi iskrvarila. A ak ti 3 doktora tak kazu bez brige si. Tj.bi trebala bit. Najopasnije je u prva 3 mj a to je odavno iza tebe
Bas sam jucer trazila po netu informacije za tebe i naisla na to da se bebe od 35 tt pa do kraja skoro ni ne micu jer spavaju i pripremaju se za porod.
lavko, al mackulina je s tim istim mutacijama rodila dvoje zdrave djece, razmišljaj na taj način.
Ali bila je na inekcijama fo kraja. A meni su ih sad ukinuli! Tko zna sto se moze zastopat do mog poroda! Aaaaaa
Lavko, sad si ga stvarno prekardašila :oklagija:
Nalazi ti već dulje govore da ti je doza Heparina previsoka (ako ne i suvišna).
Sad ti i tvoje tijelo govori to isto, a i jedini preostali dr koji te bio voljan držati na terapiji.
Prestani se bockati, prestat ćeš krvariti, a bebi će biti dobro jer joj ni prerazrijeđena krv nije neka sreća.
Koje mutacije uopće imaš?
I, najbitnije, kad ideš kod svog psihijatra i psihologa?
Potpis!
Što bi tek bilo da si čula za ženu koja je bila na heparinu i izgubila trudnoću u 24tt? A ja znam jednu takvu... Ne zamjeri... ali ne činiš si dobro... stalno tražiš liječnike za mišljenje, pa im ne vjeruješ... I tako u krug...
Činiš sve što se može činiti... ako si prihvatila molitvu, onda prihvati i vjeru. Vjeru u dobro.
Grlim.
Ja sam od prvog dana bila na hep.i u 27 tt izgubila bebu. Tak da... u tak visokoj t se nemas kaj bojat. Sad samo odi gore u radaonu i broji bebice :)
I na razgovor kod psihijatra
Ok. Trebalo mi je ovo. Ok. Dan po dan. Disem. Disem.
Samo ti reci, šamaramo po potrebi. :)
:heart:
Drži se.
Hahaha mojca!