koliko treba proći od uganuića zgloba da mogu trčat? niej više oteklo, splašnjava jedino je još zeleno oko zgloba?
Printable View
koliko treba proći od uganuića zgloba da mogu trčat? niej više oteklo, splašnjava jedino je još zeleno oko zgloba?
Dok ne prestane boljeti?
Istina je da sasa ima manje kila nego ja i da ima tezi KB i da joj je malicka bolesna... No imamo isti score :mrgreen:
Super je trening! Napravila sam za 18 minuta! I jutros onaj zwow 60! I trcala sam s djecom na bus :D
Nadam se da je malena bolje :hug:
Ja trazim gdje je sasa pisala o svojim jelovnicima. Nabrusila sam se na ono nesto sa srdelama i salatom za sutra i sada ne mogu naci....
Tooooo :-D
koja je stranica?
sasa, anci :naklon:
lili jel te boli zglob jos?
danas opet pure cardio. neman pojma ko je to bira trening al nema veze, dobar je.
I zicam sasu za ovaj recept sa cvjetacom.
Kako nase ucenice i njihovi ispiti? Betty, spajka?
Prijavljujem odmor i tekuce uh :mrgreen:
:-* vrijednima i onima ko ja
spajka :lol: na čizme!
ja po rasporedu danac cardio 3 iz BR
grozim se od pomisli al ću ga odraditi...
O boze. Ovaj zwow 2 je ubitacan. Nisam ga napravila preko tjedna pa sam ostala duzna. Moj boze. Trebalo mi je skoro pola sata, a meni je pola sata zuzke :lool: nemam rijeci.
Jedino disklejmer: onaj toe touch pa twisted push up ne znam izvesti (petlja mi se podloga ispod tenisica pa ako nema podloge, klize mi se...) pa sam radila prvo toe touch i onda 5/5 one leg push up. Razumjet ce sasa. Zhang. Danci. :mrgreen:
Score mi je 28 minuta i necu ga tako skoro ponavljati! :D
Zuzi stavlja jako puno treninga, treba to odraditi. Zakon je zgym!!
E da, na negdje 18.,19. burpeeji sam mislila na Angie i kako kaze da je to lagana vjezba :lool:
anci :lool:
bravo za zwow :klap:
ja jos nisan, budem budem
danas tabata nova, lagana je skroz. i yogu. sutra rest daY! znam na šta misliš, ja ne mogu radit na podlozi, ali ne kliže mi se po podu u tensicama.
Sasa, meni su se klizale ruke. Probat cu drugi put izvesti kako treba.
ruke držiš na podlozi, a noge na podu
Malena beba je prosao mi je zglob vise ne boli. Upravo istrcala 40-ak min a sad se opet primam knjige.
Ajme nije isto ucit s 39 i s 19 ha ha :-)
Ja prosla ispit i malo sam si popila i prije sutra mi ne pada na pamet vjezbati! Pogotovo uzevsi u obzir cinjenicu da sam od muke zadnji put jela prekjucer :lool:
Sad je konacno opet sve normalno pa se nadam da cu i ja biti normalna
Betty :klap::klap::klap:
Hehhhehe, Anci, nasmijala me dobro :)
Ja sam jučer yogu, danas snagu 3 runde po principu 8/10/8 ponavljanja: PU, press,biceps, leđa, triceps, squat, lunge, sumo titraji, RDL i swing (30/40/30). Zatim 5min plank i P90X AB Ripper (bez zadnje 2 vježbe, klinci nisu dali mira). Istezanje i zagrijavanje standardno. Težine 5kg i 3,2kg za triceps, girja 16kg za RDL i swing, ostalo BV 14kg.
Betty, bravooooo!!!
Bas mi je drago zbog tebe! Nek si si malo popila i proslavila, odmori se sad! Super, super!
Danci, super trening! Na kavi mi jos objasnis nesto :D
Ab ripper je bas dobar, ja sam ga jednom radila i sjecam se da ima neka vjezba koju nikako nisam mogla- scisors ili tako nesto?
betty :klap: bravooooo!
Lili75 super za trcanje!
A ucenje, vec rekoh - ne znam kako bih sad ista naucila
Anci :lool:
Danci, tebe opet nis ne razmem, al nema veze - bravo
Ja cu veceras probati nastaviti, nesto me koljena zezaju
Opet :nope:
Danas mi je 8 dan 30ds, level1
Valjda cu ga zavrsiti do NG
Betty bravo :-D
lily, trebi jos drzimo fige.
ginger, a da probas body revolution? Mislim da je malo njezniji za koljena.
ja danas ipak nisam onaj od funk robertsa. U petak sam se probudila u 3 ujutro jer je manjeg uhvatio napad laringitisa, pa srebrnjak pa nisam zaspala, a morala sam na posao, on je isao kod bake. Mali je dobro, evo ga skace cijeli dan. Osim sto kaslje, ali ne laringiticno.
Jucer onda nisam trenirala, a nocas nisam uspjela nadoknaditi san pa nisam bila u modu za nesto tako kardio nabrijano. Slozila sam si trening uglavnom snaga, buy in i out su bili kardio i bas mi je takav pasao.
ovisno kako prodje noc, mozda sutra odradim ovaj koji sam planirala za danas.
zhang :love2: bas ti se zaredalo
ma radila sam BR, pocinjala ga 3 puta nakon pauza i dosla sam do wo5
i rekoh, ajd da nesto zavrsim, pa sam prebacila na 30 ds
a i prosli put mi je on shebo koljena :roll:
samo, mislila sam da su do sad nesto ocvrsnula
Baš ste vrijedne cure :naklon:
Betty jeeeeeeeeee, bravooooo
Zhang drzi se, sasa kod tebe je bolje?
Ja ni danas nisam vjezbala, prvo predstava za sv nikolu, pa rucak s gostima, pa radionica s klincima. Nakon sinocnog izlaska i strke nist. A speed bas volim.
Sutra je novi dan.
Sad me spajka sjetila da je i kod sase veselo.
sasa, drzite se :-*
bas se vidi da je zima, svi su u nekim virozama.
zhang, zacoprala si :mrgreen:
jubito nije radio pa sam umjesto 30ds odradila wo1 br-a
i moje cure samnom :lool:
betty bravo bravo bravo :klap: :klap: zasluzila si popit malo :mrgreen:
Danas odmor, Ljubav ili smrt i kokice u lovechairu. S djetetom :D
Poslijepodne yoga 4 i bas pase.
Muz me sprdao dok sam radila yogu- ukljucio se na onoj triangle kad se saamo naginje u stranu. No kad je doslo do jump sqats i chaturange, povukao se :mrgreen:
Gdje ste sve? :oklagija:
ja sam tu al nista ne radim :lool:
osla na trening ali nije ga bilo jer nismo mogli pronac kljuc od dvorane. pa smo osli na kavu :mrgreen:
sad bi mogla onaj zuzkin od nekidan, psihicki se pripremam
Ja sam odradila, i to opet ne onaj od funk robertsa, nego svoj.
bas sam se danas sjetila da imamo one novogodisnje treninge koje kolektivno radimo.
ja cu u svoj tekici pronaci koji su, a netko vicniji trazenju po rodi moze pronaci postove od prosle godine.
znam da imam jedan koji radim na staru godinu i nekako mislim da u tom periodu imam jos neki... moram pogledati po datumima..
Malena beba :lol:
I to ponekad treba.
isse umrla sam :drama:
tribalo mi je 31 min, sva se tresem. nakon druge runde burpeeja, mislila sam da necu moc vise :drama:
zuzka rulz :uteg:
anci ti si napisala da si za 28 min napravila? svaka cast! bome je bas tesko
Da! Radila si zwow 2?
Ja sam modificirala twisted sklekove jer se nisam mogla vrtiti pa sam radila isvojeno toe touch i onda one leg sklekove. Mozda sam tu kupila vrijeme, ali u svim ostalim vjezbama sam pratila zuzi u stopu, cak i na svih 20 burpija. Tako da, nisam losa :lool:
I da, bravo za tebe, stvarno je tezak!