Ajme koji pakao vani, kako preživljavate ove vrućine?
Tayla dodala si mi jedan dan, danas mi je 21 DC.
Printable View
Ajme koji pakao vani, kako preživljavate ove vrućine?
Tayla dodala si mi jedan dan, danas mi je 21 DC.
MAMI klima mi radi citav dan :)
Meni je na poslu stol pored klime i počeli me uho bolit, mislim ne možeš bez klime ali ovo mi je koma.
Mami, oprostiiiii.. sutra ću ostavit onda 21 dan ciklusa, sada već ne mogu urediti post sa listom. Oprosti još jednom.
Početničke greške :oops:
Tayla, ako sam ja dobro shvatila danas je Mami 21dc..onda joj sutra samo ostavis 22dc.... ajde tek si pocela s uredivanjem, uvjek ce biti neke greskice. Bez sekiracije.
Bome je vruce... eto u sobi mi je hlad pa samo spavam ^^
Poslano sa mog Samsung Galaxy S 5 uređaja koristeći tapatalk
hhahaha vidi se da gorim BEZ klime u ovom podstanarskom stanu, a istodobno cijeli dan se bavim tim nekim projektima, imam rok do nedjelje... :scared:
Dakle, sutra mami ne diram. No frx :)
Tayla :pivo: za rok do nedjelje
Ja sam baš završila s jednim projektom prije roka pa sam free do ponedjeljka, i evo vidite kako si pametno kratim vrijeme- još sam googlajući svakakve gluposti došla na neki stranicu na kojoj žene pišu svoje iskustvo i simptome prije pozitivnog testa :tele: al ako je nekome dosadno evo vam link -http://www.twoweekwait.com/early-pre...ter-8-months-6
LadyB hlade mi se 2 pivice za večeras kada sve ovo dovršim, sjednem ispred kuće okružena svojim cvijećem i najnovijim primjerkom - MINI RUŽA, knjiga u ruke i guštancija. :pivo: Nazdravimo nas dvije, tko će se još pridružiti??
Dobro za tebe, najbolje je kada tako nešto dovršimo i prije roka, na miru. Inače tako i funkcioniram, al sam se baš "natovarila" poslićima misleći kako imam ionako previše vremena zbog GO. Al ovaj jedan posao sam malo odugovlačila, kada mi jučer kažu da im treba biti do nedjelje.. uh.. al već sam danas obavila 50 % posla :uteg:
P.S. Twoweekwait stalkam već dugo, dugo vremena :oops::lol:
Ives ajde pls pogledaj inbox kad stigneš :mrgreen:
Joj curke ja vas moram prestat citat jer se nadjem u svim simptomima a nikad nista haha vec 5 dana mi je tupa bol i bol prema nozi, al posto je O bila prije 5 dana nema sanse za simptome, nego sam ocito pokupila upalu. A veceras me bas boli kao da cu dobiti, da mi je nekako izignorirati sve to hah p.s. i ja za neka 3 4 dana pocinjem sa testovima lol
Xavi meni ovo zvuci obecavajuce :)
P.s. jos sam citala da ta bol prema nozi moze biti isijas, jos mi samo to treba haah
Jutroo!
Nisam vas dugo počastila kavom, pa evo kavica je kuhana!
Vani je već koma.
Jutro komadi..
Mami, hvala na kavi. Kako si nam ti?
Xavii, ja sam se nadala svemu..cak i isjasu samo da se previse ne razocaram..ali srecom ipak sam se iznenadila pozitivno.
Xavii, LadyB, Romeo85, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♡
Jutro curkice.....:-)
Vidim sinoc bila prica o nekakvim pivicama, kod mene je bio bambus :-)... Svako vece jedna casa za cirkulaciju :-) :-)
Zenii, sretno vam od srca....ne odustajte nikako....nama je dr rekao ako se situacija sa sgramom ne popravi, da smo slucaj za icsi...ako se nista ne desi do jeseni, idemo u nove pobjede uz pomoc.... :-)
Jutro jutro
Evo ja pijem kavu i buljim i friski test od jutros, vidim nesto ali daleko je to od blijede linije jos..uh 10dpo, da mi se teleportirat na bar 14dpo :)
Cim se nesto vidi..znaci da nesto i je ^^
Nema sanse da bi se vidjelo ista da nije nista xD danas sam i pjesnicki nadarena :lol:
Lady, a fotkica?
~~~~~~~~~~~~~~
Evo slikica od sinoć jer ovu od jutros nisam uslikala a sad je već isparila,
ali identično se vidi tj ne vidi :lol: (morate malo škiljit i naginjat ekran)
http://i62.tinypic.com/wiq8t3.jpg
evo drugi link ako prethodni ne šljaka
http://i58.tinypic.com/25zm0dj.jpg
Lady, ja nesto vidim...svjetlo svjetlo :-) super :-)
Morati cu se ipak strpiti koji dan
Uh uh
Yup!!! This is it! :) ja je isto vidim .
Jesi kupila neki drugi test da probas?
Nisam jos, al budem u ponedjeljak digitalni uzela ako i navecer i sutra budem dobivala ovakav rezultat.
Romeo kad nam ti piskis?
i ja vidim sjenu i podsjetilo me na ovaj članak :tele:
http://www.buzzfeed.com/abarney/pregnancy-test-tweaking
Lady ja cu sutra....danas za cudo nemam jos nikakvih simptoma, osim sto sam uzasno gladna :-)
Melange procitala sam clanak i fakat je tako, mi zene svasta radimo i vidimo :) a kaj ces i ja vec vidim crte tamo gdje ih nitko ne vidi :)
Za mene bumo vidli jos jer rano je ipak..
Romeo cekam te sutra :)
Ok, i ja cekam :štrika: :-*
Ju, LadyB, vidi se!!!!! :balon:
melange, zakon članak :)
Hihi, vidi se :-)
I ja vidimmm!
Lady i ja ju vidim!!!
Vidi se! Juuuhuuuu!!!!
Halo babaRODE moje! meni jucer bio zadnji dan m,jel rano da piskim lh trakicu?? vidim sve nesto pishurite pa se i ja zazelila! :D hahahah
kak vi to radite,direkt na trakicu ili u casu?
moram u ducan po plasticne case!!! hahahahahaha
Boze sacuvaj i sa tim pishkaranjem!
mebi ovo turbo smijesno :D
E da i koliko imam "fore" ako je testna crtica tamna kao i kontrolna? jel moram muza odmah zaskocit ili moze pricekat do navecer? :D
Ode ja pishkit,ko bi vas docekao! :P