Chiara ajde pišni test! Već ti debelo kasni?
Printable View
Chiara ajde pišni test! Već ti debelo kasni?
MAMI - Kad si na utrogestanu ne moze se gledati jel kasni ili ne. Jer M uglavnom dođe nakon prekida terapije.
Chiara - mnogo cura smedari a trudne su, nemoj da te to obeshrabri. Kad ces raditi betu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Upravo tako Mona. Ja ovo ne dozivljavam kao kasnjenje. Nemam jos uputnicu, ali u ponedjeljak cu ju nabaviti. Problem je sto je kod mene sve splasnulo i nemam naznake trudnoce.
Chiara nadam se da će ipak dobro sve ispasti i da će beta pokazati trudnoću! ja ne piškim, stigla menga danas..
Meni je svaki put došla i pod utrogestanom. Nadam se da kasni s dobrim razlogom.
Meni jos nije krv nego kremasti iscjedak malo tamnije bolje, onako prljavije.
Marle zao mi je draga. :*
Pozitivka i Giovi, kad ce testici? :-D
Hahhahah... bo... ja imam samo one kineske koje sam dobila sa lh trakicama tako da mogu kad kod jer mi ih nije zao...:-D
Imam ih i ja, ali valjda su pokvareni kad stalno minuse pokazuju. :lol:
Sta si ga pisnula? :-)
Ja ga mozda pisnem ujutro...ovisi koliko jako mi se bude piskilo... :-D
Nisam ovaj ciklus. A nista nas ne zoves u Opatiju za Dan zena? Cujem da je neki striper u igri? :storma::alexis:
Ha??? Zasto ja to ne znam?!! Gdje je,gdje?
I kad ces ga pisnuti??:-P
https://www.facebook.com/events/163656920811641/
Nadam se da sam dobro kopirala link. :mrgreen:
Moje bivse radno mjesto...:angel:
Ne spominju se striperi ali bi ukoliko M bude tocna mogla ici popiti koju...:lol:
Nije ovaj momak ni za baciti... :lol:
Nadam se da ces nakog bete sretno odskakutati doma u narucje tvog stripera..:-D a u najgorem (naravno da ga nece biti ovaj mjesec) slucaju put Galije... meni je ona 6min pjeske od doma,tako da ja u najgorem slucaju stvarno mozda zalutam...:trci:
Jutro cure... kavica je skuhana i kinez je pisnut... vjerojatno je pokvaren...hahaha... ali posto je negativan sad nemam vise velikog straha da bi se mogla ureci pa da vas pitam. 1-2 dana nakon ovulacije poceo je bijeli iscjedak i tu je cijelo vrijeme a ne samo par dana prije M. No taj bijeli icjedak je prije cca 4 dana postao limun zuti kad se obrisem a posto sam taj dan jela uglavnom spinat bila sam sigurna da je to od toga. No i dane nakon toga,svaki put kad bi se obrisala bilo je tako,kao i jutros. Kako sam vec nepovjerljiva (iako se naravno nadam) zanima me koje upale bi mogle izazvati takav iscjedak?
M bi trebala doci za 2 dana pa sam eto isla iz znatizelje pisnuti...:lol:
ja sam citala da alkohol i sve popijeno i pojedeno nemoze naskoditi plodu pprvih mjesec dana , tako da ja od petka(od rodendana)tri dana se slavi....svaku vecer i dan po malo cugnem...jbg de nazdravi s ovom de s onim...de vam de tam.....
uh meni je Opatija predalekoooo...ja sam zalutala u krivi grad...valjda ce biti i kod nas nestooo...za ženske....
Jutrooo!
Giovi ako te ništa ne peče, svrbi ili nrms neugodan miris je ok.
Nivana samo ti nazdravljaj, tako i treba.
Giovi ajde jedan rekreacijski, onak opušteno pišni!
Mami jesam jutros...mali kinez je rekao nista...:lol:
Ako sam ja to dobro izracunala od pozitivne lh trakice 21.2 onda je danas 11dpo...
Giovi ako je 11dpo možda je i prerano. :fige: da ne dođe M.
Chiara kakvo je stanje kod tebe, jel prestalo smeđarenje?
Jutro cure.
Giovi mali je stvarno dobar i isplatilo bi se potegnuti do Opatije. :) Nadam se da si prerano piskila...
Nivana barem si opustenija ako si cugnula. :-D
Mami kod tebe zavrsilo sve-i M i spotting?
Giovi - dpo ne računaš od dana pozitivne trakice nego od ovulacije. Znaci danas ti je 9-10dpo ja bi rekla, to je prerano za test :) ponovi ga za 3-4 dana
Jutro cure
Chiara to nije jos definitivno M... ne priznajem to... evo nas tri kolegice se bas dogovaramo da idemo u srijedu dolje...:-D
Mona,21.2 je bila poz trakica pa 22.2 sam racunala kao da je bila O i to mi dodje 11dana. U svakom slucaju cekam i nadam se da nece doci..:mrgreen:
♥ lista za: 05.03.2017.♥
(ne)čekalice:
Pozitvka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice:
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
Nivember ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Mami vjerujem da nije ništa ozbiljno, hormoni u disbalansku ili nešto takvo :love2:
Mona sutra je pregled? Sretno!
Marle - Yep, ne osjetim bas jajnike pa imam osjećaj da se nista ne događa ali u najgorem slučaju ćemo dogovoriti stimulaciju za iduci ciklus :)
Fitnessgirl jel ti se to dogadjalo vec?
Cure na pocetku trudnoce je iscjedak nekim trudnicama zute boje, kao kredom nacrtan. Progooglajte si malo suncani iscjedak.
Chiara kakvo je stanje?
Mona za sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Isto. Curka, ali jako malo. Sad na papiru rozi iscjedak... Sta ne bi menga vec trebala krenuti unatoc utrogestanima. Vec 2 i pol dana iscjedak, ali dovoljan je dnevni ulozak koliko malo ide.
Mona sretno sutra.
Meni se vratio bijeli...guglala sam taj suncani iscjedak ali su sve stari postovi pa htjela pitati novije informacije. :-)
Chiara ja se nadam da nece ni doci... :-D