farba je jedno 3 tjedna bila skroz ok.
nije se ravnomjerno ispirala, tako bih rekla, pa nije bilo lijepo.
ali ja i tako ima rupe na obrvama, priroda dala.
Printable View
Bas su slatke te Lune, cemu god sluzile. Riri, zasto su neke $200, neke $150, $100... a neke i $40? Mislim, vjerojatno bih mogla saznati da procitam sve o svakoj, ali nisam se bas jos toliko zaljubila.
Ako to kupim, mogu li onda proci kao uredjena i fina, ako i dalje ne koristim i kupujem sminku? :lool:
Mi smi ti iz ureda otišle tamo na preporuku moje prijateljice koja je dermatolog. Ne znam da li imaju dermatologa ili su cure tamo kozmetičarke, ali moj dojam je da znaju što pričaju. Možeš otići, reći svoj problem, one te pogledaju kažeš da bi prvo probala testere. Mislim cifra nije mala pa zašto ne.
Bila sam tamo na čišćenju lica i bila sam jako zadovoljna. Rekli su mi da uz ovu njegu koju koristim 1 godišnje sasvim dovoljno.
Ja idem u Teslinu, ali ima i u Areni i mislim u još nekom centru.
Možeš i otići i reći koju bi max cifru potrošila i ine će ti reći u toj cifri što je najbolje uzeti.
Puder koji ja koristim od Jane Iridale ima sve karakteristike koje ste navele da bi htjele , al me nitko nije doživio :mrgreen:
Lagan, prozračan, ne ističe pore, istovremeno i njeguje kožu, prekriva srednje ali meni je to sasvim dovoljno.
Ma dozivjela sam te ja jos prije ove teme na drugom topicu, ali meni je nakon toga lice izgledalo k'o rastopljeno pobrasnjeno maslo :mrgreen:
Moglo se strukle od mene napraviti.
Hvala ti za ovu gore info. Otici cu opet do Arene, to mi je najblize i vidjeti sto nude. Bas sam se pitala imaju li testere, super da imaju.
Neko je pitao za CC kremu i BB kremu u odnosu na puder. Meni su puderi koma, BB krema prolazi ali CC ne , više prekriva što znači da je sličnija puderu pa mi nikako ne paše.
Moram istražiti ovo za primer možda mi se to svidi.
Cure,
može pls savjet koje mlijeko za tijelo za suhu kožu, ali se full lako razmazuje.
Lijena sam se tracat,a moram jer mi je koža suha, pa da to ide brže :-) i da nije neko full skupo. Thanx.
Nuxe mlijeko za tijelo, na Lijepa.hr stotinjak kuna. Najbolja su mi L'Occitane mlijeka, ali su skupa, blizu 200 kn. Isto imam jako suhu kozu i ta dva su mi favoriti, a isprobala sam svasta.
hvala cure dajte još koji prijedlog. ono ne treba nešto najpovoljnije samo mi se ne daje par stotina kuna za mlijeko za tijelo :-)
meni je bilo super ono od Biobaze na bazi lavande, al su promijenili onaj čep i sad je tako teško izvuć to mlijeko van, naživcirali su me s tom nefunkcionalnom pumpicom, pa sam odustala od tog blesavog patenta :-)
Greškom MM kupio najobičnije Baleino mlijeko za normalnu kožu (imam definitivno suhu), i meni se pokazalo izvrsno, potrošila cijelih pola litre. Lako se razmazuje, vrlo diskretno miriše. Ovo: Balea losion
Najbolje je još mokro tijelo namazati uljem
Da, obični Balea Losion (DM), Aveo intensiv bodymilk s plavim poklopcem (Müller), Dove losioni...svi se lako mažu, dobro upiju i ne maste odjeću.
Meni ulje nije dovoljno. Navečer se namažem, ujutro se budim sva suha i "isperutana". Doduše moja je koža ekstremno suha.
Meni je bitno da se dobro razmazuje i da ne miriši po voću nego po deterdžentu, a realno, svaki je dobar, uz navedene i Mixa, Garnier, ima npr i neka poljska koznetika u DM-u, svidjelo mi se pakiranje, to je veliko a jeftino i jako dobro, i super miriši (kao s kozjim mlijekom je)
I meni je ovako. Nekad koristim ulje (Olival, Nuxe, sto vec imam), a barem svaki drugi ili treci dan moram mlijeko za tijelo.
On topic, puder ni u ludilu, ne trpim to na licu i ruzno si izgledam s tim, BB krema isto ne prolazi. Od sminke redovno koristim samo sjajilo ili ruz za usne i ponekad maskaru. Rumena sam sama po sebi, nekad i previse :seljancica:, puno vremena provodim na zraku.
hvala odoh sad pod pauzom nešto uzet, ja volim miris lavande i citrusa, ne volim kad je bez mirisa :-) ovako me miris mami da se namažem .
ja obožavam smilje. I onda si svako ljeto napravim macerat smilja i time se mažem. kaj se mene tiče, kozmetička industrija bi mogla propast
koji ono primer preporucujete? zaboravih...
ja prije jedno dva mjeseca kupila od make up factory bazu, prozirno je...je li to isto?
da, alverde losioni za tijelo su isto super
u dm-u
Zna li netko za zaštitne faktore koji se kupuju samostalno (ne znam u kojoj formi)? To navodno postoji. Onda ne mijenjaš kremu, nego naneseš zaštitni faktor i onda svoje uobičajene mazalice. Šta je to točno i gdje se kupuje?
https://ljekarna.hr/zastita-od-sunca...ca-spf-50.html
Ja znam za ovo, ne znam jel na to misliš.
Eh, nemam pojma na što mislim, ali hvala...
Evo Gingerje odgovorila tang za mene, pumpica mi je problem na tom kojeg inače volim. Otkako su promijenili neki patent, puno teže izlazi mlijeko iz pumpice, znam se baš pomučit za veće količine mlijeka a budući da mi se i ovako ne da mazat, bolje da je nešto jednostavno što me neće dodatno odbiti.
Bila u DM-u nema nekih koje ste ovdje pobrojali pa sam uzela neki finog mirisa od Eveline 5 precious oils - Ultranourishing Body Oil in Lotion, za izrazito suhu kožu. Javim dojmove
Ja te bočice s pumpiciom ne znam otvorit i svaki put strgam nešto. Koja je tajna otvaranja?
ja vrtim sumanuto u krug desno-lijevo dok ne osjetim klik :lool:
Valjda i ja sumanuto - pa svaki put strgam :)
Isperutanoj kozi je najbolje napraviti piling. Ne pomaze tu krema , bar ne na duze vrijeme. Mojoj jako suhoj kozi pase Lrp lipikar ili bioderma mlijeko . Jedino mi to zacijeli od perutanja. Nema mirisa, brzo se upija.
Plus piling kad se zapustim i zaljuskam.