Ja se brusim sutra na ovo http://www.lovingfit.com/exercises-w...n-off-workout/ ili ovo http://www.lovingfit.com/exercises-w...tacus-workout/, jos nisam odlucila..
Printable View
Ja se brusim sutra na ovo http://www.lovingfit.com/exercises-w...n-off-workout/ ili ovo http://www.lovingfit.com/exercises-w...tacus-workout/, jos nisam odlucila..
Cca 2X2 metra, al ne moras ti raditi tako velike korake kakve oni rade.
Zhang, ja slabo imam misicne mase, zato mi je JM teska. Vjerojatno nisam pol toga polovila kako treba, al da, rijec je T Shaunu. Nisam do kraja ulovila one trbusnjake, treba mi uvijek 2-3 puta da uhvatim vjezbu kako treba.
Ideeeeesssssss marta
super!
Uopce ne kuzim tvoje odusevljenje, taj pocetni kardio mi fakat nije bio tezak. Lastane, sta ne valja samnom? :scared:
Aaaaaaaaaa, kako lažem, aaaaaaaa, znala sam da nešto nije u redu čim je zhang tako iskolačila očice, PARDON, PARDON, nije to Insanity, nego HipHopAbs, samo je to meni u tom folderu, tako se jelte, smjestilo...
Aaaaaaaaa, sad mi je totalno :oops:
:škartoc:
I još jednom:
Mislim, TAJ Insanity cu moc napravit za jedno godinu dana, ako nastavim vjezbat ovim tempom.
meni je cardio jako naporan, ali je zabavan
i ja isto lovim koreografiju i zabavljam ukućane :roll:
marta, ima to na jutjubu ili? ako da, molim link :smotana:
ja sam se zarazila skakutavom chalene, odlična mi je! probajte party cardio mix :D tako nekako, ja to po jutjubu pipkam pa nađem :mrgreen:
Nemam pojma ima li, potrazi hiphop abs shaun t...
Marta, sad moras vjezbat da ojacas za insanity;-)
ajmo zene, mozete vi to!
Hahaha, ja sam vec pomislila: hebate, od cega je ova napravljena :mrgreen:
inace, prve reakcije na ONAJ Insanity budu od psihicko-vrebalnih: pas@$§#mater, i jos svasta nesta sto nije za forum, do fizickih gdje je bilo i ljudi koji su se ispovracali...
i onda dodje marta i kaze, ja sam to odskakutala i nije mi nesto.. :iskolaciocice:
:mrgreen:
:lool:
marta :lool:
prijavljujem 1.dan L3 ripped in 30 :tele:
JUčer ništa. Jednostavno nisam stigla, ručak, pospremanje, dijete, veš. Srušila se u krevet u ponoć od umora, a sat zvoni u 6:15. :( Postajem mama od Pepe Pig, oink-oink.
Jučer i danas pauza, prislina, trčala po bolnicama, jurila po djecu, i kuhala ..usisavala,peglala jedva sam našla vremena za pojesti čušpajz prije posla..
Ja sam jednom zalutala u Insanity, em nisam mogla 50% odraditi em sam dahtala ko riba na suhom ostalih 50% vremena..nisam mu se nikad vratila :)
Sutra w4 body rev.
nažalost već dugo ne vježbam.
Ja sam opet odvjezbala HipHopAbs, pa neki 6 minutni dodatak s malo zescim trbusnjacima i dodala sam malo 30ds. Skroz dobro.
jučer ništa, nisam stigla, danas ništa sklepala me neka prehlada.
Jedino sam danas jedno 45 minuta krampala po bobičnjaku, jučer isto svašta nešto po vani.
Ja sam jutros hollyday burn off od tatiane, sutra cu ovo http://www.lovingfit.com/exercises-workouts/hot-skater-workout/
Veceras turbo jam cardio party mix :mrgreen:
Nazivi su mi genijalni :lol:
Vjezbe su mi super, izmori onako lijepo.
Upravo odradjen Hot skater, vrijem 22:22 :-)
Sad pod tus, pa dalje u dan...
Jučer zumba i na kraju velika serija trbušnjaka raznih.
evo i mene da vam se pridruzim. preletila sam vas u zadnje vrijeme ponekad i napokon jucen odradila prvi jilian 30day level1. cardio mi bas ne ide, kondicija mi je na nuli. ali nadam se to sad redovitim vjezbanjem popraviti. nego ako mi moze netko pomoci: nemam internet flat, pa bi skinula i sprzila ta videa sa you tube-a, to bi na poslu uz flat. nemam pojma kako to ide, jel mi treba neki program? pa ako mi neka dobra dusa moze objasniti :angel:
majola, ja nemam pojma o tome
ontopik, prijavljujem 2.dan L3 ripped in 30
dobro je, nisam umrla
teško je u p.m. šta li je tek na L4 :drama:
ali osjećam se sva utegnuta
Jucer joga i bjezanje od pljuska po gradu :-)
i ja jutros odradila svoje rastezanje :)
Evo i mene..konačno :)
Da se i ja malo pohvalim hehe...zumbam već 10 dana,kad ne zumbam idem na svoju staru rekreaciju-uglavnom: pokrenula sam se :D Naravno,još uvijek nisam svaki dan aktivna (ovo su sve grupne aktivnosti) ali trudim se :) ne mogu ja,brate,skakat po stančiću od 30kvadrata.Da bih napravila nešto--sve moram micati,i TV i stolice i mali trosjed! Nema šanse!
Majola
Mislim da ti ga skine u mp4 formatu. Ja nisam trebala neki spesl program ili nesto.
Isto ko jucer. Dopao mi se taj kardio iako jos uvijek falim koreografiju - kako oni to pobogu rade, to micanje ruku i nogu totalno nesuvislo?
Jutros ovo http://www.lovingfit.com/exercises-w...t-bod-workout/
ova kombinacija shoulder push upa i reptilea je bila izazovna. :-)
anci hvala, nasla sam neki program za jednostavno skidanje, sad me cekaju druge prepreke... nema veze.
jucen nisam stigla vjezbat, vikend nismo doma, nadam se da nastavljam u pon
Pogledah jucer PRAVI Insanity, cisto da se informiram. Pobogu, sta je tim ljudima?
Nego, men se svidio Shaun T, ne znam jel to zato sto stalno dize majicu, il mu je stvarno dobar trening, al recite, imal on stogod izmedju HipHopAbs i Insanity? Misllim, malo mi je prevelika diskrepancija.
I osim toga di je Storma. Pocela je s tim bičem zabušavat.
išla i ja vidjet šta je insanity :lool:
oznojila sam se samo dok sam gledala 2 min. to neću moći nikad. no way!
nego, jel imate problema sa obješenom kožom? meni je to strašno, na trbuhu kad klečim imam kao obješeno vime (ovo je pristojnija verzija kako zapravo izgleda :mrgreen: )
što s tim? ima li nade da će to nekim čudom nestati?
Da, meni je postalo muka odjednom, dok sam gledala.
Inace, ta koze se nikad ne vrati skroz, al meni se to pocelo zatezati, tako da vjerujem da moze otici u prihvatljivo stanje.
Kozi treba vremena da se vrati...
da, Insanity je jako intenzivan, jedina mu je mana sto postane ubitacno dosadan. Ja ga nisam zavrsila do kraja, ostalo mi je desetak dana, jednostavno ga vise nisam mogla gledati. Kako god da stesan bio :mrgreen:
ima jos Insanity Asylum, ali je podjednako tezak kao prvi Insanity. Jedino je malo vise orijentiran na snagu. I bolje su treninzi poslozeni...
Nemam pojma da li se vrati. Još imam sala koje blokira povratak. :)
zhang, jel ti znas, ima li Shaun stogod srednje, znaci malo zesce od HipHopAbsa, a puuuuuno lakse od Poludjelihludjaka.