A da vidiš tek iščekivanja od ultrazvuka do ultrazvuka :cupakosu: :scared:
Printable View
BillieJean čestitam.
Tikice78 šta kaže uzv?
bilieJean cestitam i ovdje na super beti....od srca...eto prvi ivf i dobitan sad mi odmah uljevas nadu.....jeeee...jeli imaš kakve simptome?bolne cice i tako to?
Hvala, cure :)
Simptomi? Ja sam se stvarno trudila ne pridavat neku važnost simptomima, jer sam bila svjesna da mogu bit od lijekova, pms-a, ali i trudnoće.....a i da ne mroam imat nikakve simptome.....sise su me više boljele odmah nakon transfera nekoliko dana i onda stale....bole me i sad malo, al nije tak strasno.....pred nekoliko dana su poceli grcevi slicni menstrualnima, ali onako na mahove......jedino sto sam stvarno primjetila, a sto mi se prvi put javilo jest da mi se vec nekoliko dana podriguje :lol: i dobila sam pristice po licu (ne T zona kao inace, nego bas na obrazima, sto nisam imala ni kao tinejdžerica)....eto :)
ß-192.9
ako je plakanje nekakav simptom onda je to moj prvi...danas sam cmizdrila cijelim putem do kuće... :trep:
koje su to promjene raspoloženja......
čestitam i ovdje...mari to su ti pomješani osjećaji straha i sreće...bit će toga još...
gdje je naša druga slavonka ivana101 .-) mislim na tebe .-)
e sad si mi stvarnoi ulila nadu...sve isto kao i meni ma sve..mene su odmah nakon stransfera bolile bradavice pa stale i onda nije nista bolilo cice nula bodova...potom na 5 i 6 dnt poceli grcevi isto na mahove poceli bi pa prestali ali su trajali uglavnom na ta dva dana 5 i 6 dnt grcevi kao menstrualni...danas grceve uopce nemam na 7dnt ali sam pocela osjecati cice da bole malo ali nista jako znacajno onako na dodir i kao da su se malo i napuhale...i to je to...ali necu radit test nego cu vidit dali cu procurit..ako ne procurim cekat cu betu za vadit mi je 27.6 nadam se da cu biti srece kao ti da mi upali iz prve ivf...vidim da smo isto godiste..84to.
Isto godište, ista dijagnoza, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude i isti ishod :)
da ..hvala bj nadam se da ce bit i isti ishod,,,samo sto si ti bila na klomifenima i femari a ja u potpuno prirodnom ivf-icsi bez stimulacije ikakve ali je bio odlican embrij osmostanicni tako da ima nade...koliko je tebi bilie jean bilo vraceno embrija jesi ih imala vise od jednog sa klomicima i femarom?i koliko stanicni?
klomici i femara su slicna, ako ne i ista stvar.....ja sam bila na klomifenima i 4 menopura.....6 folikula, 6js, 3 embrija (2 osmost. i 1 četverost.).......al dovoljan ti je jedan za bingo :)
ooo biliejean onda još moraš vit i koliko vas je:).mozdamozda su duplici ili trojceki...meni se uzasno pocelo spavati i stalno sam umorna....stalno bi spavala i odmarala od danas mi se bas intenzivno spava..kronicni umor...samo bi ćorila...
...meni su prištići jedini pravi simptom prije m, i uvijek bi se par komada pojavilo prije nego dobijem, a sada ni jedne nema, a to mi mm rekao još neki dan kad sam rekla da imam osječaj da ću dobiti... kaže on meni pa nije ti ni jedna iskočila...i gle čuda zašto nije!!:-)
10dnt veliko NISTA i dalje...Osim sto sam jucer oplakala cijeli dan....:cry::cry::cry::cry::cry:
sunašce kako misliš veliko ništa i dalje???misliš od simptoma???jeli i ti uzimas utriće 3x2? ja sam znaci 2dana iza tebe...danas mi 8dnt meni se samo užaasno spava po cijeli dan ima vec par dana i cice sve jace bole..uz to sam na momente zivcana strasno...mjenjam raspolozenja...i da izbila mi dva prišta na nosu i dva na leđima...neznam sto mislit o svem tomu ili su ti simptomi od utrica ili se menga blizi ili je u najboljem slucaju ono trece...ali ima puno cura koje nemaju nikakve simptome pa im je beta ipak bila pozitivna...a s druge strane one s brdo simptoma nista...nikad neznas...vidit ces za koji dan...22.6 je brzo...
Da draga mislim od simptoma nista i dalje...Osim sto sam uzasno placljiva ali takva sam uvijek pred PMS i bas kao ti mjenjam raspolozenja, od zivcanosti, placljivosti do nenormalnog smijeha... Tak da mi ni to nije nikakav znak, mislim da mi se stomak malo ispuhuje vise ga ne osjecam tako teskim kao prije, cicke isto ali i dalje su bolne na dodir. Treba docekati petak, stalno se bojim da ce doci menga kao i prvi puta prije nego uopce uspijem docekati betu....:cry::cry:
Ja uzimam samo crinone gel ujutro jednu dozu, heparin inekcije, i folnu kiselinu.
Ti imas dobre znakove to mi jako dobro zvuci kod tebe...I nadam se iskreno da ne grijesim, te da ce biti jedna velika pozitivna beta :)
a znas da nema pravila i ja se bojim isto da ne procurim prije bete meni je beta tek za 10 dana 27 mog.6. i isto sam pred m.zivcana i placljiva...jedino sto mi uljeva nadu su oni grcevi na 5 i 6dnt koje sam imala nalik na menstrualne potom su prestali i nadam se da je to bilo ugnježdjivanje jer nakon toga nisam imala te grceve...ali opet nemora znacit...
ja se mislim da ipak napravim test za par dana..negdi na 11dnt..tad bi mi tribalo pokazat vec realno jer 10dana je dugo još cekat....e a kako tuzimamo da ti nisu dali utriće da stavljas?dodatni progesteron .....i ja uzimam uz to folnu kiselinu 2x1ali to vec duze ...
Ovdje je takva praksa. Ja sam u klinici u Wiesbadenu u Njemackoj, pa oni uzimaju u obzir samo Crinone gel, za koji sam citala da se u hr ne daje i okolo, jer je preskup, najucinkovitiji...Lako prianja uz sluznicu maternicu i lagano ga je staviti jer je u obliku gela...Te, sam 10 minuta moram odlezati.
Crinone gel ti je progesteron....:)
aha nisam znala to za gel a bome ni to da si bila u postupkU u Njemaćkoj...ma sigurno ce ovaj put bit bingo...
koje si ti godište jli imate neku dg ti i tm ili je sve ok...vidim da ste oba puta isli na icsi pa pretpostavljam da je muski faktor? ,a nemoj se bedirat unaprijed ako nije bilo uspjesno prvi put ne znaci da nece i drugi...kad ti ne/treba doci m? ili je vec tribala? ma bit ce beta troznamenkasta vidices~~~~~~~~brzo ce petak...
Ja sam ti 82 godiste, moj muz 83....
Sa mnom je sve ok, moj muzic ima slabu pokretnost spermija, neznam strucni naziv (ali svega 5 %). Doktori nam daju dobre sanse, jer smo relativno mladi, ja zdrava, i cijeli postupak prodje savrseno, obadvoje dobro reagiramo, ali jednostavno kad bebica dodje u busu nikako da i ostane tu. Doktori isto neznaju objasniti zasto nam se to desava....jer su uvjeti preodlicni a ishod ispadne veliki minus.....Sta da ti kazem.
Mengu sam trebala dobiti jucer, danas, nisam ju dobila, eli evo veceras pocinju itekako menstrualni bolovi...:( I bole ko vrag na mahove...Not good.
Drage djevojke,
Sto znaci beta 224 19 dan od ovulacije?! Mislim da je to mala vrijednost za peti tjedan, ima li tko takav?!
Javite se...
Inace, je li itko u 2WW imao ispada zivchanice i slichno?!
Svima puno srece....
[B]smj[/B...mozda da i na odbrojavanje postavis pitanje tamo cure znaju dosta o betama pa pitaj...i na koji dan od punkcije je vracen embrij 3 ili 5 blastica? ja neznam bas jako puno o tome ali znam price da je curama bila kasnija implantacija pa da iako je beta u pocetku bila mala poslije je bilo sve ok...najvaznije je da se beta pravilno dupla....kad ides opet vadit betu???
Cure, da li se trebam brinuti što se beta nije baš skroz poduplala?? Dakle, 47h kasnije iznosi 588. Prva je bila 309...
tikica78 čestitke na velikoj beti..nije me bilo neko vrijeme i ovo su stvarno divne vijesti..
kada ideš na UZV?
Svima puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velike bete!
Ja imam osjecaj kao da sam jedina ovdje koja ceka betu zajedno sa donatellom...:lol:
Sve su nam ostale vec posatle trudilice :-D
Meni 11 dnt, 16dnp, blagi osjecaji kao pred mengu na mahove....Test se ne usudim pisnuti jer mislim da bih umrla da vidim jos jedan veliki minus...Ovako zivim malo u zabludi i jos uvijek se nadam da menga nece stici iducih 9 mjeseci makar imam sve ukazatelje nadolazece menge.....
Ljubim vas sve.
sunaašce aj pišni test...ja mislim da cu ga pišnuti ipak na 11dnt za 2 dana ....tad ce vec pokazati jeli je ili nije....
ma znas da su simptomi m i t.isti...neces procurit vidices...bit ce beta ogromna a i pluusic bi bio kad bi ga napravila...mada se i ja pocela bpojati testova...a imam doma dva
o,za dva dana ima da skakutamo zbog dva plusića :-)
Sunasce, samo sam ti htjela reći da ipak pričekaš još barem dan-dva.
Ja sam u četvrtak navečer primila štopericu i jučer sam kasno napravila jedan testić čisto da vidim kolko joj treba da izađe i bome je bila fino debela crta.
Tako da ipak nemoj još jer ćeš se vjerojatno samo dodatno nervirati jer nećeš znati jel to prava crta ili nije.
Ali ja ti želim da nam uskoro prijaviš jedanpravi trudnički, debeli plus.
BJ...čestitam na lijepoj ß... uživaj i opusti se do uzv-a...drugo ionako ne možeš:)
a ja vam se od sutra ( nadam se ) pridružujem...
ja cu test radit ipak tek u cetvrtak....najranije u cetvrtak ako daj Boze dotad ne procurim...stalno mi je neki osjecaj kao da cu svaki cas procurit steze me u trbuhu...neznam...ciklusi mi traju od 30-32dana prosli mi je trajao 30dana a danas mi je 30dc i Hvala Bogu nisam još procurila...i da...još nesto isla sam danas giniću po još jednu turu utrogestana(progesterona) i vidio mi u nalazu da mi je beta 27.6 i on mi je uputnicu za betu dao vec danas jer su praznici pa da ne dolazim opet po uputnicu..sad me zanima mogu li ja onda Betu vadit i ranije kad mi je vec dao uputnicu..makar dan ranije...na 12dpt mi se cini prerano a i neznam dali bi smila tako ako u nalazu pise da vadim 27-mog....sto mislite???
nisi draga, ima nas još, samo ste vas dvije aktivnije...nemam šta novo reči, osim da sam i dalje bez simptoma. 5 dnt navečer i 6 dan me je malo bolio stomak, tačnije žigali jajnici ili šta već, i opet zatišje. ostalo, bez ikakvih simptoma. osim što sam se prehladila, kao da sam u sred zime, i kišem do iznemoglosti. ako mi ovo mrvica preživi ,sve će :)...
Evo curke da se i ja javim,transfer bio 10.6. Znači beta 24.6.,ali mi je sam dr.rekao da mogu ve. 12dpt vaditi betu,e da vracena 3osmostanicna embrija,obzirom da je 12dpt neradan ja cu betu vaditi 11dpt,uglavnom 4,5,6dpt sam osjecala propadanja,amozda je to bilo i od Choragon koji sam primila 5dnt,a dB jedino zna ,bradavice jako bolne na dodir,kad bi mogla test pis
Sunašce niste vas dvije jedine, ali ja ne znam što bih napisala...
Evo, ja sam danas 2dnt smrzlića 5dn. (bar mislim da se sa FET jednako računaju dani). Uglavnom, simptoma nikakvih, samo sam jako nervozna i strah me još jednog neuspjeha jer to znači pauzu do pred kraj rujna a ne znamo kud bi dalje krenuli.