joj anci :lool:
to su te čari roditeljstva, čista romantika :lool:
Printable View
joj anci :lool:
to su te čari roditeljstva, čista romantika :lool:
srecom to ja ona sladja :lool:
tang kod balerine su izbijale tri dana i treci dan najvise ih je izbilo, a najgore joj je bilo na stidnim usnama.
Tang, Korina je dobila kozice od Roka za svoj 1. rođendan - divan poklon :mrgreen:
imala ih je puno i svuda, ali bez temp. i nisu nešto strašno svrbile, odnosno ona nije češala
danas još nisam vježbala, ali sam bila vani s klincima, radila sam im poligon za vježbanje, pa sam trčala s njima, preskakivala prepone...
brojat ću si to kao 10min cardio :mrgreen:
popodne ću vježbati kad muž dođe doma
Rahela, bravo za poligon! To je cardio, dobro zboris.
Ja sam nakon 8 km skuhala rucak koji sam dva puta spasavala :lool: pa nisam neka kucanica :D
Sad moja djeca zele na najudaljenije igraliste :lool:
Ali dozvolile su mi da odem malo leci na 10 minuta prije izlaska. Boze. Ne mogu ja to. Morat cu si kupiti sladoled ;)
anci :lool:
ni ja ne pauziram kad imam menstruaciju, nisu mi bolne, ni ne osjetim ih.
tangerina :love:
rahela :klap: pa to je cardio, kako ne :)
ja se bojim kad maza dobije kozice, on kad ga komarac ubode raskopa do krvi :rolleyes:
pun je fleka jer onda napravi kraste pa ih opet raskopa pa tako u krug...
inace, ni za nas nema spavanja preko praznika. on ima ova tri dana hajdukov kamp pa ga moramo vozit u makarsku i cekat i tako...
sad smo na brzinu rucali pa cemo nazad.
vikki javi se :)
ja sam opet na hitnoj provela prijepodne
opet bolesna starčad
ne radim kad imam mengu, jer imam oooobilna krvarenja, to je baš neizvedivo
Anci ja se stalno premišljam oko te čašice I tako već godinama baš zbog obilnih menga...
veliš, prepala se krvi :lol:
na rasporedu week 3 iz rip in, dobar mi je
vikki?!
Zao mi je, flopi :hug:
Stare nam roditelji, vidim i vec po ponasanju :mrgreen:
Probaj mc, naravno, ne smanjuje krvarenje, ali ja sam odusevljena.
Prva mi je bila najteza :lool: da se naviknem. Sad stvarno zaboravim sa imam menstruaciju. Ides na wc i sve normalno, nema krvi :lool:
ne stignem vas bas pratit ... danas guzva na poslu....
vidjela da bebacica neka dobila kozice..nadam se da ce sto bezbolnije proci..tj. da se ne svrbi puno
i jedno brzinsko pitanje curama koje su na BR...nemam onu traku za vjezbanje ili kako se to vec strucno zove ???
jel se moze nesto improvizirati ili se u kasnijim vjezbama bas dosta korisit? hvala
ja sam nabavila mc prije par mjeseci, ali još se nisam navikla i prokužila ga, rijetko kad ga uspijem namjestit da ga ne osjetim
al dobro to je za drugu temu koja znam da ima
al nedavno sam objašnjavala nekim curama na poslu uopće šta je to, jer je njima još uvijek "novi izum" ulošci s krilcima :lool:, i veli kolegica za moon cup "užas, i onda moraš gledat tu krv!"
meni je proslijedila jedna cura s topica koja je već odradila BR
a vidila sam prije dva tjedna da su je imali u Konzumu, i bila je nešto sitno, tipa 30kn
samo što ta u Konzumu, kao i ova moja, su malo kraće od Jilliankine, pa prilagodim vježbanje tome
u kasnijim vježbama se više koristi, u workout 5 skoro cijeli jedan circuit, tako da bi ti bilo dobro nabavit je
flopi bas mi je zao
ja imam mc, koristila sam ga prije trece trudnoce
bila sam odusevljena idejom, al nikad se nisam skroz sazivjela, uvijek mi je curkala koja kap
i onda sam dobila garderellu vaginalis, a nikad prije nisam imala bas nista
vjerojatno je slucajno, a ne zbog mc, jer sam ga manijakalno prala i iskuhavala, al ostao mi klik u glavi...
tang, uf, i malena
moja nijedna jos nije imala, bit ce veselo
ja odradila cardio2
nevjerojatno kako sam se poslije i psihicki i fizicki bolje osjecala
sutra cu probati wo7, drzte fige
malo plavo, mozes improvizirati s utezima
ja sam tako, al sam dobila od muza nedavno
isto je kraca pa za neke vjezbe i dalje koristim utege
Cardio shred 3 i power yoga 13.
Bila sam jutros u harissi i vidila da imaju novi ocat, od badema :mrgreen: probala, meni se ne svidja jer je marcipanast, pa tko voli nek nek izvoli.
Otpzhao mi vjetar balkonsku zaluzinu, doslocno ju je iscupao iz zida! Sad smo izlozeni susjedskim pogledima :mrgreen: sreca pa smo smjerni :)
Vikki, bila si linkala neke utrke nedavno?
Znam za savski polumaraton, to ne dolazi u obzir. Pa ima onaj maksimirski cener od 8 km i jos jedna, koliko se sjecam. Oko 12 km? Ne snalazim se po kalendarima na webu :D
Bravo, betty, super si odvjezbala! Ja sam danas skroz zaboravila na zuzi, nisam ni gledala sto je stavila.
dočekala muža i odvježbala u miru
danas mi očekivano sve vježbe idu puno bolje i definitivno sam odlučila bar 2 dana produžiti svaki level
i ja sam koristila MC i super mi je bio, pogotovo one najgore dane, iako je i meni uvijek curkalo sastrane
sad imam Mirenu (prvi ciklus, taman čekam prvu M), pa se nadam da mi više neće trebati ništa osim dnevnih uložaka
moja mirena slavi drugu godinu. i obozavam ju.
a sad trcanje. puse ko ludo na nasipu. pola me ubijalo u prsa a onda u leda. ali je divno. pravo proljetno vrijeme
Pyramid, potom 2.5 min zuskinog nekog 5 min wo i njen cooling.
valjda mi mozak govori da se i focus priblizava kraju. da sam zadovoljna rezulatatima i nisam, ali svasta se tu kroz taj focus izdogadjalo sto je rezultiralo ne redovitim vjezbanjem, a bome i jelom.
ono sto je danas lijepo, je vani je dan, suncan, ja uz otvorena vrata francuskog prozora, vani zelenilo. bas proljece dolazi.
iako nisam najzadovoljnija svim realno s obzirom da ja uglavnom ne vjezbam od 11-2-3 mjeseca, a ove godine sam razvukla foucus od 11 mjeseca. ipak ne smijem biti skroz tako kriticna. bolje je nego ranijih godina.
Ja nista. Jucer sam cijeli dan bila s Janom na natjecanju. Napravila sam milijun koraka i penjanja po stepenicama.
Bole me koljena i kvadricepsi.
Čovjek bi rekao da ti nesto ove kondicije koristi i u stvarnom životu.
Al uglavnom, svugdje se hvalim, srebro sa solom i 3 grupna zlata, moja denserica rastura i pod antibioticima :)
Danas nisam vjezbala, nadam se ugurati sutra ujutro.
a mirenu ne volim vidjeti niti napisanu. Drazi su mi ulosci, bol i pms.
evo iskoristih ovo opet danas (hvala Anči) jer je mužu proradio gastritis pa smo bili i na Hitnoj, uglavnom nisma uspjela otići na svoj callanetics.
Jedino me zeza ovaj knee tuck, nisma sigurna jel mi ispravan.
Našla još neke kratke pa odvježbala, jedva čekam srijeduuu sad sam navikla na turbo znojenje određenim danima u tjednu pa mi skroz čudno sad :-)
Odoh napravit 100 trbušnjaka dok se klinci igraju u sobi. :-) nadam se da ću uspjet bez prekidanja.
uspjela jeees..nitko me nije prekinuo. :-)
Cubana bravo za plesacicu :klap:
Moja se danas slikala za osobnu, tako mi je velika smrc :(
Odma sam iskoristila priliku da se hvalim njome na
instagramu jer se inace neda slikat :mrgreen:
Tu aplikaciju jos nema :lool:
Veceras 7 km za 47 min :)
bravo cure stvarno svaka čast!!!
Cubana bravo za kćer!
Cubana, bravo za plesacicu!!!
Super :))
Lili, drago mi je da ti se svidja. Ima i drugih dijelova, ali ima utega. Radi najbolje kako mozes, trudi se da pazis na formu, ne zrtvuj je naustrb vremena. Svaki put ce biti sve bolje.
E i nisam komentirala- super mi je ovo s Hajudkovim kampom :)
Slatki mali :heart:
I moje cure su nedavno dobile osobnu, bas su mi smijesne.
Planiramo u Bec svi skupa :)
Cubana bravo za malenu!
I bravo za sve vrijedne!
mb, nema kise?
spajka, ma bravo! a na neke stvari ne mozemo utjecati... sta ces dalje?
zhang, cekaj, jel ti to dva dana za redom nisi vjezbala? :storma: :lool:
vikki?
Anci super :klap: aj pohvali se na whats app da ih vidim malo?
I mi planiramo Bec al vjv tek dogodine :)
Ginger nema kise. Bilo je oblacno do podne a poslijepodne suncano :)
Ovdje je danas puhalo ko ma moru :mrgreen:
Moje cure su umirale od smijeha.
osobna za klince?
ja prvi put čujem za takvo što:neupućena:
meni ej danas dan za upucati se
ali doslovno
na kraju balade I mobitel mi crkao
idem s epokriti po glavi I pričekati sutra
Pa mogu, da. I jeftinije je od putovnice. A s osobnom mozes u EU.
I flopi, hug za koma san. Sad caj/kakao/nesto i sutra je novi dan :scarlett:
Dan, ne san! :lool:
Flopi :love:
Cubana, bravo za densericu!!!
Anci, MB, super za trčanje! Kod mene još ništa od trčanja, ne smijem vlažiti zavoj na vratu što znači da ovlaš operem kosu pa izbjegavam znojenje. Večeras sam sedam vježbi: dvije za core, dvije za ruke i ramena i tri za noge i guzu. Bila sam na UZV koljena, ipak ima malo vode od onog pada što znači da bih trebala malo dužu pauzu da se resorbira. Pokretljivost, ligamenti, meniskus, sve pet, samo ta voda. Kaže fizijatar da mogu i brzo hodati, ne moram baš trčati, koji naivac :lol:
Što se testa tiče, zaista se ne usudim raditi ga, živjet ću u neznanju još malo. Brine me što sam cijelu zimu jedva održavala kilažu na 50, a jučer sam stala na vagu i imam 53,5 i nitko me ne može najesti (i s Viktorom sam najviše dobila u prvih par tjedana dok nisam ni kužila da sam trudna). No to bi sad stvarno bio SF, i zaista se nadam da je u pitanju menopauza, bit će gadno ako nije.
Flopi, hug za starce, potpuno te razumijem.
Betty, :lol: za smjernost, ne vjerujem ti :D
Što se ciklusa i vježbanja tiče, obavezno vježbam. Teško mi je pokrenuti se, ali nakon što otrčim osjećam se stoput bolje nego da sam ostala vegetirati na kauču.
I tko to ide u rijeku s magriz :cekam:
Osobnu mogu i bebe imati. I moj (jos uvijek) petogodisnjak ju ima, kad mu je istekla putovnica, napravili smo osobnu.
Flopi, hug! Imam i ja takvih dana, kad sve ide naopako. Prodje, bude bolje.
Vikki, ti s porodiljnog u menopauzu :lool: ili u novi porodiljni, ludilo! a za smjernost si u pravu, evo muz popravio zaluzine :mrgreen:
Spajka, bravo za koketiranje sa zuzi!
Anci, zuzi ima novi cardio shred i ima nove utege :mrgreen: teze. Pricali smo o tome neki dan. Ako vidis neku dobru ponudu, javi!
Anci ceka sljedecu placu za nove utege, nema majci!
Nisam pogledala shred, nekad mi se ne vjezba sa Zuzi :nevjerna: :mrgreen:
Vikki ce se mozda ljutiti :lool: no planiram i sutra na trcanje. Znam da sljedecih dana necu pa mi je sansa ubaciti ga sutra.
Vikki, i ja sam umrla na tvoj post, porodiljni pa menopauza :D
Sad tek prvi put vidim kako ti se zove sin :heart:
Pisala sam na nekoj drugoj temi, kad smo mislili da je ova sladja djecak, ja sam htjela da bude Viktor ili Andrej.
Andrej mi je bas slatko strebersko ime, a Viktor za nekog malog fakina :)
Mm je htio Ante. Dobro da sam rodila curicu. Ante je, istina, lijepo ime no nisam ga mogla spojiti s prezimenom i sa sobom :D
Ona ima cca 5 kg.
bas sam gledala, u polleu kostaju 180 kuna. Bemti, koliko cu para potrositi na utege.
http://polleosport.hr/fitness-sprave...ce/bucice-5-kg
Mozda bude negdje akcija dok se ja ukljucim. Ja zelim da mi utezi budu ovakvi, jel se kaze heksagonalni? da mogu raditi row i sklekove na njima.
Cak razmisljam o 4 kg. 5 mi zvuci puno.
meni je viktor prekrasno ime. Ja sam svoju kcer htjela nazvat Fiora, pa mi nisu dali. Drugi izbor je bila Sonja, isto je bilo pobunjenih.
takodjer ne mogu zamislit da imam Antu :mrgreen: