Smanjenje prihoda u odnosu na 2012.
Citiraj:
MladenD prvotno napisa
Slijedom Vašeg nastavnog upita, Vaš mail proslijedila sam sam našoj pravnoj službi, gospođi Šarić temeljem dodatnih konzultacija.
Danas sam dobio odgovor od gđe. Šarić na moje pitanje vezano uz osjetno smanjenje prihoda u odnosu na prošlu godinu. Rekla mi je, da prema trenutnoj odluci, mogu jedino otići na centar za socijalnu skrb. Spomenuo sam da nismo socijalni slučaj i da nema smisla opterećivati CZS sa time. Rekla je da razumije i da nisam jedini u toj situaciji, ali da je tako dok se odluka ne promijeni.
Za sada odustajem jer se ne želim se boriti protiv vjetrenjača i ipak se radi o manjem iznosu nego prošle godine. Bez namjere da uvrijedim osobe od kojih sam dobio pristojan odgovor, moram reći da sve ovo sa prihodovnim cenzusom smatram za šarlatanizam i diletanciju. Nakon prvog debilnog prijedloga (neka se autori slobodno uvrijede), dobili smo nešto što je jednostavno loš i primitivan poluproizvod. Sve je to nedostojno ovog grada i nadam se da će idući lokalni izbori otpuhati ovu ekipu koja se igra upravljanja Zagrebom i koja nas je ukopala u dug za idućih par desetaka godina.