Ok, thnx.
Ja sam gore 28.9. s poprilicno kompliciranom sitacijom koju smo napol rjesavali telefonski doktor i ja pa mi je jako bitno da bude gore. Al sta sad, ak ne bude, ne bude.
Printable View
cure, molim jednu informaciju..da li se na VV plaćaju prirodnjaci, mislim na stimulacijom isključivo klomifenima ili ako su počeli raditi femarom, bez uključivanja gonala ni menopura? hvala
Danas sam bila gore i da,dr.Alebic nije radio danas,pregled obavila doktorica!Svi nalazi su mi dobri,ali imam jednu cisticu i dr.mi je odgodila zbog toga postupak za mjesec dana.koma...Mislim da je bio Alebic da on ne bi odgadjao postupak;jer i u prvom postupku sam imala neke cistice,ali rekao je da nema vise cekanja i da krecemo!No mislim da ona ipak nije htjela na svoju ruku reci da krecemo s postupkom,i da tu odluku prepusta mome doktoru?!Ah,sto se moze?!?Strpljen...spasen!!
Richy kad smo mi isli u postupak gdje su mi nazalost popucali folikuli, imala sam malo deblji endic nego je prikladno al me doktorica pustila u postupak. Doktora taj dan nije bilo. A on je bio ljut i rekao da je ona preblaga i da pusta bez obzira na ciste i sl. Mozda ju je opomenuo pa je sad opreznija s njegovim pacijentima. Uglavnom kasnije me nije pustila ni s cistom od 16mm i hvala joj na tome jer nam je T dosla nenadano u kucnoj radinosti. Vjerujem da se zvijezde uvijek posloze tocno onak kak trebaju bit pa nemoj bit tuzna.
Pozdrav svima,vec me dugo nije bilo,pa sam dosla da vam posaljem malo trudnicke prasine,Evo,ja sam danas 12+3tt,borim se sa hematomom.cak bila I u bolnici na 3 Dana,al sad smo dobro,u pet bebica je bila56mmm velika a hem se povlaci,kad cu se opet docepat meta,Javim se,a do tad vibram svima za sve sta van treba
evo da se i ja javim..bila sam jutros gore,doktora nema samo doktorica doktor dolazi u subotu ako nekog zanima...uglavnom odgovor na pitanje o licenci za zamrzavanje je isti..oni se bore da to bude sto prije a to sto prije bi trebalo po njihovim rijecima biti do kraja godine....eto toliko...nista konkretno...uglavnom u subotu sam opet gore pa cemo opet da pitamo:)
hope31 hvala! ja sam se upravo narucila za petak pa cu vidjet kaj veli doktoressa, mozda me posalje doktoru u subotu opet :-)
Evo me ;) nisam se stigla jucer javiti... Primila me doktorica koja me iskreno nije odusevila.. Ali ono sto je najvaznije idemo dalje. Dobila sam Estrofem i 02.10. kod doktora, transfer 09.10. !!!! :) :) :)
super tako da mogu planirati kad riješim glupu bestiju da mogu doći na dan ,a kako zna točan datum FET-a jel mozda daju stopericu taj 11dc ili čekaju bas ovulaciju
To ti ne znam. Kako nije bilo doktora nego doktorica nisam nista doznala jer nije bila bas ljubazna. Samo mi je odredila datum kad da opet dodem.. Znat cu vise nakon pregleda kod doktora..
Jel znate jel rade u pon 08.10? Pijem kontracepciju do 03.10. kad bi mi mogao biti 3dc?
strasna mislis na 08.10?u subotu sam opet gore pa cu pitati ali rade sigurno....
evo mene.
danas bila kod doktorice, ugodno sam iznenadjena njome, odgovorila mi je na sva moguca i nemoguca pitanja koja sam joj pripremila i potrudila se da maksimalno skratimo cekanje postupka. mm je obavio sgram jer je doktorica zamolila u labosu, uputila nas je na mikrodelecije kromosoma y, dala mi kontracepcijske i preporuku za dodatak prehrani kelp za stitnjacu. pijem kontracepcijske dok ne dobimo nalaz mikrodelecija i iduci ciklus krecemo u postupak.
pozdrav svima :-D
bubekica, možda smo se i srele :-)
evo mi tj. ja sam na folikulimetrijama i slijdeći tjedan će valjda bit AIH
ne polažem puno nade,a opet nebi išla da se ne nadam :lol:
arlena mi smo bili od 10 do pol 12, mm se zivcano setkao okolo :lol:
e onda nismo, mi smo bili gotovi već oko 8 i bjež kuć :-)
nismo iz zg, MM ne voli voziti po tamo pa nam je uvijek samo da pobjegnemo iz zg :lol:
Sto jos nema doktora ili si ti kd doktorice?? Tko zna hoce li biti u uto 02.10 doktor u ZG?
doktor se vraca sutra, ja sam njegova pacijentica...
d13 danas nije bio doktor, inače sam kod njega , u pon sam opet tamo
Ariena i Bubekica hvala!!!
Cure, šta mislite jel bi bio velik problem kad bi ja svoju kontracepciju produžila 2 dana? Naime po ovom sad kako stojim ispada da cu dobiti u subotu, 6.10. A tad idem u svatove...i vjerujem da ce mi bit koma ako bas tad procurim. Jel bi to bio veliki bed popit dvije tablete više? Dobila sam da pijem jednu turu.
Strašna ja ne bih produžavala ali iskreno nemam pojma! No menga nakon kontracepcije meni nikad nije bila strašna ni bolna. Bubekica super za expresno rješavanje!!!
Arlena sretno!
Strasna, meni je danas doktorica najavila moguce produzenje na 35 pilula zaredom, ako budemo dugo cekali nalaz, ali ja osobno ne bih to radila na svoju ruku.
i ja sam jednom pila 2 mjeseca za redom...bez stanke...
Khm...mislila sam da nebi nista bilo ako popijem 2 tablete više....ali dobro... Mozda ipak bolje ne.. :)
(ma ne bude ništa od 2 tablete, ili 1, to ti dosta:-))
pa da...tako sam i mislila....1 ili 2 maksimalno.... :)
Ja isto mislim da ne može biti apsolutnom ništa ako produžiš samo s 1 ili 2 tablete. Oni gore znaju posložit ciklus curama tako da produže ili skrate uzimanje kontracepcije - vjerojatno zbog nedjelja :neznam:... Nisam iskusila ali sam tako čula
Eej,samo da javim da 4.10.idem za zg....sestra me upisala ko doktorice...meni svejedno....valjda je dobra....pitala me kod koga želim ići,pa sam rekla da mi je svejedno....a dr a. Je bunkiran koliko sam shvatila...
Samo da i ovdje prijavim neuspješan aih, jutros test negativan. Zovem poslije gore da se dogovorim za daljnje planove!
Sanda sretno!
Hvala Kadauna!
kadauna meni je to prvi postupak pa se nema pojma kak cu reagirat. stimulaciju ce odredit doktor kojeg jucer nije bilo pa mi je bilo glupo o tome pricati s doktoricom. ali ona je spominjala ciljanje na stvaranje sto manjeg broja folikula jer sam ja jako tezak slucaj pcos-a i odlican kandidat za hiperstimulaciju. zato sad pijem kontracepcijske, a stimulirat ce se vrlo vrlo oprezno. a mozda se nadaju da ce za mjesec dana kad mi krenemo i dobiti licencu.