Pozdrav cure,
evo jedna koja je danas bila na FET-u na VV-u (2 dvodnevna embria) i još 14 dana do Betice :ghug:
Printable View
Pozdrav cure,
evo jedna koja je danas bila na FET-u na VV-u (2 dvodnevna embria) i još 14 dana do Betice :ghug:
Svim čekalicama želim sreću i veeeliku betu! :-)
Oprostite ako sam fulala temu, al ne znam gdje da pitam.. Ženica85 znaci tebi su na VV zamrznuli dvodnevni embrij?? Menk su na SDu rekli da zamrzavaju samo blastice. Jel to onda od klinike do klinike ili kak?
Evo neki dan je meni Inesz odgovorila da se zamrzavaju i dvodnevni i trodnevni. Ne moraju biti blastice.
Ženica... ništa, bumo se strpile tih dva tjedna....
Meni danas 4 dnt, osim cica imam i filing ko da ću dobit. Standard.
Al bar i to, zadnji put ništa.
I ovi utrici....stavljam ih i jos ležim pol sata, ili i dalje spavam al pol toga mi ispadne.
Hvala na odgovorima!
Mi smo imali 4. 2 su vratili a 2 su propala buduci da nisu došli di željenog stupnja razvoja - blastociste. :-(
Da, cure, od klinike do klinike je. Frendica sa 6-ogodišnjim stažem u Petrovoj se čudom čudila kako je na VV-u jer se i u Petrovoj zamrzavaju samo blastice.
Ovdje sve, što biolozi procijene kao "jako dobar embrio". Ne mogu još pokopčat sve, jer sam nova u ovome, ali koliko shvaćam, kao što je rekla i beba123 ukoliko se od ukupnog broja JS manje oplodi onda se ne čeka 5 dana, što je riskantno, nego se već 2., 3. dan vraćaju i ostali zamrzavaju.
Mislim da bi protokoli trebali biti univerzalni u cijeloj RH, jer iako statistički blastica ima najveće šanse za implantaciju, zašto ne bi i ovi u ranijem stadiju, mislim endometrij je najprirodnije okruženje za razvoj.
Hm...ok. U kojim onda klinikama zamrzavaju i ranije embrije? Razmisljam o promjeni ako je tako :-/
Još uvijek nisam našla neki lijepi primjer sa transferom na tanak endometrij.
Evo ga na...neka sukrvica kad se obrišem. I cice više ne osjećam. Betu ću ipak vaditi 10dnt. Tad imam priliku i ak bude nešto, pokazat će. Znam da je teško za povjerovati ali ponekad i zaboravim da sam bila na transferu s obzirom da mi šanse nisu neke.
Koji ti je dan nt @LF? Navijam za tebe da je to implantacija, želim ti sreću za veliki betu i kao što su meni cure pisale, nema pravila, mogu biti posve isti simptomi PMSa, a trudnoća zapravo.
Ja ću ispočetka krajem 8.mj. i pozdravljam svoje suborke @pina colada @brar @mimsi!... Sori ako sam nekog zaboravila iz tog perioda.
Svim čekalicama, strpljenja i velike bete želim, a trudnice -sretno drage moje!
U dobitnom ciklusu cice uopce nisam osjecala. I cijelu me trudnocu nisu uopce boljele, a i nakon poroda nisu nimalo narasle. I ja sam prokrvarila 7dnt, mislila sam da je stigla menga. Trajalo je tri dana. Vadila sam betu 11dnt i bila je 65. Četiri dana poslije 365, itd. Nemoj odustajati.
Hvala Medeja. Nisam odustala...i dalje se pazim. S obzirom da mi prognoze od punkcije nisu nešto možda mi je i bolje ovako se nositi s tim. Ne zivciram se, ne proučavam simptome ko i uvijek i nekako ne razmišljam puno o tome. Ako budeeee, bit će to veeeliko iznenađenje.
Danas 9 dan od transfera. Preksutra ću betu ustvari. Ako ne bude ništa, neću radit ništa prije nego napravim histeroskopiju i ev. i lpsc jer mi prilikom vanmaternicne nitko nije pogledao u kakvom je stanju ovaj drugi jajovod a želim znat. I kućne radinosti me strah zbog vanmaternicne.
Zapravo, danas mi je 8dnt...pomotala se oko računanja. U srijedu bio transfer, danas četvrtak.
LF2 :fige:
Romeo, znam da si rekla da više nećeš pisati na ovoj temi, ali nadam se da su te već iznenadila dva stupića!:fige:
Pozdrav svima
Radila sam ICSI i danas mi je 6 dnt. Imam neko bolove u maternici kao pred menstruaciju i to je počelo već od drugog dana transfera. Da li neko ima slična iskustva? Ne znam da li to okarakterisati kao pozitivno ili negativno?
Daj bože da su pozitivni bolovi. Želim ti sreću.
Čudno mi je sto se to grčenje javilo odmah drugi dan nakon transfera. I to grčenje i dalje traje. Vratili su mi treći dan jednu 8st i jednu 10st. Prvi put nam je pa nas je strah kad god se neki simptom javi
Smije li se raditi papa test, Termin mi je u ponedjeljak a to će mi biti 10 dnt? Ima li to neke veze?
Ipak ću u ponedjeljak vaditi betu. Ionako moram vaditi anti Xa zbog Clexana pa se neću napikavati bezveze. Taman će mi biti 12dnt.
Ona sukrvica od 7dtp je bila samo tada i više je nije bilo. I umorna sam jaaaakooo, al to sam uvijek. Ovo vrijeme me ubija. A možda i zbog tog Clexana.
LF2, ova sukrvica 7dnt je dosta obecavajuca. Ja sam imala sukrvicu 6dnt blastice i rezultiralo je plusićem
LF javi nam betu :)
13dnt 3dt - Beta 18.35 IU/L. Progesteron 102 nmol/L - nikad viši od 50 nmol/L.
Ovog sam se i najviše bojala. Mrzim niske bete, živce sam izgubila sa dvije biokemijske i jednom vanmaterničnom. Moram priznati da me i ovo iznenadilo. Koji mi je opće danas dan ako mi je transfer bio u srijedu, 29.6?
I sa prvim IVF-om i FET-om sam imala betu nula i govorila bolje tako nego neke biokemijske. Mrzim niske bete, ne želim ih više vidjeti!!!!
Ako je 29.06 bio transfer to je nulti dan. Danas je onda 12dnt. Beta mi djeluje mala, jesu li ti rekli ponoviti za 2 dana?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Jučer mi krenulo neko brljavljenje s utrogestanima, nista strasno.
Sutra druga beta. Ko zna što će biti od sveg ovog.
LF kolika je danas beta?
Drzim fige :*
LF2 kolika je druga beta? Nadam se da ćeš se ipak ugodno iznenaditi.
Kako to da si vadila i progesteron?
Znači 14dnt 3dt beta je 50.6 IU/L a progesteron >127 nmol/L. (nisam stigla pustiti da dobim puni rezultat jer sam zurila).
Vadim i progesteron jer imam s njim problema i navikla sam paralelno raditi i njega. Radim u labosu.
I kaj sad? Ja sam se odlučila ponašati ko i do sad pa ćemo vidjet kako će se odvijati. Neću više vaditi, tek ću sljedeći tjedan. Stvarno imam traume od vađenja svaki put.
Malo mi je prošlo kroz glavu da sam se mogla više paziti al stvarno sam bila uvjerena da neće od ovoga ništa biti.
Odmah sam isla raditi, trci sim tam.
E da...ove dvije biokemijske koje sam imala isto su krenule tako nisko, pravilno se duplale do tipa 150-200 i počele padati. Jedino što nisu IVF bile. Taj progesteron tješi sto kod mene opće i može biti tako visok.
LF2, ne znam, za sada pravilno raste...drzim fige da i dalje tako nastavi..
Ovo sto pises da si mogla vise paziti, vjeruj mi da nisi mogla utjecati.
U svakom slucaju, misli pozitivno, imas rastuću betu, pricekaj tjedan dana (ako uspijes) i sretno da se mrvica sto cvrsce uhvati
Hvala ti. Izdržat ću što se vađenja tiče. Planiram u ponedjeljak a mozda i kasnije jer ce mi ponestat Clexana. Stvarno imam traume od beta s obzirom da imam mogućnost napraviti na poslu, možeš mislit kako je to izgledalo do sad. Rekla sam samoj sebi da se neću stresirat oko testova i ko manijak se napikavati svako malo.
LH2 sretno dalje, nadam se da će beta i dalje školski rasti. Samo nek se mrvica čvrsto primi.
A što se tiče mirovanja, ne brini, meni je moj MPO doktor rekao da slobodno mogu ići raditi posle transfera, samo ne smijem ništa teško dizati, ići u saunu i trebam biti bez sexa.
Hvala :-)
Javila sam im betu, kažu da ponovim za dva dana. Ili još bolje...sljedeci tjedan.
Tako sam i planirala. Budem u utorak, bit će mi 20dpt.