Zanimljiv tekst http://www.lovingfit.com/fitness/psy...ness-training/
Printable View
Zanimljiv tekst http://www.lovingfit.com/fitness/psy...ness-training/
Ja sam danas imala pauzu, dobila sam opski muskulfiber, ne mogu sebi doci
:)
sutra nastavljam sa zumbom i jillian
ipak nisam danas upper radila nego sam za cijelo tijelo i to http://www.bodyrock.tv/2011/10/20/ma...mportant-news/
to je jedan od starijih zuzaninih wo, zadnji puta sam ga radila prije skoro godinu dana.
kod vjezbi za donji dio tijela sam vise manje ista, ali je gornji dio poboljsan za 20% jeeej
i onaj time challenge dio je poboljsan za 30%
I upravo sam skuzila da sam 2 puta odradila trening hahaha
trebao je jedan krug, a ja pametna napravila 2.
Sad sam mirna za sutra hahahaha
double up :-)
ja malo pauziram jer smo prošli tjedan konačno prestali s cickenjem (na moj nagovor :mrgreen: ) pa sam sad sva sebi nekako čudna, kao da imam malo žešći PMS, treba mi još par dana da mi se tijelo vrati u normalu
u nedostatku chalene, vratila se jillian
odradila večeras samnom 6 week, level 2
onako, u jillianinom stilu, čisto ok
Ja sam danas jedva uspjela obaviti sve sto sam morala i nije mi ostalo vremena za odvjezbati. Zato cu sutra pojacati.
Jucer: setnja, 4h.
Danas: odradjen jogging, sad se spremam za Jillian.
Jučer zumba. Imala sam nekoliko dana pauze od vježbanja, pa mi je jučer na zumbi bilo teško. Ništa, moram smanjiti pauzu, pa će onda biti bolje.
ja sam pocela s turbo fire ovaj tjedan
uf, definitivno nije za pocetnike, preporucam uhodavanje s chalene-inim drugim videima prije, onda je lakse
vjezbe su vecinom poznate, ali u usporedbi s prije kao da su na fast forward
i ima vise skakanja, jumping jacks, pa squat pa u zrak i tako
nema predaha bas, cijedi se znoj i srce tuce
malo se jos borim s koreografijama jer je stvarno prebrzo a nema vremena za polagano uvodjenje, ali guram
ovo je prvi tjedan od dvadeset :mrgreen:
ima da rasturam na plazi sljedece ljeto 8-)
rasturaš ti već sad! :)
joj, ako je to toliko komplicirano, ja ću se pogubiti :smotana:
ja sam dva dana vježbam s jillian. osjećam bolove u mišićima. ne znam zašto, nemam neku preveliku pauzu od njenih vježbi. radila sam neko kraće vrijeme samo cardio, danas sam umrla na NMTZ.
očito meni treba kombinacija, malo cardio, mao jill. da ne izađem iz đira.
Jutros 300 trening, sama sam si slozila vjezbe kojih sam se zazelila pa tako:
20 sandbag clean&press
20 elevated mountain climbers
20 hugh knees
20 one leg box squat
20 T-Push ups
pa sve to 3 kruga, vrijeme 27:10
Ja sam ovaj tjedan za ništa, u ponedjeljak odradila sve kako treba pa onda utorak obaveze, srijeda dijete bolesno, četvrtak ja u klincu...možda danas uspijem barem nešto.
ja tako preporucam iz svog iskustva
kad sam krenula (a opet nisam bila skroz pocetnik, radila sam jillian prilicno redovito i hip hop abs) turbo jam max results mi je bio taman
dvadesetak min za pocetak, pa zahtjevnije, dok pohvatam pokrete
u drugom 'paketu', fat burning elite, su i duzi i intenzivniji treninzi, ali i koraci su vecinom poznati pa se lakse hvata
ovo je ludilo - turbo fire
sve to, pa jos kompliciranije, intenzivnije, puno brze, i jos uz vise turbo dijelova - poznatih i od prije, ali ovdje su puno nabrijaniji, nakon njih se minut puni dolazi sebi
preksinoc sam imala trening od 55 minuta, umrla sam al mi je osmijeh bio citavo vrijeme na faci i jedva cekam slijedeci petak kad je opet na redu
glazba, pokreti, meni je super i bas uzivam, tako sam sretna da sam nasla ono sto meni odgovara
evo danas sam dobila periodu
prije bi to sigurno iskoristila kao opravdanje i bila sebi 'cista' skroz - pa ko vjezba na prvi dan
veceras sam najnormalnije odskakala 40 minuta
stvarno, volim chalene i njen ritam, jillian mi je prema njoj motivirajuca ko zvrnjalica za kukuruz :mrgreen:
Pogledala sam konacno taj Beachbody od Shauna.
Pa sam probala Disco Party, hahahahahaha, NISTA, al nista nisam mogla pohvatati kako tocno ide. Spetljam se ko pijanac koji pokusava plesat sirtaki. Al outfiti su im ludnica!
Naravno, prvi video koji sam preskocila je uvod u kojem pokaze sve temeljne korake. :lool:
Anci, LOL za fritule, ja "spaljujem" toplu cokoladu! :D
Petak: setnja po snijegu, 1h
Subota: setnja po snijegu, 1:30h
Nedjelja: setnja po snijegu, 3:30h
Strah me trcati, klizavo je. :/
Sad se spremam za Jillian.
vikend nisam vježbala ali sam zato izlopatala cca 40m2
Nakon ovog sam zaključila da je callanetics - Chalene još bolja kombinacija od call - Jill i sad radim to. I imam dojam da callanetics stvarno funkcionira po principu "tiha voda brege dere", s tim da je brži od tihe vode.
Ali moram reći da mi ništa, baš ništa nije takav gušt kao yogiilian. U nekom času ću morat nać kakav on - line tečaj joge. Ili možda uživo, kad steknem uvjete za vježbanje van doma.
U petak 30DS level3, a preko vikenda ništa - nakupilo se raznih obaveza, uz snijeg. Idem danas na zumbu. :-D
Ja jutros nikako nisam mogla odluciti sto bih vjezbala, pa je vec proslo vrijeme. Zato sam veceras nadoknadila: Bob Harper, Main workout.
skuzila sam da zadnjih par dana tesko mogu odluciti sto da vjezbam, pa sam odlucila malo se prebaciti na ove vodjene treninge..to stvarno dugo nisam radila...
ovaj sam zadnji puta napravila pred negdje godinu i koji mjesec i tada mi je bilo teeskoo, sad mi je ok.
sutra bih mogla negov cardio.
Upravo: Cathe Friedrich HIIT Pyramid, malo cardia danas
Danas setnja po snijegu (i ledu!), 7 km.
ja sam zasad odusevljena s turbo fire
ne znam svidjaju li mi se vise intenzivni cardio treninzi ili npr. sat vremena kombinacije core i stretch vjezbi poslije kojih sam se osjecala ko nova :zaljubljen:
Poanta i je u toj raznolikosti, da guslas samo po jednom te istom, svisnula bi, a tijelo ne bi imalo takve koristi kao kod kombiniranja treninga..
danas turbo jam, fat burning elite :D
na naziv odvaljujem
moram vidjeti kako idu po redu, zaboravila sam :mrgreen:
no, djeca su izgubila daljinski pa nisam mogla prebacivati, ovo je jedino išlo. bez daljinskog :D
i bilo je super, vježba nije cardio, baš su sve s utezima i "on the mat", ali baš sam guštala :)
summer, i ja sam kao ti, pašu mi različite stvari. mijena :mrgreen:
ja jucer odveslala svoje. jutros ustala bez poteskoca, super:)
nesto su mi utihnuli tu...ccccc
PROZIVKA
Ha-ha. Svi se već pripremaju za Božić, pa su malo češće na receptima nego tu. :-)
Ponedjeljak zumba, jučer BFBM. Sve sam jučer očekivala da će me uhvatiti dio da više ne mogu (kao prošle godine kad sam to zadnji puta radila), ali ništa. Odradila sam, ne mogu baš reći kao piece of cake, ali odradila sam cijeli, malo mi je teži bio 6.krug vježbi. Ali nisam stala, što je važno. :-D
Danas idem na zumbu.
Danas (utorak): ponovo setnja po snijegu, 7 km.
Planirala sam i Jillian za kasnije, ali me nabija glavobolja... vidjet cu.
prvo vjezbanje, onda kolaci :storma:
Uffff, zabušavam, jako zabušavam, nekak mi se poklopilo i fali mi vremena ili energije ili zdravlja.
Prvo smo bili s djecom kod svekija brati masline ( 0 vježbanja), pa sam imala hrpe roditeljskih poslje posla-Božićne radionice( 0 vježbanja) pa sam se razbolila ( još kašljem ko slon= 0 vježbanj) i još sada i menga.....
Svečano obećajem sutra opet početi.
I još mi se desilo da nakon nekoliko zadnjih vježbanje imam gadan muskulfiber i to me odvlači od vježbanja, ili se ne istegnem dovoljno ili ???? ne znam, ali gadno zabušavam, ima tjedan i pol da ne vježbam :(
danas i ponedjeljak joga, i jos danas i jucer setnja od po sat vremena (sa zaspalim djetetom u mei-taiu).
jučer i danas turbo jam