Jel bio netko u prenatalu ovaj tjedan?
Printable View
Jel bio netko u prenatalu ovaj tjedan?
bila je sad moja sestra i rekla je da ima ljetnih stvari, majica, sandalica. za jednogodišnjake, kaže, nema, ali ima za veće. sad ne znam koliko veće
ja :oops:
blizu mi je, pa.... opravdanja...:lol:
u ilici je cijeli suteren postao za trudnice/buduce mame, a gore su stavili sve za djecu. cak su bila i jedna bugaboo kolica za koja ne znam kako su se stvorila tamo kad je skoro sva oprema rasprodana i imala su rezervaciju.
nasla sam i jedne lacoste tenisice!??! jesu li oni imali ducana po cijeloj hrvatskoj? imam osjecaj da su se oni zatvorili, pa svi viskovi sa skladista dolaze u zg.
uzela sam si majice po 80 kuna (bile 266) pa cu ih nositi ovo ljeto. za klince je vecinom ljetno doslo.
neka me netko ispravi, ali 6 i 7 je najvece sto sam vidjela.
u plodinama -30% na kostime za maškare
centar - hvala.
Mama nova west gate popust. Trudnicke gacice 15kn,majica dugi rukav s printom 159kn
U prenatalu Ilica ostalo dosta trudničke odjeće i hrpa krasne robice ali za nedonoščad većinom. Za malo veće nađe se pokoja majčica, kape, swimwear a za bebe od 53 cm nadalje gotovo ništa. Posteljina je sva rasprodana, još jedino ostala ona za kolijevke.
Algoritam ima akciju na knjige iz svoje naklade.
U DM-u u Sesvetama, onaj kod pruge, danas -15% na sve.
U Mani, Ilica 13 (dvorišna zgrada) sve -60% zbog zatvaranja.
: ( meni je mana bila ok. cijenom i kvalitetom, pogotovo za stvarcice koje se brzo prerastu.
sto se sve mane zatvaraju jer nestala mi je i ona iz imp. galerije?
kod nas na zapadu se ne zatvaraju, bar mislim
uh, ovo u mani ilica je cista glupost. bili smo nekidan tamo i znam cijene. danas su cijene na etiketama bile iste pa sam pitala prodavacicu ide li na to jos 60%, na sto je naravno rekla da ne jer su oni snizili cijene i to je ta cijena na etiketi. ma, bas... :roll:
ima muskih kosulja po 49 kuna, djecjeg donjeg rublja po 5,10 i 15 kuna, zenskih majica po 39... ali, to je tako vec mjesec dana. izbor nije nesto. baby odjece nemaju (nisam ni sigurna jesu li ju drzali).
U Tintilinicu u Westgate-u ovaj vikend -20% na cjelokupan asortiman.
U Daichmanu u Importaneu sam vidjela jedan par Spiderman sandala broj 33 za 37 kuna.
To su ono zadnji brojevi, pa ako kome treba za ljeto.:-)
Neznam pod koju temu napisati, pa ću ovdje;
u mulleru su uveli knjižice za popust, većina stvari je za djecu....
Podiže se na blagajni :)
Hvala na infu8-)
Roses- ima dosta snizenja, stvarno se isplati. U Calzedoni-i ima hulahopka i tajica za cure po 3.9 i 8.9 kn, carapa za mame po 12 kn - hulahopki. Skiny ima jos 20% na blagajni, a npr. Falke carape su na -60% i jos -20% ....
E, kad bi znala koji ce cura biti broj iduce zime...
Mojoj više noga ne raste pa smo bez brige. Za sada ima tri para UGGsica :-D a još si želi one ljubičaste s reljefnom površinom u obliku cvijeća, ali ih nigdje ne vidim u ponudi.
imaju kupone za:
pampersice razne vrste
muller pelene
nuk oprema, bocice
grudnjak za dojenje
lego duplo
h i pp, bubchen, afrodita, paneten, becutan
mu lu pa, h i pp neka hrana (ne znam hoce li pisati krsitelj koda)
pampers maramice, pakiranje od tri komada, -15 kuna
20% popusta na maybelline (sve)
fisher price, tommy
fru tek kasice -30%
be bi vi ta kasice....
hoce li tko skoro u koji prenatal da izvidi cega je jos ostalo? tipa onih njihovih paketa bodica po 2,3 unutra. hvala!
Ja sam bila jučer i sve što sam uzela u ruku je bilo za nedonoščad.
Ostalo je još dosta trudničke robe, grudnjaka i majica za dojilje. Gaćica i spavaćica više nema.
Nešto onih modela dinosaura za otkopavanje, malih čarapica, malih skafandera. Pod malih mislim na sve baš jako malo. Uglavnom za nedonoščad.
Nešto malo cipelica, ali sve po jedan komad pa ako se potrefi broj i tak....
Ali te igracke, dinosauri su bili na -50%, sa nekih 150 kuna, nije mi to bas bilo povoljno.
Moraš ispuniti papir sa podacima i napisati datum rođenja djeteta.
a da? ja nisam nista ispunjavala. meni je samo dala knjizicu i rekla da je unutra kupon (na zadnjoj stranici) za iducu knjizicu koja se moze podici od 31.3. do 30.6.
Ne, ne. Sa 112kn na 56kn. Ja sam kupila sabljastog tigra i super je. Puno bolji i model, baš je veliki i ona "cigla" je puno kvalitetnije napravljena od nekih drugih koje smo prije kupovali.
Mala je jučer cijelo jutro to otkopavala i nije mi napravila nered po stanu i baš je bila zadovoljna.