bravo cure !! :-D :-D čestitam na plusu
Printable View
bravo cure !! :-D :-D čestitam na plusu
sunasce i donatela, bravo, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da su crtice samo uvod u veeeeeeeeeliku betu :-D
sunašce...ne znam kakav si tip osobe...ja volim iskrenost pa makar bila i brutalna.
Ja sam isto u četvrtak dobila štopericu i evo sad sam išla pišnut jedan test čisto da vidim kakva je situacija i meni se pokazala crta... Nije da je debela ko kontrolna ali se jako dobro vidi, ja sam očekivala puuunooo tanju crticu.
Ja se najiskrenije nadam da je tvoja crta ona prava i da ćemo se uskoro veseliti tvojoj lijepoj beti. Pa ću ti ovim putem i čestitati na drugoj crtici.
I oprosti ako ovo nisi htjela čuti.
Donatela...čestitam i tebi na tvom plusiću i želim vam sretne i vesele trudnoće.
Pusa svima
Oprostite cure na laznoj uzbuni......Vjerovatno nakon ovoga vise nikad necu napraviti test....Odjava...
ajme draga, ja se sad uzasno osjecam...ko neko g.o.v.n.o.
Uzasno mi je zao sto sam ti ovo isla pisati, oprosti mi molim te
ajme...sve mi suze na oci dosle kad sam ovo sad procitala.
E jesam ja isto kokos...oprosti jos tisucu puta:-( :-( :-(
Donatela čestitam na plusiću.:heart:.
:love2: Sunašce draga a neznam što da ti kažem Bab ima pravo za štopericu, ali opet zašto nebi bila trudna. Pa radi toga si i išla u postupak. Nemoj odmah otpisati i misliti da je to od štoperice. Sutra je več 20.06, pričekaj još sutra i odi vadi prekosutra betu. Ja vjerujem da češ se iznenaditi pozitivnim ishodom. Nemoj odmah misliti na najgore.Ma nama stvarno treba zabraniti te šunjave testove....znam da nije lako ne doći u napast s tim glupim testom ali je beta jedini pravi pokazatelj. ( a ja s javila a svaki put napravim test)
Cure bravo za plusiće :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za isto tako lijepu troznamenkastu beticu
Bab nisi,na žalost mnogi to ne mogu podnijeti a to je realnost.Koliko god je lijepo biti u oblacima toliko je i ružno kad padnemo,zato je bolje biti na distanci,nadati se ali ne previše!
sunašce iskreno se nadam da kod tebe nije lažno pozitivan test!
slažem se sa sonjom, opcije su obje otvorene i dalje, samo možda zrnce rezerve uvijek ostaviti kako bi se malčice lakše nosile sa mogućnoću ishoda koji ni jedna od nas ne želi.
sve se ovdje nadamo i navijamo da je ovaj tvoj plusić onaj pravi i da nam budeš sretna i zadovoljna trudnica slijedećih 9 mjeseci
Bab ne moras se uopce tako osjecati, zaista...Ti si samo rekla ono sto je istina. Ja sam si sama kriva sto sam se prerano poradovala, ti tu nista kriva nisi, i uopce se nimalo ne moras osjecati ko govno...Nemam ti sto oprostiti, ja cijenim tvoju iskrenost...Samo me je spustila na zemlju a to je dobro, jer vec mi je zvucalo predobro da bih bilo istinito...I puno ti hvala na tome...
sunasce,držat ćemo čvrsto fige da je plusić ipak zbog bebe a ne štoperice,bit će sve u redu :-)
Hvala vam puno cure moje, ali iskreno nakon ovoga pada moja ocekivanja su nikakva. Snosim se sa svime kao i vi, ali nisam superwoman pa da bas mogu stalno podnasati neke samarcine koje mi zivot daje...Sve je ok, ja cekam svoju mengu i to je to. Nemam nikakvih ocekivanja vise, i sve je u redu. Kako Bog da bit ce...Vama svima zelim puno puno vibrica, bebica, i da budete mamice, jer sve to i zasluzujete...
Grlim vas i ljubim sve.....
sunasce, draga, ja ipak navijam da plus bude pravi plus i da to beta dokaže..
drži se draga...Ne mogu ni zamisliti koje je to iščekivanje..
sad dok čekam IVF svaki mjesec se jaaakooo trudimo i svaki dan poslje odnosa pa sve dok menga ne dođe sam ko na iglama,samo tražim simptome,trčim na wc gledat nije li stigla jedno 20 puta dnevno, i onda svaki put kad dođe isto razočarenje i tuga..
a ovo vrijeme nakon transfera pa do bete će mi sigurno biti jedno milijon puta gore..
zato sve moramo biti jednom nagrađene:)
Sunašce moje ma beta je jedini pravi pokazatelj, plizz nemoj misliti tako crno.Pa zašto onda idemo na IVF ako nada ne postoji. Pa uspjeh je oko 30-40% po postupku. Zašto ti nebi bila ovaj put u tom postotku. Ajde, treba betu vaditi i jedino je ona pravi pokazatelj. Znam draga kako ti je pa meni je ovo 6 postupak. Ali nema odustajanja, a kod tebe još ništa nije gotovo.:love2::love2:
sunasce, sutra je novi dan s novim sunascem:-), a mi sutra s tobom čekamo novi testić i nadamo se skupa s tobom, kaš što već polako čekamo i Snjeguljicu!!!!!!!!!
donatela :-D odlično!
sunasce držim :fige: da je plus pravi i da beta do dokaže...
i ostalim curama da malo pošaljem~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sunašce...grlim jako,jako...i ~~~~~~~~~~~~~ za pravi, debeli plus.
Hvala vam svima na lijepim željama...
a sad da vas pitam nešto...
U mojoj bolnici nemaju običaj davati nikakve boostere nakon et-a.
A ja bi tako rado sad i to probala jer mi se čini da ne bi bilo loše malo pripomoći mojoj snjeguljici...
Imam doma 2 decapeptyla pa me zanima šta mislite o tome da si ih piknem?
Ako da, kada je najbolje?
Čitala sam da neki dobivaju na dan et-a.
Pls pomagajte
hvala... :-*
ja sam dobila na dan ET-a i jedan nakon 5 dana ( jel su to one injekcije što pomažu bolju implantaciju)...ja sam primila brevactide.
Bab, samo ti spiči kako si čitala da drugi daju, šta uzimaš još osim fragmina?
thx curke...
Ma ovaj put čak ni heparin ne uzimam... Samo ono standardno - utrići i folacin.
A jel kasno da si ga sad spičim(decapeptyl)? S obzirom da je et bio oko 11 ujutro?
I kad onda dalje? Ako ima dalje...
bab draga moja evo ja baš pretražujem svoju fasciklicu s otpusnim pismima s Svetog Duha di sam primila Decapeptyl. Ovako piše.....transfer bio 17-stog a Decapeptyl primiti 1 ampulu 20-tog( znači nakon 4 dana ako brojimo 17). pa eto ako sam ti imalo pomogla. A u Cito-a su mi rekli nakon 5-6 dana primiti inekciju Choragona.
E i još bila je samo ta jedna inekcija Decapeptyla i onda ništa više..... a u Cito-a sam jedan Choragon primila na dan transfera i jedan moram dati nakon 5-6dana( a to me spada sutra).
malo sam krivo napisala, dva dana poslije transfera, i onda poslije 3 dana jos jednu turu....znaci 2dpt i 5dpt
ma curke zakon ste. Hvala vam puno.
Ja bum si onda sad piknula 1 decapeptyl i onda u petak drugi. Jel to ok???
Brevactide i ostale hcg injekcije mi se sad ne daju kupovat jer su mi malo preskupe pa se nadam da će i ovo možda pomoć.
Do sada nisam nikada primala ništa nakon et-a pa je dosta puta došlo do implantacije tak da se nadam da će ovo malo pripomoć.
Idem si "podgrijat" dec jer je u frižu.
A kaj velite...ne može odmoć.
Bab legendo :-)
Ovako ti ide kod Lucija, imam papire ispred sebe.
5 dan od Punkcije brevactyd 1500
6 dan od punkcije decapeptyl
10 dan od punkcije brevactyd 1500
Dakle on broji od punkcije...
Sretno!!!
sunasce neka je plusić uistinu pravi,,,,nije još nista gotovo i ne gubi nadu da to nije pravi plus....vidices da ce to biti to.....
cure...u vezi stoperice nakon transfera...ja nisam primila nista nakon transfera pa evo izgleda da se ipak primilo i to iz prvog postupka.....:) nema pravila....
ni ja nikada nisam primila štopericu poslije transfera pa se i ne raumijem previše u to ali mislim da može samo pomoći. Jedina injekcija koju sam primala je dex. (zbog alergije)
ali ja ipak to nebi uzimala na svoju ruku...sto ja znam....
Donatela wheeeeeeeeeeeeeee i ovdje da poskočimo :-D
Bab, draga ja mislim da doktori tempiraju hcg injekcije ovisno o razvijenosti zametka na dan transfera, ovisno o danu očekivane implantacije... (naravno ovo je samo moje skromno mišljenje)
Ja u oba postupka (SD) primila decapeptil dan nakon transfera 2 blastociste.
U svakom slučaju ne može odmoć...
Sretno!
Danas 10dnt i 6dan nakon injekcije hcg test negativan,zato sunasce mislim da je tvoj plus pravi jesi ponovila test?