E to su 3 dekavci samo ne znam gdje da ih kupim :(
Evo primjera mekanaca (samo su ovi mali za koje isto ne znam gdje se kupuju)
http://i46.tinypic.com/14cfqyd.jpg
Printable View
E to su 3 dekavci samo ne znam gdje da ih kupim :(
Evo primjera mekanaca (samo su ovi mali za koje isto ne znam gdje se kupuju)
http://i46.tinypic.com/14cfqyd.jpg
Mekani Zvekani? Ima li toga uopće još za kupiti?
Postoji li još koji dućan u kojemu se prodaju eterična ulja (oism Bio&Bio) ali da su ona "dobra" - kakva se prodaju u terra organica ili kemig web shopu? Znam da postoje ti web shopovi, ali ne znam ima li koji pravi dućan gdje se kupuju te stvari (onaj u bauerovoj sam čula da se zatvorio)
Eterična ulja možeš kupiti i u nekim ljekarnama. Ja koristim Aromarina i meni su super (iako ih neki ne vole previše, ali ja imam povjerenja u njih).
Meni bi zapravo trebali nekakvi jeftini difuzeri, pa se nadam da bi u takvoj vrsti dućana mogla tako nešto pronaći.
Difuzera imaš u Kemigu u Bauerovoj.
Našla sam i vidim da maxi spominje Kemig u Bauerovoj a ja sam bila uvjerena da su mi rekli da je zatvoren - maxi ako vidiš ovo pls potvrdi da radi da se ne zalijećem bezveze do Bauerove
Jel netko zna gdje ima kupiti za cure onako prozirnih kišobrana , al da nije skroz mali, nego za curku od 8 g.?
Mislila sam da trebaš pravi, ne znam da li imaju male
Trebam marsalu, desernto vino.....
Mm je uvijel kupoval u Italiji i nisam nikad kod nas ni tražila...
Sad nejde još barem tri tjedna a meni treba ranije....
Gdje bih ju mogla kod nas kupiti?
Di je taj eurospin? Koji je tip dućana?
Znam tamo za hofer i lidl
Ak te put nanese, imaš na ulasku u Veliku Goricu "Štimac", oni su veledućan tipa Offertisima, ali ogroman i imaju takve kišobrane, plastični, prozirni i gore tufnice- lila, rozi ili crveni (takvi su bili kad sam ja kupovala), cijena je bila mislim 22 kune prije nekih 2 mjeseca.
Hvala, možda bih tamo najprije mogla naći pošto t i je talijasnki proizvod :)
Hvala :)
Gdje trenutno u Zg ima zenskih kombinezona za valjanje u snijegu? Bas kombinezona, ne kombinacija hlace+jakna.
i ja sam došla pitati gdje kupiti ski hlace ali da ne kostaju neku hrpu novaca.trebaju mi za 3 dana doslovce.
da li netko zna gdje kupiti one papuče kao čarape ,što na tabanu imaju kao kožu.Vidjela sam ih u HM-u i Zari ali nema većih veličina
treba mi 35
Curke, gdje kupiti odjelo Djeda Bozicnjaka, velicina 92-98?
EvaMONA, prozirni kisobran kakav trazis sam vidjela u Lesninj Jankomir.
Anatom, možda da pogledaš u nekom second hand shopu kad vam već trebaju tako kratko.
Čini mi se da bi mogle biti povoljne i u KIK-u.
Ice watch djecji, jeftin jer vec znam da nece trajati dugo...?
Gdje kupiti Tefalovu peglu i još ako su na nekoj akciji...?
Hvala na pomoći.
gdje da kupim šlauf za plivanje sad u zimi, onaj najobičniji kolut?
Album za značke?
Bedževe sa raznim motivima po nekoj normalnoj cijeni?
Bedževe smo mi nedavno uzeli u Ofertisimi, bilo je 6 komada na Winxice, mislim 9 kuna, a bilo je i s drugim motivima
vidi na njuškalu
http://www.njuskalo.hr/ostali-satovi...-oglas-4317990
Fakat! Pa daj uprti to par dječice na leđa pa skokni vidjeti ima li drvenih difuzera.
ma ako treba i dostaviti ti na kućni prag... :)