Samo si vrtim film da nisam dizala nešto teško.
A sauna.....sauna je vaaaniii!!!!
Printable View
Samo si vrtim film da nisam dizala nešto teško.
A sauna.....sauna je vaaaniii!!!!
Samo da javim danas je radjena beta 202.58... . Jupiiii
Nekako mi miriše na mengu...sad se obrišem i svježa krv malo. Ne mogu si pomoći al identično mi je bilo sa biokemijskima.
LF iskreno, beta je dosta niska za 17 dpo. Kažu da bi 14 dpo trebala biti oko 100. Naravno da su odstupanja moguća ali budi spremna na sve- liti nadaj se najboljem, očekuj najgore. Sretno!
Pitanjce... U 6. mj sam imala neuspjesan IVF. Mengu sam trebala dobiti 10.07. Do danas - nisam. Jeste li i vi imale problema mjesec nakon transfera? Uopce nemam one pms simptome. Odnos smo imali tijekom neplodnih dana (trebali su biti po kalendaru), par dana prije nego mi je menga trebala stici imala sam gin pregled na kojem je dr rekla da menstruacija stize...
Kakvi su ti inače ciklusi? Vjerojatno ti se nešto poremetilo od svega.
Ja ću svaki tren procuriti, ovi utrogestani samo prolongiraju cijelu priču. Sve mi je jače kad se obrišem. Utriće ću do sutra oralno i sutra vidjet betu i to je to od mene ovaj ciklus.
Plan mi je histeroskopija i na jesen ponovno. Samo da ne čekam predugo.
Inače su mi oko 30 dana.
Zna se itekako poremetiti nakon stimulacije, ponekad bude i anovulatorni ciklus pa to sve produlji. Sretno dalje. Kad planiras sljedeći?
Cure koje ste radile dijagnostičku histeroskopiju..iskustva?
I mene to zanima. Jel poboljšala šansu za trudnoću.
Dan nakon transfera sam rekla da osjećam bockanje tamo di je držala sondu od UZV, na tom mjestu me prerezalo onaj 7dnt kad sam imala sukrvicu (implantacija). Ja mislila da zametak putuje prostranstvima maternice al sam samo na tom mjestu osjećala bockanje i pulsiranje.
Od kad je krenula ova sukrvica više ne osjećam ništa.
Danas ipak vadim betu. Javim oko 13h. Drz'te fige da bude barem 400 ;-) ili ako baš mora onda nula.
LF2 sretno!!!
LF, držim fige!
Nekako od početka imam dobar filing za tebe, nadam se da me ne vara. ;)
Javim za 40 min. Jojjjj, samo da nije neko sr.nje. I dalje neka sukrvica, smeđa danas...ko mali ugrušak.
LF2, sretno!
28 mi je beta. A dobro, šanse su stvarno bile minimalne... dobro da se opće i primilo.
Ja sam imala dvije radne histeroskopije i jednu dijagnosičku laparoskopiju.
U principu dijagnostičkom histero uđu kroz vaginu u maternicu i pogledaju kamerom iznutra. Ništa strašno.
Šanse za začeće nakon histeroskopije su veće idućih 6 mjeseci, ali samo ako ti nešto rade unutra, od gledanja mislim da nema ništa.
Naravno ako nema nakon zahvata komplikacija.
Također, dijagnostička može postati ne dijagnostička ako nađu neke nepravilnosti unutra pa ih odmah otklone.
Sretno!
Cure sretno svima, evo i moje kratke priče..
Jučer 11dpt (3d) na testu imam + naravno, niko sretniji od nas,
al danas hladan tuš, na testu - i beta negativna :cry:
6 dana nakon zadnje Choragon 1500 i.j. mi je testić očito očitao injekciju :evil:
Nist pametnog po ljeti. Čekat ćemo jesen i bit ćemo trudne.
Hvala..ma imala sam par biokemijskih trudnoca pa mi dr hoce radit dijagnosticku histeroskopiju...Jesi dobila anesteziju?Jer nakon hsg koji je bio strasno bolan nikad vise bez anestezije..
Ovo mi je drugi IVF. Nisam ni sanjala da ću već počet razmišljati kolko opće imam pravo preko HZZO-a.
LF2 žao mi je :-( bit će na jesen!
Cure, da vas pitam, kakvi su vam ciklusi nakon ivfa? Meni je ovo prvi ciklus nakon i tamo negdje 12. i 13. dan me bolio lijevi, a 14. dan desni jajnik, uz što mi sam imala sluzav iscjedak i čak mi je jednom bio onak roskast. Povezala sam to s ovulacijom i bila sretna kak je kao "jaka" :-) Inače su mi nešto kraći ciklusi, a danas mi je 29.dan i još nisam dobila. Strah me i nadat se da se nešt uhvatilo iz kućne radinosti jer mi je dosta razočaranja za sad :-)
Naišla sam netu da su poslije stimulacija česti anovulatorni ciklusi koji tako malu duže traju..jel moguće da je i moj bio bez o? Pliiz, pišite :-)
Mimsi nema druge nego popiki testić, sretnooo :-D
Meni još nije bio ciklus nakon neuspjelog postupka, pa ti ne znam reći.
LF sretno od srca idući put. Ako se ne varam preko HZZOa imamo
poravo na 6 IVFa 4 stimulirana i 2 priroda , ako sam u krivu nek me isprave.
I da, osim izostanka menge nemam ama baš nikakvih simproma trudnoće... Prije par dana me u par navrata pikalo u lijevom jajniku i sinoć neka kratka laagana bol u trbuhu, al stvarno kratka, a možda čak i umišljena jer baš puno razmišljam o tome, ne mogu si pomoć :-)
Pitanje hoću opće i dobit mengu. Mislim da je meni bila menga ona dva dana što je bila sukrvica malo jače. Moje menge tak i izgledaju. Jako oskudne. Baš me zanima dal ću je tek dobiti ili je to bilo to.
A da i meni jajnici rade trenutno.
LF2 :love2:, žao mi je
Hvala Zenii... bude.
Kad bi npr.radila histeroskopiju i lpsc da mi vide u kojem je stanju drugi jajovod, nakon koliko mogu opet na stimulirani?
LF, žao mi je radi biokemijske. ~~~~ za sljedeći pokušaj
A nakon koliko možeš u novi stimulirani? Brzo :-). nakon jednog, dva, tri ciklusa... kad budeš spremna.
Pitanje je kad možeš doći na red za stimulirani u Petrovoj.
U našim bolnicama često se daje preporuka za razmak od 6 ciklusa među stimuliranim postupcima, ali takva praksa više je tehničke naravi (velik broj pacijentica, ograničeni mjesečni limiti za lijekove i sk.).
Relativno ide brzo. Samo se nadam da ću uspjet isfurat histeroskopiju i lpsc. Bilo bi vrijeme nakon svega ;-) Inzistirati ću, ako ne...budem privatno.
Sve sam do sad dobila na svoju ruku. I faktore trombofilije i kariogram i imunološke pretrage. Nedam se ja ;-)
Pričekat ću još danas, i tak sutra idem na kontrolu nakon ivfa pa ću vidjet
Ma, mislim stvarno bi bilo nevjerojatno da se zalomilo...
Muž me nagovorio da napravim test...negativan :-( a dobro...
Meni je nakon postupaka menga dolazila redovito jer bih kao terapiju pila Duphaston pa čim bih prestala menga se pojavila nakon nekoliko dana.
Ja sam bila samo u polustimuliranim postupcima pa sam inseminacije odrađivala ciklus za ciklusom, ali ivf-ove svaka 2 mjeseca.
Zadnji, dobitni ciklus bio je puna stimulacija pa ne znam koliki mora biti razmak između njih.
Mimsi, žao mi je :-(
Baš sam mislila da će bit iznenađenje, sretno dalje..
Hvala cure :-)
Danas dobila. U 9. prirodni a u 10. stimulirani dogovoren. Idemo u nove pobjede!!! :-)