Veceras opet 7 km, pinku sporije nego sinoc, nekako smo obe bile umorne. Sutra rest
Printable View
Veceras opet 7 km, pinku sporije nego sinoc, nekako smo obe bile umorne. Sutra rest
Ja moram do petka uzeti off. U cetiri dana imam 4 grada i stvarno nema kada utrpati treninge.
Vikki :lol: na denial. Sad zivo iscekujem kada ces napraviti test.
MB, to ti je zato sto trcis dva dana zaredom :D
Spajka je jako simpa i moram reci da su sve vjezbacice koje sam upoznala bas zgodne i nemaju se sta zaliti da nema rezultata, itekako ima :)
Mrzim testove kao malo sta u zivotu, ali napravit cu sutra ili prekosutra, i to samo da znam radi konzumiranja alkohola (u dane kad ne vjezbam :D).
Veceras nista, pakiram se za more, i opet me stislo grlo, ovo nije normalno, vec mjesec dana par dana je ok, a onda par dana boli.
Vikki :lool: genijalna si mi!
Mene kuc kuc nista ne boli, a skupila sam u dva dana (tj. 24 sata :D) 18 km trcanja.
Sutra nesto od zuzi. Nisam je ni pratila, steta je bilo propustiti godisnji i sunce.
Ja volim sve vjezbacice koje sam upoznala, bas su mi sve :heart:
Vikki, veselim se da cu i tebe uskoro upoznati :) na kavi na koju zadnji put nisam mogla stici.
Sad sam morala odraditi nesto za posao, sta sad... Lakse mi je napraviti samoj nego sad zvati u ured pa opet dogovarati i provjeravati. Ovako sam bila brza. I volim biti u poslu :škartoc:
Danas sam se sisala pa se nadam da se sutra necu jako znojiti :anci: :frizura:
Nisam se previse sisala, ali sam promijenila frizuru. Inace mi je kosa bila gotovo jednake duzine, sad sam osisana stepenasto i imam manje kose :D
Nesto slicno Alison u Affair ako je tko gledao :D
Ginger, dobra si, ne daj se!!!
Gdje nam je gdja sasa?
Cudno je bez nje :)
Anci super za frizuru :klap: sigurno ti lipo stoji!
Zhang dobro ce ti doc odmor :)
Vikki uzivajte na moru :) i javi nam kad napravis test.
jučer sam kupila topić za vježbanje u Lidlu - bio je na 35kn snižen
uzela sam S, jer lijepo piše da je 36/38
i djelovao mi je nekako prilično usko i onako, jako čvrst materijal
i kako sam bila u šetnji s klincima i svojom tetom, izkomentiram s tetom kako će mi valjda biti ok. jer cica više nemam, jer su me "pojeli" njih troje
a K. me pogleda i pita "a tata, jel te i on pojeo??" :lol::lol:
da tata, jadan samo s nostalgijom razmišlja o nekim prošlim vremenima :mrgreen:
vikki, vibram za rezultat kakav želiš ~~~~~~~~~~~~~~~
i da, vježbačice koje znam otprije, sve super izgledaju :heart:
Rahela :lool:
Dosta im je mali taj s broj, cimavica nosi
njihov s. Al vjv zavisi i od modela.
jooj, to sad ima? morat ću poćirit, meni treba S, ako ne i XS :)
nisam prijavila vježbanje sinoć i preksinoć, skužila sam da više vježbam prvih dana u tjednu nego zadnjih, do kraja tjedna mi se skupi umor.
ginger, kakvi su konkretno dojmovi sa sedmice? ja sam pogledala samo prvi circuit i oni sklekovi su mi izgledali OMG, zato sam rekla da mi se ne žuri. U biti sam tek sinoć napravila mountain climberse kako treba, bilo mi je malo sumnjivo to kako sam ih dosad radila pa sam pogledala na youtubeu jedno sedam videa "how to do mountain climbers"
i naš isto....
Vikki, viš, sve iščekujemo :mrgreen:
Cure, sve koje sam upoznala, sve ste mi posebne :heart:, a cure koje još nisam upoznala, voljela bih vas sve redom upoznati! :ghug:
Anci, super za novu frizu! Molim kavu sa spuštenom kosom :mrgreen:
Prijavljujem neprospavanu noć (djeca se u zgradi urotila, od mog pa nadalje). A ko mi kriv kad imam lagan san i po noći čujem svaki dječji plač....
upravo je tako i zvučalo :lol:
odradila jutros
velike klince je muž odveo mojoj mami, a malac je cvrkutao oko mene dok sam vježbala
sad je već naviknuo da radim nešto i ne gnjavi dok vježbam, micek mali :heart:
Ne javljam se baš jer se nemam čime pohvaliti :-/
Djeca na moru, uživam u hedonističkim danima. Ajd bar jučer nisam preskočila trening!
Jutro
Prijavljujem dugi spavanac :klap:
Ima da rasturim osimicu danas :lool:
tang, sta konkretnije od horor hoces? Lol
ma koma je, ono, vecinu vjezbi nisam mogla
a te sklekove mislim da cu modificirati u normalne
gle, nema sanse da napravim neku vjezbu od pocetka do kraja, pocnem i crknem
mislim da ce ova dva tjedna traaaajaaaaatiiiiii
zapravo mi strano tezi od 5., a ona mi je bila koma (sad ju super odradim)
Ajme Danci :lool:
rahela super ti to s malcem, moja nema sanse biti mirna pol sata
Vis, dodje mi odmah da imam trece kad su tako dobri :lool:
Srecom, ginger ne spava iz istog razloga pa mi je ona korektiv.
Napravila sam cardio shred 15x i dobar je, bas dobar. No nije mi x, pretpostavljam i zasto.
I guess da je ovo jedan od treninga za koji trebas teze utege od onih koje ja imam.
Apropo utega, dobio mm od americana izlist bodova i vidim da mogu koristiti popust u polleu! Utezi, here I come :heart:
nije on baš tako miran, samo to što je treći, pa ja ne reagiram na s.anja koja izvodi
ono, pogledam ga ako vidim da je u životnoj opasnosti - npr. neki dan je iz najgornje ladice uspio izvaditi nož koljač
isto od neki dan se može sam popeti na kauč, pa skače po kauču - prvo vrijeme sam pazila da ne padne
sad ga pomazim ako baš jako plače kad padne :mrgreen:
i da, uvijek mu dam neku novu stvar za proučavanje i igranje kad krenem (ili nešto što nije imao neko vrijeme)
nakon vježbanja imamo skupljanje svega što je povadio od svuda
sad poslije vježbanja sam ga svezala u viper i otuširala se brzinski
počeo se izvlačiti iz tog vipera i neću više tako moći
onda sam napunila kadu i njega pustila da se kupa, a ja se trackala
Moja su djeca velika, no puno su bolja otkako ignoriram neke stvari koje rade :škartoc:
Zatvorim im vrata :škartoc:
treće počneš ignorirati puno ranije :mrgreen: :škartoc: :nemajka:
ja ću samo reći: blažene igrice :škartoc:
Moj je mene pustio da malo predahnem tek kad je prohodao, i na to sam čekala godinu i pol dana :drama: No još ne mogu vježbati uz njega. A najviše pali ovo što je Rahela rekla, dam mu neku novu stvar, tj. da kopa po ladici s kuhinjskim pomagalima i polici s loncima. Prije neki dan sam našla u jednom loncu ključ od skutera koji je MM tražio deset dana po kući :lol:
Danči, što kažeš na Polarov gps s HRM-om: http://www.sportsshoes.com/product/p...monitor-watch/ Oko 200-injak kn je jeftiniji od garmina, nadam se da nije puno lošiji. I kakav tvoj forerunner 220 ima HRM, traku oko pojasa ili nekakav drugi senzor).
Nama je mali izgleda ključeve od auta bacio u smeće a mi smeće odnijeli. Skužili sljedeći dan kad smo trebali odvesti auto u autokuću kao zamjenu staro za novo a ključeva ni za lijeka. Naravno da su u međuvremenu prošli smećari :drek: Ta nas je razonoda koštala 1.400kn :facepalm:
Ovaj Polar mi izgleda space shuttle!!!! Ima brdo opcija više nego moj (od brojanja koraka, praćenja sna, praćenje 24/7..). Čini mi se kao kombinacija Garmina i Vivofita. A bome je i lijep. Nemam iskustva sa kvalitetom gps-a, to bi valjalo malo pronjuškat review-ove, ali ako je gps ok, ja bih rekla da je mrak po onome što nudi za ovu cijenu!
i zaboravih......moj Forerunner ima traku za ispod prsa.
moji su vec bili veliki kad sam pocela vjezbat :lool:
na srecu ili na zalost kako se uzme :lool:
Ja sam svoje odradila.
4 kg manje, tijelo zategnutije, ja zadovoljna :)
Nastavljam s jogom, jer utezi nisu za mene.
Zna netko gdje u Zg-u ima acro joga?
apsu super rezultat :klap:
betty sretan ti rodjendan :-D:sing::dancingfever:
zelim ti puno vjezbackih rezultata u ovoj godini :uteg:
oooooooooo pridruzujem se cestitkama betty :heart:
bravo Apsu
Betty sretan ti rođendan!!!!!! :-*
Bravo Apsu!
sretan ročkas betty :zaljubljen:
betty sreeeeetaaaaaan!!!!
Apsu bravo!
ja odradila wo8!
omg!
al dobro sam se drzala...crkla skoro, al jesam ga
meni je puno izvediviji od sedmice
Bravo, Apsu!!! Zašto utezi ne bi bili za tebe?
Betty, sretan ročkas!!!
Danči, sve te dodatne funkcije kod ovog polara su mi manje važne od GPS-a, a ono malo reviewa što sam pročitala čini mi se da GPS ima problema kad je oblačno, kišno i sl. što mi je bezveze. Poanta je u preciznom pejsu, a ne u broju koraka i dr. Tako da mi se garmin ipak čini boljim izborom. Nikad neću kupiti sat :cupakosu:
Ginger, bravo!!! Uskoro ćeš ti na Zuzku ;)
Evo me. Najzanosnijoj vježbačici sretan!!
Ja sam u nedjelju trčala po Beču, divno je bilo.
U pon je padala tuča u mojoj pauzi pa sam napravila neki bodyweight trening.Jučer kbell od subote i cardioshred2, a danas novi cardioshred i cash 3-5 rundi.
joj kako se to meni čini skupo.... rekla sam si da ću ga kupit kad istrčim polumaraton.