napokon jučer odvježbala. Odradila jedno 70% killer b&t i iz callaneticsa vježbe za noge i istezanja.
jučer me sastavilo zabušavanje, zabolila leđa, vrat, glava.
Printable View
napokon jučer odvježbala. Odradila jedno 70% killer b&t i iz callaneticsa vježbe za noge i istezanja.
jučer me sastavilo zabušavanje, zabolila leđa, vrat, glava.
Jutros Cathe Friedrich Cardio supersets
Vec tri dana nista. U ponedjeljak sam brusila ormar, u utorak farbala isti, a jucer pokusavala spremiti stvari u doticni, al nisam uspjela sve rijasiti. Uglavnom mi je to sve u hodniku u kojem vjezbam kad nema te hrpe na podu. Nadam se da cu danas uspjeti.
Inace ormar ispao odlicno, sad jos cekam da ga djeca krenu koristiti da postane shabby...
skakucem, ne onako revno kao kad su dani dulji, ali ipak nesto radim, a vikend sam kao i vecina vas lopatala, a bome sam imala sto, i nisam imala nikakvu upalu mislica, sto znaci da bas nisam toliki trut.
ne pisem, vjerojatno cu vise pisati kad vise sunca bude. mene ovaj mrak ubija i umrtvljuje, ali ajde jos koji dan pa krecemo na produljenje dana.
i citam i vidm da ste aktivne bravo
imaš pravo Spajalice, ljetos sam bez problema u deset navečer vježbala a sad u osam s čežnjom gledam kauč.
Zato ja odvjezbam ranom zorom. Uvijek je kmica, bilo ljeto ili zima :mrgreen:
Vježbam, callanetics i turbo jam. Sviđaju mi se moji trbušnjaci :D
marta, djeca za shabby, lol!
danima nisam vježbala ufff!
sad ću..
I baš vam zavidim, ostalim vježbačicama! ja sam baš nekako u lošem raspoloženju. vaga ne pokazuje nikakve rezultate, nekako gubim elan :no:
nego jučer sam skužila da sam se napokon ugrijala. Hodam promrznuta po kući s nekoliko slojeva odjeće, dok su ostali ukućani po meni prilično slabo obućeni ali im je ok.
No nakon vježbanja i ja sam malo nadošla, eto razlog više za vježbanje.
ja sam redovita :)
Šta se ono za muževe predlagalo? Ne mogu nać, a potrudila sam se, majke mi.
Znam da može bilo šta, ali čini mi se da je bilo nekih prijedloga izvan ovoga šta se načešće vrti na topiku.
Ima li nešto bazirano na borilačkim vještinama?
P90; P90X ili P90X2
Danas:ujutro setnja 1:30hpopodne brzi hod + jogging 7h
Ups, ne 7h - 7 km : )
Ja sam danas konacno probala Rockin' Body + malo Shaunovih trbusnjaka. NIje lose.
Maloprije: Bob Harper Ultimate cardio
Jučer BFBM - bilo mi je lakše nego u utorak. :-)
A i centimetri u struku i bokovima se lagano smanjuju :-D
ja sam puna energije
kad vidim stepenice, pretrckaravam ih uzbrdo umjesto puf-pant otprije
plese mi se stalno, koristim svaki tren
a sest veceri u tjednu se posteno oznojim i ispusem
obozavam ove rezultate, ne samo mrsavljenje...
e da, sinoc hiit 15 min + sculpt 30 min
veceras ne mogu jer imamo bozicnu zabavu, a bas mi je po rasporedu onaj video sto me odusevio prosli tjedan
mozda uvalim tri za vikend :ovisnost:
nije rezultat, nego ucinak, al dobro, kuzite me :)
Kupila sam si sipku za zgiboveeeeeee
Jeeeeeeeeeeeeeeee
Gledam ju jos od proslog bozica
Chalene i cardio party mix 2. Odlicno!
Vec se osjecam glupo pisati kako se dobro osjecam nakon vjezbe. Al stvarno se osjecam super i pitam se zasto nisam oduvijek tako :D
anci, i hear ya! :mrgreen:
I ja sam pocela ic pjesice uza skale (ako ne nosim malog). Jucer pola sata setnje, danas sat, i dalje uz zaspalog sina u mei taiu. Super mi je setat po svakakvom vremenu!
Ma zhang, ti si totalno posebna kategorija.
a sta nije bolje uzet TRX ak vec busis zid? Mos radit i zgibove i jos 101 drugu vjezbu....
Meni su ledja najslabija tocka i za to ce mi ovo biti vise nego dovoljno.
Za ostale dijelove tijela radim druge vjezbe koje se uvijek mogu modificirati da budu jos teze.
Trx je zanimljiv zato sto prisiljava stabilizacijske misice da rade vise nego kod klasicnih vjezbi...
A koliko sam skuzila, ta se traka moze montirati na skoro sve, tako da bi naknadno mogla ici i na sipku.. Meni se nigdje ne zuri, stigne se i suspenzijske trake dodati u trening...
Zhang, nisi valjda i na dijeti? :D
Grijeh je ne pojesti kolace u kuci!
Storma :)
Danas necu biti motivirajuca. Danas mi je rest day, skoro svaku subotu zapadne. Isle smo na orasara, kasno se vratile, pa se malo pocastile doma kasnom nezdravom vecerom :D
Sutra je novi dan, reklo bi se.
Nisam, samo ne jedem slatko vec mislim preko mjesec, mozda cak vec blizu dva...
Dolazi NG, pa je vrijeme za neke odluke :mrgreen:
Salim se, dosta dugo pokusavam srediti prehranu u smislu izbacivanja svega onoga sto ne valja..
Uglavnom, dobro ide, samo kad je neka prigoda (neciji rodjendan, npr) zaobidjem pravila, ostalo vrijeme se drzim tih smjernica.
Zamislila sam si doci do odredjenog body fat postotka. Recimo, Tatianna mi je super, ali mislim da je ona na malo manje nego sto je moj cilj.. ja bih voljela 18%
Mislim, na kraju krajeva, mozda je to potpuno nebitno je li 18 ili 22, ali u ovom trenutko mi je to zanimljivo pa se zabavljam. Mozda, kad dodjem na 18%, zakljucim da je to skoro isto kao 22. :-)
Al eto, kazu da svaka luda ima svoje veselje :mrgreen:
Kad smo vec kod NG i odluka, da vas pitam: gdje biste voljele biti u npr ozujku sto se tice fitness ciljeva? Znaci, neki manji cilj, za koji postoji vjerojatnost da ce do tada biti ostvaren...
Evo, ja bih u ozujku voljela biti na 20% bf.
Uf Zhang, sram me i pisat tu pored tebe.
Uglavnom moj cilj je u ožujku imati barem 2 cm manje u nogama i guzici, kako god i što god krenila vježbat ruke, trbuh ma i leđa napreduju ali donji dio nikako.
Znam morala bi i prehranu regulirati, pogotovo slatko.
jučer odrađeno jedno 70% killer b&t, taman sam se zalaufla kad je iskrsla situacija s dečkima.
Glede ciljeva, meni je skroz dobro sto sam se nagovorila da vjezbam redovno.
Cilj je nastaviti u istom tonu. Kila nemam viska, samo sam otromboljena. Da mi se zategne koza na trbuhu do ljeta - ja sretna.
Subota: setnja 2x po 1h.
Upravo se spremam na danasnju setnju.
Ciljevi do ozujka sto se vjezbanja tice: doci do toga da mogu trcati pola sata bez prekida, smanjiti obujam cm u podrucju pupka (tu radim na tome da se zapravo stegne koza 'viska'), bedrima (ojacati bedrene misice) i potkoljenicama vjezbom. Kroz to ce se postupno smanjiti i BMI, vjerujem.
Ne zuri mi se, i najbitniji cilj mi je da redovito vjezbam (jogging/brzi hod, vjezbe, ili bilo sto za sto imam trenutnu inspiraciju - samo da se vjezba).
Sa regulacijom prehrane sam prilicno zadovoljna, ako ostanem na tom nivou bit ce OK.
Znaci, zapravo mi je cilj da budem i dalje ustrajna. Vidim itekako pozitivne ucinke, i to je velika motivacija za dalje. :)
meni ti je neugodno kad ovako nesto procitam.
Bilo bi zapravo zalosno da nije tako nakon 2 godine vjezbanja... A i kad vidim sto neki drugi ljudi rade, ovo moje je cist prosjecno.
dobri su ciljevi...mislim da je vazno rascjepkati krajnji cilj na vise manjih, onda se nekako lakse dodje i do tog krajnjeg cilja.
Ja cu sada malo poceti P90X sad kad imam sipku. S time da necu ici po njihovom programu jer mi jedan te isti program brzo dosadi da je ne znam kako koncipiran.
Jos cu neko vrijeme raditi cardio (on mi sada nekako bas pase) i nakon njega zgibove koliko mogu...i onda pomalo ubacivati Tonya.