Lijpo smo se opskrbili u nike outlet u dugopolju
Printable View
Lijpo smo se opskrbili u nike outlet u dugopolju
Meni nisu dali u Mulleru knjižicu s obrazloženjem da je to za bebe, ja imam dvogodišnjakinju pa se ne računa.
Ma baš su me razočarali, a fino pitam tetu za knjižicu i mala mi je još na rukama bila.
Ja sam bila s malim, 2g, i sama prodavačica mi je ponudila knjižicu :)
Bila sam u Mama novi po trudničke gaćice.
No nisam kupila. Jer ne razumijem po čemu su trudničke. Nit su veće, nit dublje, nit toplije nit mekše...
Teta u dućanu je rekla da imaju tanji šav na rubu oko nogu, a šta ja znam - sve moje "uobičajene" gaćice doma imaju takav ili tanji šav :) Tako da nisam kupila. Kupila sam neke od 39,99 kn (redovna cijena). S onim povišenim prednjim dijelom za zapakirati trbuh.
ja sam ih vidla u izlogu meni su prešarene za nekaj kaj bi ja prala na najmanje 60 , isto mi izgledaju ko obične, u trudnoćama sam uvijek nosila iste ko i prije trudnoće, apošto nosim velike potkošulje i majce još uviejksam sve uspjevala ubacit u gaće
Hvala puno,Tanci:)
a propos mullera,ja sam samo pitala na blagajni i dobila knjizicu,nista nisam popunjavala.
U C&A imaju u četvrtak, povodom Valentinova, 30% sniženje na artikle na akciji. Ja sam neki dan bila po bodyje kratkih rukava i nažalost veličine 98 nema u onim pakiranjima po 5 ili 3 komada, no bilo ih je na akciji u raznim veličinama (do 98), tako da sam uzela 3 komada i u četvrtak ću još par (po 21 kn će tad biti) - kvalitetni su, a ima deblji i tanji pamuk (koristimo ih kao potkošulje sad, a za koji mjesec će glumiti majice). Ako vidite još gdje tako veće bodyje, molim javite mi, jer mi nije jasno zašto ih većinom ima do broja 92 (mali je taman napunio dvije godine i u pelenama će biti vjerojatno do ljeta), kao da nema visokih mališana :cekam:
Probaj nazvati veleprodaju i pitati, imali su oni velike bodije dugih rukava. http://www.nina.hr/kontakti.html
Muller:
ocito se nisu dogovorili oko svega jer ga je moja frendica jucer dobila. Trebalo bi im postaviti to pitanje.
U Intersparu su bodiji po 14,99kn do veličine 104 i dugi i kratki rukav.
u Kauflandu obični bijeli body s plavim/rozim obrubom, kratki rukav, dosta mek po 9.99. Ima ih i po 14,99 ali mi nisu bili toliko meki.
Carpisa -70%
zna li netko gdje je centralno skladiste magic babya? najavljuju totalnu rasprodaju outleta uskoro, sto god im to znacilo
Lindex, Avenue Mall
-50% na puno toga što je već sniženo.
Ima zgodnih ženskih tunika i dječje odjeće...
da će od sutra bit 60% u sOlivera, traje bar tjedan, malo i više
Danas dobila na upit knjizicu s popustima u Muelleru u CC1W pa ako nekome treba tamo moze jos dobiti. Kuponi vrijede do 31.03. Tada ce dijeliti novu knjizicu za naredno razdoblje.
U Planiki u Ilici (Kustošija) su cipke i tenisice na akciji plati jedan a uzmi dva para, plaća se skuplji par. Dosta je već ionako sniženo pa se isplati-mi kupili za 60 tak kn dva para tenisica br 23, što je i najmanji broj.
Ne znam dal je vec pisano o tom:chicco popust 50%na odjecu i 40% na obucu.
Za one koji trebaju pekač kruha ima u Plodinama na akciji za 299,99 kn.
Bila sam u Carpisi i ima torbi već od 85 kn, ali to su sve torbe od umjetnih materijala.
Kožnatih ima svega par modela i to uglavnom od brušene kože, nepodstavljene pa izgledaju vrećasto.
Svega mi jedna kožnata torbica zapela za oko; ta je bila čvrsta od glatke kože i oko 300kn, ali pošto imam vrlo sličnu Furlinu- odustala sam od kupnje.
Danas se otvara magic baby outlet na zitnjaku. Ide tko u izvidnicu?:)