A mene sad frka da beta 942 nije prevelika za 15 dnt 2 dan.negdje sam vidjela da ni velike bete nisu dobre, samo ne znam zasto? moje su bete u 1.trudnoći bila 182, a drugoj 56???? Ova mi se brojka čini oooooogrmona!
Printable View
A mene sad frka da beta 942 nije prevelika za 15 dnt 2 dan.negdje sam vidjela da ni velike bete nisu dobre, samo ne znam zasto? moje su bete u 1.trudnoći bila 182, a drugoj 56???? Ova mi se brojka čini oooooogrmona!
Anabanana ne bih rekla da je beta od 942 za 17 dpo ooogromna. Moja je bila 19 dpo 2900 i sve 5! To samo znaci da se mrva dobro primila :-)
Milasova cure su ti sve rekle, nazad dr, znam da ti se ne ide, ali za sigurnost vase bebice sve ces ti to istrpiti. :-* i drzi se!
Evo i mene jučer ujutro 11dnt test pozitivan a navečer poplava katastrofa. Mirujem ali ništa od ovoga. Test je jutros bio još jače boje ali krvarenje ide .
Više sreće drugi put.
petra, izvadi sutra betu, a do tad pij utrice
Milasova~~~~~~~~~~~~~~da sve bude ok i da se beba cvrsto drzi!
Petra,mozda je hematom,samo miruj i sutra po ljepu betu.
Milasova ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok i javi nam se iz bolnice (vjerujem da si već tamo).
Petra, nastaviti piti utriće, nazovi sutra doktora i probaj negdje izvaditi ß (znam da nije lako tamo naći labos na Badnjak, ali...). Cure su ti dobro rekle, može biti hematom, ili, ili....
E sad vidim da ti je mare već sve napisala, kasnim, ali svejedno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mirujem ali ovo izgleda kao prava menga i to s ugrušcima. izgleda da se nešto bilo primilo ali polako odlazi. nemam uputnicu za betu jer je moj gin na zimovanju
mislite da se od hematoma može ovoliko krvariti i to s ovim komadićima?
PetraP sve je moguće krvarenje nije uvijek nešto loše ali treba izvaditi betu i javiti se doktoru.........najvažnije je mirovati i ne prestati s utrićima tako su meni rekli ..............sretno!!!!!
Beta se moze izvaditi i u bolnici bez uputnice, a uz placanje. Kosta cca 120 kn (u zd bolnici).
ako ode na hitnu i pošalju je na ginekologiju,sve će joj napraviti...bez plačanja....iskreno ja da imam pozitivan test i da krvarim već bi odavno bila na hitnoj.....što i jesam napravila kada sam imala vm davno....mislim da je pregled stručnjaka ipak bolje nego se patiti kod kuće....
Petra P ja mislim kao i Vita da je najbolje da miruješ i stavlješ utrogestane i izvadiš betu čim uspiješ i zovi svog dr., na hitnoj ne znam šta bi trebali vidjeti tako rano.
Mojoj frendici koja je krvarila (ali bila je ipak malo više trudna) su rekli na hitnoj da joj ne mogu niš napraviti da spase stvar nego nek miruje, utrogestane i nek se nada najboljem i to je i napravila i uspjela iznjeti trudnoću
Draga, ja sam imala hematom, nema nista sad od vozanja jer mozes samo cirkus napraviti, ja sam u 7 tt prokrvarila, pa me je dr ostavio doma dva dana bez pregleda! Pij magnezi sumeci da smanjis kontrakcije maternice, ujutro i navece pij utrogestane na prazan zeludC i nikud osim na wc!!! Javi se telefonski sutra doktoru... I miruj
Milasova na hitnu-hitno! I javljaj nam sta je
Petra evo jedne s tim iskustvom, i te kako se može jako krvariti i s ugrušcima, prošla sam to u ovoj trudnoći. U bolnici ti mogu samo izvadit betu da vide da li je trudnoća u pitanju, vidjeti se ne može ništa na uzv, prerano je. Bolje je da ležiš, ne mrdaš nikud iz kreveta nego na wc, zaboravi tuširanje i sve što zahtjeva ustajanje i stajanje na nogama. Utrogestane oralno i eventualno ako imaš još testova prati ovih dana jesu li i dalje pozitivni dok prođu praznici, a onda ako se krvarenje malo smiri odi izvadit betu. Javi se svakako sutra telefonski ginekologu (mpo-vcu ili socijalcu, kojeg možeš dobit). ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ti ovo bude samo početni šok jedne mirne trudnoće
Milasova, sve su cure već rekle, ako već nisi, odmah na hitnu da provjere da je sve ok sa bebicom i mirovanje. Puno vibrica da sve bude dobro za bebicu i mamicu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
majku mu vise i ovim krvarenjima!!!!!
milasov ~~~~~~~~~~
PetraP pij utrice, mislim da je svejedno je li nataste, al nemoj ih stavljati
Inace, ja sam imala ugruske i oooobilno krvarenje puna 3 dana, pa 3 dana malo manje
kod mene ispalo sve ok, a bilo je krvarenja jos u nekoliko navrata
Mostarka, vibr da te beta iznenadi
Evo me iz iste sobe u bolnici....
Zadrzali su me bez pogovora..bebica hvala dragom Bogu je dobro!! Molim se da sve bude ok..
Kad ce prestat ti sokovi vise?!
Hvala na savjetima:) ljubim vas
PetraP tako je i meni bilo..hematom u pitanju..strogo miruj..sve su ti cure rekle..
Bit ce ok
Joj milasova drzim fige. Kolko se napatis da dodes do t i onda jos takvi stresovi. Koj si ti tt sad? ~~~~~~~~~~~~~~~~~da te ta krvarenja prestanu muciti i da se vec lijepo smjestis u svoj topli dom i uzivas
Beilana,ma koma sta prozivljavamo..ovo mi je bio sok veci neg prvi put..
Sad sam 10+3..
Nadam se da cu uskoro uzivati kao i ti u trudnoci:) napokon
milasova draga da sto prije prestane to krvarenje i da napokon uzivas sa svojom mrvicom~~~~~~~~~~~~~
Milasova,super za bebu i ~~~~~~~~da cim prije stane krvarenje!
Petra,i tebi ~~~~~~~za prestanak krvarenja i lijepu betu!
Milasova i ovdje bravo za kiflicu:... Drzimo fige da sve ovo mucenje prestane
a ne znam...
imam dvije trudnoce s krvarenjima iza sebe, u obje sam ih pila
i nikad mi niti jedan ginic nije naglasio da mora biti na taste
bilo mi je zlo od njih i ovako, da sam morala na tase, ne znam kako bih...
uostalom, pila sam ih 3 put dnevno, toliko nataste nisam ni mogla biti...
nisam pisala par dana pa ajmo redom....
hope31 cestitam na pisonji!
vita22 puno puno ~~~~~~~~~~~~~ za svibanj!
Bab prekrasna vijest! tako sam sretna zbog tebe! :heart:
denii cestitam na predivnoj beti!
bananka :love2: i ~~~~~~~ za 3.mjesec!
J&D lijepe vijesti, drago mi je da si zadovoljna dr.kosom.
željkica zao mi je sto ces profulati jos jedan ciklus, mene isto ubija cekanje fet-a...
anabanana, medonija cestitam!
strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mostarka PetraP zelim vam da vas beta iznenadi!
milasova totalno sam bez komentara. drz se draga ~~~~~~~~~~
svima koje vade betu iduci tjedan zelim lijepe brojcice pod borom!
milasova, bravo za bebicu, nadam se da ces se uskoro bar malo moci opustiti
ja se nikad do kraja nisam uspjela opustiti, niti u jednoj trunoci
kako je netko vec napisao, ni kad su se rodile, tek tamo negdje iza prvog rodjendana :-)
Nemam pojma bitno da je sve ok proslo!! Kazem i pise tako na njima!!!
Kuham i poslužujem :coffee: na ovo Badnje "jutro" i ~~~~~~~~~~~~ našim curkama milasovi, Petri, strategiji za dobar ishod, kao i svim našim čekalicama :*
Cure nesto ste mi tihe jutros... Ili ste u kucanskim poslovima... Ili koristite guzvu pa ste jos u toplim kreveticima.... Nasim hrabrim curkama u bolnici~~~~~~ mislimo na vas! Drzite se. BB.... Hvala za razbuđivanje
X-ala sam onaj lijepi post gore al se nekaj desilo i neće pa neće a ja žurim na drugi kraj svijeta
Drage moje želim vam sve najbolje a posebno trudnicama u bolnicama i doma na mirovanjima, da im bude mirno ovo vrijeme
Ja se vratim sa 41-om i hrpom volje za ić dalje, velka pusa BB i Mare
Linalena od srca ti zelim sve sto si i sama zelis, a mozda promjena klime napravi jednog malog prirodnjaka :) cuvaj se!!!!