:cry::cry::cry:
Printable View
:heart: :cry:
Muma, zao mi je :(
Lovro hrabri lavicu, postao si predivan anđeo, bez boli i suza, cuvaj svoje roditelje kao sto su oni tebe...
Muma strasno mi je zao... tebi i tm zelim puno hrabrosti da se uspijete nositi sa gubitkom a mali lavic ce vas sa neba cuvati... :cry::cry::cry:
:cry: Prevelikom patnjom i boli, istovremeno beskrajnom ljubavi i brigom roditelja bio je ispunjen život Malog Pajde :heart:
Iskreno suosjećam s vama, Muma i Tata, i neka vam vjera da je Lovro sada na ljepšem mjestu da snagu u boli koju proživljavate :love2:
beskrajno mi je žao :cry:
nećemo te zaboraviti Lovro. biti ćeš zauvijek u srcima sviju nas :heart:
Draga Muma i Tata, iskrena sucut.. Nadam se da ce vam bar malena utjeha biti to sto ga ne boli vise. Kao sto je netko rekao, on je nasao svoj mir, nadam se da ce te i vi jednog dana... <3
Drage moje, naše...
hvala vam od srca na svim ovim ispisanim stranicama, na svim vibricama i dobrim željama. Hvala što ste bile tu svaki dan, voljne bilo kako pomoći. Suze liju ali bit će bolje jednog dana. Znam da više nema patnje, nema boli, nema suza, nema igala, nema sonda. Otišao je spreman i pripremao je i nas cijelo popodne na to. Imali smo dovoljno vremena da mu "sve" kažemo. Znam da mu je sad lakše i od toga moram živjeti.
Hrabro lavovsko srce je prestalo kucati u 19.31h. Kaže doktor da je bilo trenutno, bez ikakve patnje. Okupali smo ga, obukli, nosili, stavili ga u krilo, pomazili se...i oprostili.
Nadam se da sam mu bila dobra mama, onakvu kakvu je tražio. Mene je odabrao da mu budem mama. Bila mi je čast i nije mi žao ni za jednu patnju koju smo podijelili zbog njegove bolesti. Iako smo ga izgubili, ja ću uvijek biti mama jednog prelijepog anđela. Jednog dana možda ponovno i kojem sićušnom stvorenju.
Ljubim vas sve!
draga muma, dragi tata, beskrajno mi je zao. :cry:
moja duboka sucut.
Iskrena sućut! Želim da vam dragi Bog da snage, a malome anđelu krila... Lovro dragi počivaj u miru Božjem...
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
Primite moju sućut :cry::heart:
Iskrena sućut, draga Muma :(
Nek Lovru sad čuvaju neki drugi anđeli! :(
Mirno snivaj,pajdicu nas. Usao si u mnoga srca i tamo ces i ostati.
Buhtlice mala, bio si neizmjerno hrabar. Cuvaj mamu i tatu i buduceg bracu i seku. Ljubimo te.
Svijet je stao,placem...Iskrena sucut. Neka vam Bog podari snage.
Iskrena sućut.
Muma, najdivnija mama na svijetu :ghug:
Muma, Tata :heart:
Divna si, Muma!
Dajte si vremena...
Vjerujem da će ti tvoj Mali Princ u pravom trenutku lansirati bracu ili seku u naručje, jer si njemu bila tako divna mama.
Od srca ti želim jednog dana majčinstvo bez suza, bolnica, sondi i patnje....
A Lovro neka odmara... nek se igra s mojim sinom gore na nebeskim livadama.
Za mene si velika.
:heart:
sucut obitelji
Lovro, pocivaj u miru :heart:
Muma, Tata :heart:
Draga hrabra Muma, iskrena sucut...
Pocivao u miru lavic Lovro <3
Laviću Lovro, počivaj u miru :heart:
Muma, hrabrice, iskrena sućut tebi, suprugu i obitelji! Svojom hrabrošću i ljubavi svima si nam pokazala kako se živi i voli u situaciji koja predstavlja najveći strah svim roditeljima. :love2:
Muma divna si mama bila svome anđelu:heart:
Iskrena sućut cijeloj obitelji. Muma -divna si mama :heart:
Lovro, pocivaj u miru :heart:
Draga
Muma, iskrena sućut :cry::cry::heart: , počivaj u miru Lavonjo:heart::heart:
Mirno spavaj laviću mali... Iskrena sućut Muma :heart:
Moja iskrena sućut.
;(
Divna, hrabra Majko <3
Lovro, počivaj u miru.:heart:
Iskrena sućut cijeloj obitelji :cry:
Muma i Tata, moja iskrena sućut.
mirno putuj maleni Lovro
:heart:
Nemam riječi. Samo od srca iskrena sućut. :cry:
Cijelo vrijeme uz vas. U mislima i molitvama.
Draga Muma i cijela obitelji, neka vam Bog da snage za dalje.
Lovriću, čuvali te Anđeli. :heart:
Moja iskrena sućut. Neka vam dragi Bog pošalje puno snage...
Iskrena sućut cijeloj vašoj obitelji, a ponajviše tebi Muma i Tata!!! :heart:
Mali hrabri Lovro (tvoje ime te opisuje, jer tvoj mali hrabri život kroz svoju neizrecivu patnju dao je puno svima koji su te okruživali pa čak i nama), počivaj u miru i pazi na svoje roditelje. :heart:
Draga Muma i Tata, iskrena sućut. :heart:
Bili ste najdivniji roditelji.
Lovro, pajdo naš dragi, počivaj u miru.
Sretan povratak kuci Lovro :heart:
https://www.youtube.com/watch?v=i1GmxMTwUgs
Iskrena sućut cijeloj obitelji a malom anđelu mir Božji na nebesima:cry:
Anđele mali, mirno spavaj, sad si na puno ljepšem mjestu...:heart:
Mama i tata, primite iskreno saučešće.
muma draga :heart:
sada je andjeo s andjelima...
Moja sućut....
Iskrena sućut hrabrim roditeljima ...:(