j-la sretan rockas maloj curki :heart:
Printable View
j-la sretan rockas maloj curki :heart:
j-la, sretan rodjendan curi :heart:
lili, uzivaj!
anci, i kakav je tvoj dojam za 22 minutes hc?
ja sam jucer startala s focusom beta, bas je promjena od chalene
konstantno skakanje u cardio core (a sljedeci je speed, jos gore :))
i 25 min zacas proleti kad je s chalene islo i do 40-tak, a s duplicima i do sat
i chalene ima isto dosadno zagrijavanje/rastezanje, tri mjeseca nepromijenjeno
pa mi je sa shaunom i to osvjezenje :)
nocas sam spavala ko beba, ali jos mi fali
veceras mislim trcati, ako sve bude po planu
e da, sjetila me lili
ja cesto dodajem bridges - po 50 ili 100 kom
oni bi trebali biti dobri za dijastazu, a kod mene je neka granicna
Hvala rahela!
Anci, koje serije si gledala?
ivana, ovo kad diejte ne voli samoću is about to change :lool:
meni je najbolja moja '04. kad me pošalje u dućan :lool: da može biti malo sama doma, makar dvadeset minuta. srce malo mamino.
flopi, pogledala sam good wife i horace and pete (nova, malo neobična, puknuta i odlična): http://www.imdb.com/title/tt5425186/
alo, ne preskaci mi dojmove za 22 min hc :mrgreen:
Ma bravooooo Cubana, kakvo iznenađenje to se zove redovitost :klap: još kad bih te uspjela natjerat da istrčiš neku kratku utrku na 5km u ZG (možda onu od DM-a daju odlične startne pakete eto dodatne motivacije), opio bi te taj osjećaj, ta atmosfera...i više ne bi ni stala.
i hvala na lijepim riječima, nisam ja baš tako van svih kategorija nego sam inače ustrajna u svemu šta radim i volim pomicat svoje granice a i postala sam ovisna, trčanje me tjera da trčim :lol:
da uvuče, ne možeš zamislit više živit bez trčanja :-)
bravo Willow!
Summer super za san i da slažem se s tobom da trebaš počet i s trčanjem ipak trčiš Wings 8.5. a to je jako brzooo....
Bridges su jedna od osnovnih vježbi za trkače uz čučnjeve i iskorake.
Anči predobra 4 sata!!
Ivana rikavam na malo srce, a što se tiče jednoličnog trčanja pa ukradi koju moju ideju, prilagodi si pejs i eto ga, inače dosadno je (barem meni) stalno trčat istu udaljenost manje više istim pejsom.
Ja sam ovaj tjedna neposlušna treneru i ne treniram po rasporedu jer imam super teren brdki prirodu i hoću to iskoristit.
Danas mi je u planu napravit nekoliko sprinteva oko jezera, ponijet knjigu (stavit ću je negdje u grmlje dok trčim) i onda leć na travu i čitat u hladu. Ne smeta mi što sam znojna, na zemlji (ja volim direktni kontakt s prirodom) jer ovdje su ionako nenormalne vrućine.
Jedino još moram nešto u hotelu napravit za posao u ZG pa nisam sigurna kako ću uklopit masažu.
sutra idemo u neki fini restoran a prekosutra žičarom na njihovo "Sljeme" i klopu.
Ajme što ću bit tužna kad završi ovaj projekt zadnja misija šmrc idući mjesec...zato sad uživam punom parom.
ivana s htjela sam editirat al ne da mi, ti si potencijal za trčanje, sjećam se da si prošle godine bila brža od mene.
Baš bi voljela da se opet navučeš na trčanje.
Ja se ispričavam ako sam dosadna s tim trčanjem al pokušavam samo dočarat svima koliko benefita trčanje donosi u život, ako bar jednu pokrenem ja sretna a pokrenula sam vas par :mrgreen:
lili, što daje DM, ako je dobro, mogla bi ja stisnuti zube i otrčati :lol:
ja sam antitalent za trčanje, meni je to stalno teško. ali ozbiljno. zato sam počela mrziti runkeepere i mjerenja jer me opterećuje i budem jako nesretna :lool:
dok trčim, odjećam težinu i olovo u nogama, a ove izazove, zuzke, tatianne i tonije, insanity... odrađujem uz znoj, ali s guštom. bude povremeno teško, ali sve mi je izvedivo i izdrživo.
trčanje mi je teško stalno :mrgreen:
summer, 22 minute je odličan. jako mi se sviđa, isprobala sam nekoliko WO i ima ih baš teških. prođe stvarno brzo, a vježbe su sve u njegovom stilu, izvedive svima. samo kad doda 30 ponavljanja burpees, naravno da je nakon 15 teško. ili sklekova i sl. no sve je izvedivo. jako mi se sviđa. probat ću biti ustrajna i raditi po tablici :summer:
bravo anci, mislim da ću ti se idući tjedan ja pridružiti ;)
anci, i meni je trcanje tesko, stalno. drago mi je da nisam jedina :mrgreen:
zato sam i pitala sinoc ono za puls jer mi nije jasno da mi je nakon toliko trcanja i pri laganom trcanju puls pri plafonu.
bas cu probat ove 22hc odma iza 1.5.
thanks, anci :-*
jos ti se vise divim za redovito trcanje kad vidim da ti je tesko
lako je ovima sta su ovisne :aparatic:
ja hocu da me malo shaun zagrije za tonyja, pa eto i mene u marince
jos da imam jednog uniformiranog, s nosaca aviona npr., kratko osisanog da skakuce sa mnom, di bi mi kraj bio :aparatic:
je l' se vidi da mi je tom cruise u top gun bio wooooow :oops:
evo uletila mi i mb, i njoj se divim, posebno!
i umirem na malo srce ivane s :lool:
Možda bi ja na DM-ovu utrku ako je neki fora paket :-)
Čini mi se da je lani bilo na bundeku....ali kad se sjetim gužve i svih tih ljudi meni se ne da. Jesam li jedina što godinu dana s trči a nije otrčala niti jednu jedinu utrku?
Meni nije teško trčati, recimo 5 km s pejsom oko 6:20 mi je skoro ko šetnja. Ali za ispod 6 se umorim fino.
Lili, meni ti se ne da planirati i smišljati što, kad, kako i koliko. Idealna bi mi bila škola/klub ali to si ne mogu trenutno priuštiti zbog djece pa se razmišljam da uplatim premium endomondo tako da on misli umjesto mene.
summer, mene bi dekoncentrirao takav suvježbač :lol:
cure, sorite, nisam vas upratila
iscrpljena sam psihicki i fizicki...dno dna...
al dosta mi je nevjezbanja
nemam vremena, nemam bas ni volje, ali mozak kaze da je vrijeme krenuti
je li pametno samo malo girjati?
ono, zagrijem se i serija-dvije osnovnih vjezbi s girjom
i malo istezanja
toliko bih od sljedeceg tjedna uspjela ugurati
je li pametno ili kaj da radim?
Nego šta Willow, stisnut zube i udri, pa ne ganjaš neki rezultat. Nisam bila nikad na DMovoj utrci ali sam čula da su paketi izvanredni pa planiram otići :lol:
ajde ja ću vas bodriti do cilja ćete doći, to je ionako više utrka za građane ne prava utrka.
nisi ti nikakv antitalent my darling nego trebaš vodstvo.
upravo sam ti htjela reći da je za tebe klub definitivno ili taj endomondo, zašto ne ako može MB trenirat po njemu za PM možeš i ti ovako za rekreaciju.
Vidim ja da će bit :trci: po Bundeku i neka kavica poslije jer bi htjele paketić od DM-a
Ginger srećo zašto ne, samo ti girjaj, jako mi je žao da ti je takva situacija, al nakon kiše uvijek dođe sunce tako da je i tvoje negdje na putu k tebi :kiss:
ako budem u ZG baš bi mogle na rekreacijsku utrku, prošle godine je bilo 2,1 km, toliko sigurno mogu istrčati
http://www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_ho...trka_2015.html
Ginger, pa kreni polako :uteg:
brzo ćeš se vratiti
o nisma znala da je tako kratka utrka onda će se i moja stara prijavit, ona tako želi taj paket :-)
ako budu mogla djeca (nisma proučavala) ja ću natentat svoje 3 generacije: mamu (65) i kćerku (7) !!
Ginger, draga, žao mi je zbog svega što vas je snašlo ali se nadam da je sve sada polako iza vas.
A da radiš zuzkine kratke? One petominutne?
Zagrijavanje, vježbe i nakon toga fino istezanje.
summer, legendo! :lol:Kak bi pokraj njega uopće mogla vježbati?
Cure bravo za sva trčanja i sva vježbanja. Ostanite vrijedne i fokusirane :-)
Vidi li se da mi fali Shaun?
Willow pogledala sam link pa to je fantastično, cijeli obiteljski program, bome ide i malac trčat ovu na 300m.
Taman 10.6. (pet) trčim cenera u Karlovcu i onda odmaram preko vikenda i u pon 13.6. na Bundek.
evo šta će sve bit:
Prijave su moguće:putem active beauty terminala u bilo kojoj dm prodavaonici u razdoblju od 1.5. do 13.6.2015.:
- 17:30 h dm babybonus utrka u zamjenu za 25 bodova
- 18:00 h dm ženska utrka (rekreacijska) u zamjenu za 50 bodova
- 18:30 h dm ženska utrka (natjecateljska) u zamjenu za 50 bodovaOtisnuti kupon za prijavu ponesite 13.6.2015. na Bundek i predajte ga na akreditacijskom pultu od 16:00 sati.iliputem simbolične uplate na pultu Udruge CRVENI NOSOVI, koji će se nalaziti u akreditacijskoj zoni na Bundeku na sam dan utrke.
- 20,00 kn za sudjelovanje u dm babybonus utrci
- 40,00 kn za sudjelovanje u dm ženskoj utrci Sav prihod od uplata ide isključivo Udruzi Crveni nosovi.
Duljina staze:
dm babybonus utrka - cca. 300 m
dm ženska rekreacijska utrka - cca 2.100 m
dm ženska natjecateljska utrka - cca. 6.300 m
Program počinje u 16:00 sati, a očekuju Vas edukativno-zabavni sadržaji za cijelu obitelj, za svaku trkačicu i dijete trkača pripremili smo majicu i dm poklon-paket, a za najbolje sudionike natjecateljskog dijela utrke i vrijedne nagrade!
Zabavni program za cijelu obiteljUz bogat zabavno-sportski sadržaj za cijelu obitelj, od 19:30 sati očekuje vas koncert Ivane Banfić, zato provedite ovaj dan u znaku prirode, zdravlja, sporta i zabave... i svojim dolaskom podržite ovogodišnje događanje.
Lili, to je bilo prošle godine :lol:
a bem ti datume, nema veze pa neće valjda baš biti isti dan kad i Karlovački cener, a ja mislila najava uopće nisam gledala godinu.
100% bude to bilo manje-više isto.
Ali će vjerovatno bit i ove godine
ja bas gledam, pa nece na radni dan stavit utrku :mrgreen:
možda bude subota 11. ili 18.06.
Mene isto zbunio pon al mislim se ako je Karlovacki u pet ....mozda....
Hvala vam cure :-*! Vrtićki je prošao, imamo još dva kućna :lool:.
Summer pored takvog suvjezbaca ne bi mogla ništa odraditi. Samo bi gledala :lool:.
Ivana s pa i kod vas će sutra biti veselo :-). Moja nije bas oduševljena svojim, više voli tuđe rođendane. Onda će valjda jednog dana odrast :lool:.
Danas sam odradila po rasporedu yogu, sutra bi trebala dynamix pa prelazim na drugi mjesec.
Inače sam na GO, ali još se nisam skontala sa vremenom, bolje funkcioniram kad radim.
Lili i ja bi malo s tobom!
j.la, sretan ročkas malenoj
Ivanas, i tvom sinku sve najbolje
mene boli lijevo koljeno, očito sam pretjerala sa jumping lunges :-/
Jla, ivana, zelim sretne rockase :heart:
Joj rahela ne spominji koljeno. :hug:
Nadam se da je bol prolazna.
J-la super za yogu, i za prelazak u drugi mjesec :-)
Ma znam,sve 5. Kazem, mislim da je jednostavno stvar da mi ne pase ovo sparno vrijeme a i meni je tesko trcati iako to volim.
Danas zcut strenght #2 te malo ktbl-a.
Rahela :love: nadam se da ce brzo proc. Sestru mi je isto nedavno bolilo od jump lungesa.
Ivana sretan rodjendan i tvom malcu :kiss:
Nisam skuzila jel danas ili sutra?
J-la ta joga mi je bila uzasno dosadna :lool:
thnx cure, onda cu lagano girjati
Sani, ne pase mi da moram gledati vjezbe, al kad dodjem u neku povoljniju fazi, mogla bih
:-* svima
Sretan rockas malcu:)
Moje koljeno je tip top. Pise uredna mineralizacija kostiju, uredne dimenzije bla bla. Onu kvrgu uopce ne spominje.
Sve mi se cini da cu trcati uskoro :)
Razveselila me fizijatrica na vjezbama, po prvi puta pokazala sluh za moje potrebe i zelje. Rekla je da ce me nauciti svemu i da sam samo malo poremetila mehaniku disanja. Danas na traci otrcala 2x400m puls nakon prvog 140 a nakon drugog 153. Nakon minutu i pol padne na 110-113. Jos nisam mjerila onaj jutarnji pocetni, citala sam o tome u clanku kaj ste stavile na grupu. S time da mi nije isto podnjeti 153 na biciklu ili na traci. S time da kada sam na biciklu lijepo se mogu fokusirati pa ga za pola minute disanjem spustim na 145.
Inace do svadbe se drzim samo trake i bicikla i ostalih muciteljskih sprava. U drugi dio gyma jos nisam usla :mrgreen:
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Speed 1.0 i 5,2km.
Idem u krevet, nisam sinoć ništa spavala, djeca su opet bolesna.
Plima :love: nadam se da ce brzo ozdravit.
Kris super :klap:
Plima divim ti se da možeš odraditi speed i trčanje nakon neprospavane noći.
Mene jedna neprospavana noć unazadi, sve funkcije svedem na minimum.
MB i ja tu yogu odradim jer mi piše da moram, inače bi je redovno zaobilazila :lool:.
Vodim j-la i zhang na sljedeću misiju :kiss:
eh da Kris, MB zapravo pravi pokazatelj kondicije nije čak koliko je visok puls nego koliko se brzo vrati u normalu nakon opterećenja, a ostalo kao što reče zhang : san, dani ciklusa, vanjski uvjeti..meni je teže trčat dan-dva pred mengu pa se pravim blesava i ne gledam kalendar. joj dobrih članaka sam pročitala o pulsu al pozaboravljala..
rahela veliki hug za koljeno!
Bravo plima MB Kris za odvježbano!
Ja bih zakonom omogućila svim ženama majkama da moraju imat prednost na poslu prilikom odabira zaposelnika koji idu na službena putovanja, to je melem za dušu i odmor od rutine doma. Svi bi bili zadovoljniji žene zaposlenici time i poslodavci, muževi, djeca...višestruka korist
Dakle danas nakon posla knjiga pod ruku i:
-masaža 45 min
-palačinkarnica (sjetila se naravno Anči) ja nisma neki ljubitelj al htjela sam probat te s ananasom, jako fine
-jedan krug oko jezera 4,7 km 26 min 5:32 laganiji trening zbog jučerašnjeg brdskog (btw dobila sam blagu upalu unutarnjih mišića bedara valjda od onih 100 dubokih čučnjeva finally)
-svježe cijedjeni sok od naranče u kafiću uz samo jezero
-knjiga, trava i ja (usput čitajući knjigu odrađen plank 1,5 min) ok i more rekreativaca koj iokolo trče i rekreiraju se :mrgreen:
Mogla sam tu masažu i poslije trčanja no dobro...
E onda tko mi kriv kad nisma preko dana, sad u kasne sate dorađujem prezentacije za sutra but who cares sve bih opet isto ponovila.
i veselim se sutrašnjem druženju na večeri s meni jako dragim ljudima, postali smo ko jedna velika obitelj na ovom projektu :heart:
Divim se plimi kako uopce ilaj moze ako ne spava. Naklon.
Lili bas lijepo kaj uzivas,lijepo je ovak procitati a kamoli dozivjeti :)
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk