Cure molim pomoć....već dva dana me boli ispod trbuha,znači il je mjehur il maternica...dobro je dok mirujem,al čim se hoću okreniti u krevetu uhvati me bol i boli kod mokrenja...na šta da sumljam???transfer je bio u ponedjeljak..
Printable View
Cure molim pomoć....već dva dana me boli ispod trbuha,znači il je mjehur il maternica...dobro je dok mirujem,al čim se hoću okreniti u krevetu uhvati me bol i boli kod mokrenja...na šta da sumljam???transfer je bio u ponedjeljak..
Mary mozda je implatcija? :-D
Sunasceeeee jesi radila test?
anaši draga moja, ma nije još ništa gotovo ipak pričekaj betu:love2::love2:
Hvala Corina,ali nekako sam vec oplakala moje mrvice :'(
Ovaj put smo cak imali embrije bez fragmentacije,Poljak je bio uvjeren u uspjeh,ali ocito kod mene vec drugi put je falio
anaši drži se draga - ne znam šta bih rekla, ponekad je bete mala pa se ne može vidjeti, voljela bih da je kod tebe tako:love2:
mary ako te probada dok mokriš ono baš u tom momentu onda je upala mjehura pa čim prije to vidi ako možeš provjeriti urin, probaj sa uvin čajem, mislim da se on može u trudnoći, ili čaj od koprive, ne znam smiju li se tablete brusnice ili sok, ali u ljekarni sigurno znaju - držim fige...
Ja sam maloprije oko 12:30 ponovila test...i opet je plusić..:) ali pojavila se puno deblja,jaca druga linija nego jucer tj puno bolje se vidi...:) bas sam sretna.....
sunasce ako si trudna mislimda nebi druga linija smjela biti slabija nego jaca...tako je meni danas sa ponovljenim testom jer se u trudnoci hcg hormon svaki danom sve vise raste...ajme ja još nisam svjesna da bi kod mene stvarno to moglo biti to....jeeee...sunasce nadam se da je i kod tebe lusic pravi...bar ga sutra ponovi..do sutra bi hcg vec trebao isparit od inekcije pa ces znati...
ovo je vrlo čudno, jer je meni frendica koja je farmaceutica rekla da se uvin čaj ni slučajno ne smije piti u trudnoći. ja znam da ja ne bi eksperimentirala.
hej Bab, (jesi li ti ona Bab za koju mislim da jesi? :))
evo da i ja potvrdim, meni su napisali 1 ampula decapeptyla 0,1 mg 21.06. a transfer je bio 18.06., poliklinika Beta plus.
Nisam ni znala za što je to dok nisam ovdje pročitala.
puno sreće draga i neka nam se Snjeguljica odluči ugnijezditi :)
Cure...hvala svima na pomoći i savjetima oko pikica nakon et-a.
Baš ste drage...
Tonka...ja mislim da jesam TA na koju ti misliš ;-)
Drago mi je da si nam i ti ovdje...mislim puno na tebe:-) :-)
Curke evo da vam se javim...meni je danas puno bolje...samo sam jutros imala pritisak za wc,a to je normalo....al uz jako malenu bol....
Evo cure samo da vam kratko javim, danas 14dnt, test negativan. Ja i muz smo vec oplakali, ali vjerujem da ce tu biti jos suza. Hvala vam svima na podrsci...I saljem puno vibrica.....
sunasce, baš mi je jako žao:love2:
sunašce žao mi je:love2:
sunašce, grlim te jaakoo jaakoo..:love2::love2:
žao mi je:cry:
sunašce draga:love2: . znam da ti je sad jako teško, ali molim te nemoj se predavat, sve koje smo u ovoj priči moramo prihvatiti mogućnost duge borbe do pobjede.
ne daj da te ništa pokoleba i samo hrabro dalje prvom prlikom. Koliko su puta neke od nas prolazile ovaj put nade i razočarenja možeš vidjet iz nekih potpisa (ja sam svoj izbrisala, već mi je besmisleno pisat) ali dok ima volje za borbu ima i nade.
drži mi se draga i neka već slijedeći postupak donese željenu bebicu
sunašce :love2:
Sunašce,
jako mi je žao...hrabro naprijed...grlim jako :)
sunašce i meni je žao... drži se
Sunasce jesi ponovila test?
Tek sam sad vidila sto si napisala i stvarno mi je zao
drage cure, evo da vam se pridružim. kao što sam prethodno napisala, treći sam put čekalica bete i shvatila sam da je lakše kada nisi sam u ovakvim trenutcima. prije svega, žao mi je radi negativog testa sunašce :-( a svima sa plusićima od srca čestitam!!!! :-D
meni je 6dnt i osim bolnih cica i tu i tamo nekog grčića, nemam baš ništa za prijaviti. prvi put sam imala bezbroj simptoma a beta je bila nula, drugi puta skoro ništa a bila je biokemijska, ovaj puta se nadam da će ovo biti pozitivna situacija za mene. uf.
želim vam svima jedan lijepi ljetni dan i da vam ne bude prevruće :-)
sunašce, drži se, draga :love2:
Ajme sunašce uzasno mi je zao nemogu vjerovati...mislilsa sam da ce biti to to..ali drzi se nemoj se predavati cim skupis snage u nove pobjede i vidices vrlo skoro ce bit dobitno...glavu gore i drzi se....
Sunašce stvarno mi je žao...drži se...
Sunašce:love2::love2:
Evo da i ode prijavim negativnu betu,2,hvala vam svima,CORINA pratim te,svima velika :-*
Mi danas isli 10 dan 3dana vracene 3 kom4,6,8 stanicni beta 2.5
Tapatalk u trku HTC hd2
Sunasce, Anasi, Tomek zao mi je..
Sad obrisite suze i ne odustajte. Bit ce bebica nama svima kad tad :-)
sunašce pa ne spominji da će biti još suza, možda idući bude dobitni, sorry na off topic, ali nije mi jasno iz tvog potpisa - je li to od tolikih jajnih stanica oba puta samo dvije za vratiti? Nisam stalno na forumu - naime, htjela sam reći da nekom uspiju svježi, a nekom zamrznuti, netko ima više sreće sa blasticama, netko sa dvodnevnim embrijima i tako... držim fige do neba za treću sreću:love2:
tomek, anaši moram i ovdje napisati: baš mi je žao - ne dajte se cure:love2::love2: