Meni to uopće nije bio problem popiti, mogla sam još toliko :mrgreen:
Printable View
Meni to uopće nije bio problem popiti, mogla sam još toliko :mrgreen:
sejla :klap:
123beba ne brini, nije ta tekućina tako strašna...
sejla :heart::klap:
Curke jel neka bila na mjerenju nuhalnog nabora, ako mi mozete reci jelse on mjeri vaginalno ili preko trbuha
J&D, meni mjeren preko trbuha
Znaci mogu se svemu nadati, hvala curke!!!
meni isto vaginalno.
isto vaginalno.
A vjerovatno onda ni meni ne gine nista drugo nego vaginalno!
Meni preko trbuha.
samo da vas sve zagrlim.. i pošaljem vam puno :kiss:
nisam dugo bila na forumu nekako mi vrijeme leti.. mi smo u 32 tjednu i veliki smo već , mamina pupa je teška jako ali ne damo se..
ja sam pripremala sve za bebe i sad kad je sve spremno sobica složena , robica u ormarima.. kolica.. pa čak i torba za bolnicu do zadnjeg detalja
samo uživam u mojim malim skakutalima u pupi
čekamo da prijeđemo u Novu godinu u onda nam je sve lakše već..
bravo tikice za tebe i tvoju dječicu, ma predivno :zaljubljen: :klap:
hvala vam cure.. stvarno je divan osjećaj biti ovako blažen nakon svega.. kaži mi da se blizanci rađaju ranije tako da moguće da ću moje male žapce zagrliti već za koji tjedan ..
kako ste mi vi?
tikica69 kad je tvoj termin?
Tikica, bravo. veselim se s tobom, za brz i bezbolan porod !!
Cestitam od srca... Zar se porod moze dogovoriti??
Obje tikice sretno!!!!:)
A mi smo danas punih 13tt, ne mogu vjerovati, vrijeme stvarno leti!
Prošli tjedan obavili kombinirani, sve je super, na uzv-u bebuska bila tako zivahna da ju je doktor jedva poslikao:)
I jos ne vjerujem da ja pišem na ovoj temi:)
ja bi ovdje pisala od plusa, al svi sute do 12 t pa sutim i ja, jedva cekam da moje terminusice pocnu ovdje pisati
gabi25, divno!
cure, ko je prvi sad? sve bebe cekaju 2013?
trudnice naše drage, veelikaaaa pusa i puno puno zagrljaja i dajte se pliz malo pogladite po trbuščićama
:zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen::z aljubljen:
He,he,evo i mene.Danas 9+4,bili na uzv,bebe ok,velike 3,1 i 3,3cm.Hematom jos curka,ali valjda nece dugo.
Gabi25,mare,tiki,linalena,tikica69,i ostale trbusaste i one koje ce uskoro biti [linalena] saljem vam valiki kiss.
bravo za mury i njenu slatku ekipicu!
:-)
Gabi25, mare41, Mury.... snažna su to dječica, sretno i dalje :heart: :klap:
cure drage.... puno sreće i da sve bude ok ~~~
Evo drage moje i mene:) napokon na ovoj temu pisem o svojoj trudnoci!!!
Danas 9+5 bubica nasa je velika 3,14 cm:)
Presretni smo i sutra idem napokon doma!! Jupiiii
3M:heart:
milasova bravo za povratak kući!
Sve neke lijepe vijesti... :)
Milasova baš mi je drago da možeš konačno kući!!!! :)
tikica,amyx sretno i da porod prodje onak kako želite!
milasova drago mi je što ideš doma, sretno!
kopiram post na zamolbu od plavo oko
evo,danas podigla nalaz patologa,i djete i posteljica sve u redu,nalaz na bakterije i viruse nisu radili..i sad pitam dr zadru zakaj je do tog došlo,a odg je bio vjerojatno zbog hematoma,na tom mjestu se posteljica stanjila,i kad je hem iscurio da je bilo dovoljno da se krivo okrenem,sjednem,kihnem,il zakašljem da vodenjak pukne,al i samo krvarenje,tj krv je podložna bakterijama,pa je došla neka bakterija,da poslje menge obavezno napravim briseve,papu,da on nemre sad reči uzrok
tikice i amyx, sretno do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~
milasova (super za povratak kući) i sanda, lijepo je vidjet da ste nam se pridružile, sretno ~~~~~~~~~~~~~~~
plavo oko, veliki zagrljaj šaljem :love2:
Meni danas počeo kolostrum teći....masirat ću se par puta dnevno da izađe to što treba izać, da mi se nebi kanalići zaštopali....bit će nešto od mene i moje proizvodnje (a ja sumljala :lool:) :-)
svima :love:
Plavo oko :love2:
Ja za sutra imam dogovoren uzv (11+2) i nekako me hvata nekakva panika...U biti jedva čekam da dođem u fazu kada osjetim bebicu pa da budem malo smirenija... Inače, odlučila sam ne raditi kombinirani probir, posebice ako na uzv sve bude ok... vidim da su tu svi skoro radili taj test, no odlučila sam jednostavno ne razmišljati o tome da nešto neće biti ok. Držite mi fige da i dr. sutra to potvrdi...
plavo oko :love2: al nije mi jasno zašto nisu radili sve analize
sejla, a zašto ćeš masirati da izađe? mislim da nema potrebe
meni je u obje trudnoće jako rano krenuo kolostrum, al nikad nisam masirala, niti sam imala problema sa zaštopanim kanalićima
ono što treba izaći, samo izađe, mislim da nemaš brige oko toga
to je moje iskustvo...
amyx, tikica i tikica ~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši susret
3M :heart:
hvala Ginger na savjetu :-) ma nekako sam mislila da je svakako dobro da to što se stvori treba izaći van umjesto da se zadržava, naravno nema toga sada puno nego tek toliko, po 5-6 kapi.
123beba, ma bit će sve ok sutra i vidjet ćeš svoju živahnu mrvicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozdrav svima, evo ja i nisam tako aktivna na forumu, ali htjela sam se javiti da sam danas 10+6tt i sve lijepo teče,
na dva uzv beba uredne veličine, čekam kombinirani probir...Zahvalna sam dragom Bogu što je sve prošlo u najboljem redu i što sam sad ponosna trudnica...
LP svima
Curke... Sutra sam na kombiniranom, jel netko zna, s znam da zna :) jer ste mi vec pisale o tome, jel moram za vadenje krvi na kombiniranom probiru biti nataste?
J&D, za vađenje krvi za kombinirani ne treba biti na tašte.
La-tice, sretno i dalje :-)