Sta je bilo?
Printable View
Sta je bilo?
Anci,bas sam gledala taj video sa tati..
Svida mi se,probat cu..
Sta si kpristila za ona klizanja?
Milasova, radila sam s nogama na parketu i stavila noge na carape, super klize :)
Da
Burpee Fusion 24,37.
anci, mrak!!!!!!! 3 runde!!! :klap:
evey, potpuno zaslužena kavica i to tek kako!!! :klap:
chris, kako koljeno? Super za fusion!
kavofob, Tati je super! A njeni treninzi su skroz drugi princip od Zuzke. Ima u upperu često dive bomberse :lol:
ja sam umorna i iscjeđena, trebala bi eccentric lower danas...
Ažurno!
Workout kavo zhang sasa anci evey chris danci IWRS 44'00'' 55'03'' B+ 45'20'' 27'21'' 600 rep bad ass 35'31'' 26'15'' 600 rep fat burner 600 rep workout 300 rep nightmare Burpee fusion 25'28'' 19'40'' 30'11'' 24'37'' 15'58'' Swimming in my own sweat 30'44'' 33'05'' 32'50'' 28'40'' 35'19'' 33'53'' do 1 22'24'' New 400 rep workout - great for six pack ;) 365 rep belly blaster 300 reps of brutality zwow 100 :)
Boli jos uvijek, ali izgurala sam nekako.
summer pratim te :-)...bježiš mi jedan tjedan,tako da ćeš prije mene isprobati betu...
marta sljedeći duplić valja i meni probat...valjda se neće utrefit tbc i lower focus...eh onda bi se upucala :drama:...
chris nije valjda nešto opasno? :love2:
a cure gdje nam je zhang?
Bas sam ja htjela pitati gdje nam je zhang... Nadam se da je sve ok :)
Anci, zwow5, *****tisuncežarko, 4 puta manje 3 burpeeja NAKON TBC-a iz T25. Jel to čemu? Utezi samo 1.5 kg. Njih sam dizala i umjesto girje.
Sad se idem jadna rastegnut, pa uzet homeopatsku remediju da ne izdahnem prije vremena.
Zapravo mi se svidjelo. To guranje preko granica je super kad guraš sam, svojom voljom. Zadnjih x godina uglavnom su me gurala djeca preko granica i protiv moje volje.
Jel moze neki popis tih početničkih zwowowa i zshredova i kakosevećzovu...
Jeee, marta!! Super!!
Smislit cemo ti nesto, no worries :mrgreen:
I napravila si zwow nakon TBC?! Genijalno!
ja sam danas poljubila vrata na ulazu u bazen - neko natjecanje je. kvrapcu.. :-(
Čitam svoj post i sama sebi zvučim nenormalno. :lol:
martaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:klap: BRAVO!!!!! I to nakon fokusa!!!! I slažem se za guranje preko granica, a tad i rezultati stižu puunnoooo brže ;)
baš se i ja pitala....Zhang nam nestade al kad se pojavi bit će prijave :lol:
aqua a jesi peh...di ubode...
ja večeras: P90X3 eccentric lower + P90X AB ripper X + 5 min HIIT jamping jacks po principu 10/10. Ovo zadnje sam uzela da me dokrajči, a bome je i odradilo posao....
Marta, bravo za ZWOW :-D
Što se tiče odabira laganijih, dok sam ih radila, ujutro uz kavu bih preletjela preko nekoliko ZWOW-ova pa pronašla nešto što nije preteško ili nema zahtjevnu koreografiju (burpee s okretima i slično). I prilagodiš po potrebi. Mislim zapravo da dosad nijedan ZWOW nisam odradila a da nisam nešto modificirala, tj. olakšala si.
Danas ruke i leđa, nešto s fitness.blendera i baš mi je bezveze, nisam se ni oznojila, jedino su mi utezi od 3 kg bili malo teški za neke vježbe. Definitivno se vraćam Zuzki (sad dok nema trčanaj), i prijavljujem da ću s Dančine liste odraditi najprije 600 rap bad ass, čini mi se najlakši od ponuđenih :mrgreen:
evo i ja odradila zwow5, 3 puta manje 3 ili 4 burpeeja. Radila s utezima od 2 kg , bez girje i mountain climbers bez lopte.
Malčice bi više odradila da nisam malo premotavala vježbe, pogledavala jel mi isteklo vrijeme i da mi MM nije prigovarao što će susjedi reći. No vjerojatno onda ne bi mogla izdržati 10 minuta :mrgreen:
Bravo, larmama! Vidite da nije neki bauk.
Ti muzevi su samo smetnja :lool:
Ja najvolim spavacu sobu, tamo sam na miru dok vjezbam.
Mislim da sam si nasla vjezbu za sutra, neki cardio od Tati.
Malo mi je teze isplanirati vjezbu ako trazim nesto njeno... Mozda se ne snalazim jos. Drugacije je koncipirano. Ali probat cu sutra.
hej, evo me, tu sam ja. Skicam, samo mi je stampedo pa se ne stignem javljati.
a i boli me vrat, vec par dana. Ocito je opet moje vrijeme da uzmem 10ak dana odmora. Sad vec prepoznajem obrazac: pocinju blagi grcevi u listovima, niti jedan vid treninga me ne pali, svi su mi bezveze i ako u tom momentu ne stanem, nesto me pocne boljeti. To je moj organizam pametniji od mene. Sad se tovim i ne treniram :mrgreen:
zhang onda poslušaj svoj organizam,zna on šta tebi treba ;-)...vrati nam se odmorna što prije..
marta, bravo za prvi zwow!
sad si razdjevičena, pa moraš svaki dan :mrgreen:
ja prijavljujem sramotan vikend bez vježbanja i s puno previše hrane
i također prijavljujem sramotan struk, daleko veći od svih vaših - 79 a bokovi 87 :roll: malo je reći bezveze
ali meni je struk oduvijek najnajbolnija točka
al sredit ću ga, pa taman crkla
E, Danči, zašto u tablici nije 500 reps ili kako se već zove onaj s 25 na svakoj strani, uključujući i Turkish getups? Kaj nas nije to puno radilo?
nu me što sam smotana, nisam prijavila jutrošnje vježbanje
dakle probudila sam se jutros i počela odmah svađati sa samom sobom, jer je prvi dan ciklusa, a malo me i grlo boli i počela sam odmah jutros kihati
i već sam bila potpuno odustala od vježbanja kada se probudio ovan u meni :mrgreen: :aqua:
i onda ipak jesam, w8
i nevjerojatno, uopće mi nije bio težak
jedino ona warrior vježba, ali mislim da bi to svakom bilo teško
Jutros napokon lvl2 30DS :)
Stenjala, puhala, pila, pratila Anitu... al došla do kraja.
Čak su mi i oni walking push-ups lakši nego obični, al zato one vježbe u planku... majko mila!!
Sutra je novi dan.
Ja sam mountain climberse radila na klupčici. Meni, valjda zbog građe tijela, više odgovara kad su mi ruke na nečemu što je bar malo povišeno.
I meni je struk ajme. Tj. nemam ga. Zapravo, nemam guzicu nego produžetak leđa, pa onda i da imam struk ne bi dolazio do izražaja. Ter sam shvatila da bi se trebala fokusirati na povećanje guzice. Imal kakav trening za to?
zhang, s obzirom da uzimaš odmor, budeš služila popis početničkih? Jerbo sam skuzila da redni broj zwowa nema veze s težinom.
marta, za guzu su ti čučnjevi
a kod mene je isto kao kod tebe - produžetak leđa, samo što sam puno šira od tebe
ne pomaže ni tzv muffin top :roll:
kavofob, i meni je to jutros palo na pamet, to s pamćenjem
jedino mi nije jasno kako ne upamti one malo lakše vježbe, meni je w5 bio neuporedivo teži od w7 ili w8 :unsure: čudno
Onda bi mogle i mi početnice imati svoju tablicu? 8-)
A nastavno na temu proporcija... Jedino što imam je - struk.
Danas na rasporedu w9. Išla sam ga malo gledati pa sam se šokirala kad sam vidila one sklekove s "jackovima" (zovu li se uopće tako?). A onda se još više šokirala kad sam išla probat i skužila da mogu to napraviti! Ne baš sasvim kako spada ali za početak dovoljno dobro.
marta bravo :klap:
ja jos necu pokusavat te treninge jer nemam nikakve opreme. ako ima kakav bez opreme molim link :)
betty mozemo mi to :ovnovi: :mrgreen:
ja sam zadovoljna samim time sta sam se disciplinirala po pitanju hrane pa nisam napuhnuta ko prije i osjecam se puno bolje. cak sam jutros pomislila da cu
uspjet doc do zacrtanog cilja (ispod 60 kg do rodjendana) :)
jedva sam se digla ali sam se natjerala napravit 100 cucnjeva i 50 sklekova. kad sam krenila mogla sam jos sta ali nije bilo vrimena.
ali zato sam dosla pjehe na posao, lipo je vrime pa sam odlucila prosetat.
jucer je bio insanity, max interval nesto, ne znam ime ali 55 min je trajao, satra me. u utorak ce bit joga ili back to core, vidit cemo.
Marta,larmama -probile ste led:-)
Sad je na meni red..
Zhang,samo se ti odmori,napuni baterije..
Za guzu,meni najbolji cucanj i iskorak.i variJacije na temu..
Duboki cucanj i iskorak sa jednom nogom na povisenom(ne znam nazivue za te vjezbe)
Prije 5 godina ni ja nisam imala guzicu uopce,jos nemam.bokove..
I eto,tim vjezbama sam ojacala guzu i samo se isprcila..trebalo mi ke dugo vremena..
Nisam.siroka u bokovima uopce ali mjera je 93..