Sretan rodjendan, betty!!! :heart:
Sasa, jaoooo, trcanje po becu, divota :heart:
Jako se veselim becu kad zavrsi skola, jedva cekam!
Bas volim taj grad.
Printable View
Sretan rodjendan, betty!!! :heart:
Sasa, jaoooo, trcanje po becu, divota :heart:
Jako se veselim becu kad zavrsi skola, jedva cekam!
Bas volim taj grad.
Evo ovo su ti njeni: https://www.facebook.com/acrofunkers?fref=ts
pa javi se na ove kontakte na faceu u gornjem postu i vidi gdje ima i kad :)
jucer klupski trkaci trening danas rest. ucrtavala sam rutu rijeckog u endomondo i u subotu ga isprobavamo. bar prve dvije dionice.
betty sretan rodendan i ovdje
Rip't Up
Meni se večeras nije dalo smišljat pa sam prepisala trening jedne forumašice s drugog foruma i napravila 2 runde sve po 50x slijedećih vježbi: MC, side lunge jump, plank jacks, curtsey lunges, warrior 3 crunches, crab kicks, strict MC, side hops, S&M plank i leg lifts. Nakon toga 100 swing sa 16kg + 100 weighted bridge pulses (BV 14kg).
Danci, zvuci odlicno!
Ja ne znam sto cu ujutro, mozda onaj KB od subote.
Hvala drage cure na cestitkama!
Kod mene ocekivano nista danas, previse promjena a pritom ne mislim na godine!
Betty, sretan :-*
Betty sretan, najsretniji!
Ja nista od proslog tjedna.
Nadam se da cu u subotu.
Isuse, ubili me one leg gobleti! Ovo mi je trenutno jedna od najtezih vjezbi. Radila sam s 12, osim press. To ne mogu. Od ukupno 20 clean and press, 5 je s 12, 15 s 8.
Jedini je bad sto lijeva nikako, nikako ne ide s 12, a meni je glupo raditi i desnu uvijek s 8 ako mogu bar nesto s 12.
Danci?!
I da, pliz podsjeti me, jesi mi ono jednom pricala o chezk swingu? Ja sam sad radila obicni umjesto ceskog.
Ajme, mene sve boli....rikavam...
Ne, ako lijeva ne ide, ne radi desnu. Stvorit ćeš još veči bisbalans. Probaj raditi jerk umjesto press (pomažeš si u pokretu s tijelom) pa tako jačaj lijevu ;)
Da, taj sam spominjala. Dobro da ga nisi radila.
Ginger, :love2: razmišljaj kako rastu mišići i rasturaju salo (i krkni nešto za bolove) ;)
Ja sam jutros opet bila s 0 inspiracije. Kao trebao neki upper biti, pa vamte-tamte, prelistala cijelu knjigicu i nišššš. Na kraju upalila T25 Upper focus (Spajkaaaaaaaaaaa, bilo mi je sve teško :( ), reko valjda će me medek natjerat da nešto odradim jutros, a večeras dokrajčim upper sa beskrajnim mješenjem pinci :mrgreen:
ja sam jucer razmisaljala odvjezbati i taj W7 iz BR da se prisjetim kako to upoce izgleda ali nakon Focusa mi se nije dalo. A i sveki bi mi pomislila da sam skroz skrenula. moja sveki je stvarno super zena, ali kao i sve zene s juga se jako boji propuha, a ja u grudnjaku, onim tajcama skacem kraj otovrenog francuskog prozora. vec je mucim cijeli tjedan s tim mojim skakutanjem :lol:. sve bi bilo OK, kad bi bar imala ledja pokrivena.
Danci ma da? pa s kojim utezima si radila? doduse jel tamo ima utega. vidi se da ja jako pamtim te vjezbe. nadam se da moji misici pamte bolje od mene.
Spajka :lol:
Krenula nadobudno sa 4kg pa smanjila na 3kg. Nem pojma...možda je i do tog da mi se niš ni nije radilo :škartoc:
Angie zato je meni super u Goky-ju jer ako slučajno ne mogu doći na trening, mogu bilo ka,d bilo koji trening jer mjesečna cijena uključuje neograničeno.
Evo bila sam jučer i prekjučer na callanetics-u.
Sad mogu puno duže u izdržaju da ne radim kratke pauze,al ona nas baš dosta drži.
Trenerica jučer spomenu plunk šta je to izdržaj? ajme sramote da nisma povezala... :lol:odmah se sjetih vas...i vaše terminologije..
spajka :lol:
a kud si bas 7 htjela? brrrrrrr
Danci, ma ja ti njih vizualizuram kak rastu i mam mi je lakse
e, i meni je desna ruka dosta jaca
ima smisla raditi kakve vjezbe samo s lijevom?
ja cu danas vjerojatno prisilnu pauzu (bolesna starcad, sto bi flopi rekla)
al nema veze, trebala je biti sutra pa je to samo zamjena
i jos me muci kad cu na uskrs vjezbati, jer smo i na dorucku i na rucku kod sveki
zelo me :lool:
Ginger pa ti lijepo prije dorucka, samo pazi da su ti ledja pokrivene, nemoj zenu na Uskrs uznemiravati :P
htjela sam vidjeti taj W7 koji svi spominjete, ja ga se ne sjecam. cak sam i pocela, napravila par vjezbica, ali samo pocela. ali onda sam odustala kad sam je vidjela kako zabrinuto prolazi. sad ispade da mi je sveki ne znam kakva, ali je zbilja super.
ja čekam face svojih kad se pojavim s TRX-om. Na girje i pull up bar su se navikli, ali TRX nisu vidjeli i mislim da su priče o montiranju nasred dnevnog boravka doživjeli kao zafrkanciju :lol:
Looool! Ja cu ili prije dorucka ili nikako. Dorucak radi gdja sveki, rucak majka :heart:
:lool: ludjakinje
a mm se jadan zabrinuo da mi guzica ne presahne, pa me na povratku iz bolnice odveo u batak
masakr rostiljem :nope:
Apsu, s tim nikad nije gotovo :mrgreen:
ja odradila danas
mama mi je bila tu i bila vani s klincima, a ja vježbala sama u miru
mislim da je ovo prvi put da sam vježbala bez publike
baš je dobro, šteta što ne mogu stalno tako
Ne zvuci uopce prezahtjevno a rezultati su ti super.
ja sam cak duze od tebe potpuno izbacila slatko al mi to ne utjece na kg jer tad ocito vise jedem slano. :-)
Cak mislim da lakse izgubim par kila dok jedem sve umjereno.
meni 4kg zvuci jako puno jer se to na mojoj gradji bas vidi.
zapravo nemoguce za izgubit mi se cini u tako kratkom roku.kile tesko dobivam al i skidam.sad imam onaj zimski visak od 2kg i trebat ce napora za to skinut al ne opterecujem se stim jer mi je tako svaku zimu.
vjezbam nastojim zdravije jest i to je to.
najbitnije mi je dodatno jacanje misica i zatezanje uz naravno onaj odlican osjecaj nakon sporta. Ne bih se toga odrekla no way prije slatkog nego sporta he he sta mi napraviste?!
Rahela, vjerujem da je bilo osjetljivo lakse :)
Super!
Danci, eee, pa super za focus, ja nisam 100 godina!
Ja sam sad istrcala 4 km, pace 6:09. Malo sam se ubrzala, no nesto me koljeno smetalo, nista znacajno, malo.
I 1 km brze setnje do doma.
ja sam danas cardioshred 4, onaj sa regenade push ups :mrzim: i cardio&abs. jučer sam vidjela anci uzivo. super je fit i mlada i ima super kosu. ja jedina na vježbačicama imam bezveznu kosu :zavidna betty i anci:
Sasa, bleso!
Ti si prepreslatka! Bas si sitna i sva fit!
Hvala ti za komplimente :blush:
I mislim da je moje dijete vece od tebe :D
Mali div :)
Jesi je vidla?
jesam, izgleda totalno kul. ko alanis morisette. sta ne?
Nije mi palo na pamet, ali da, ima takvu kosu :)
Jedva sam je nagovorila da gleda crtic :(
Raste, raste...
Extreme Circuit
mislila sam da necu. probudila se oko 4 ujutro, pa sam otisla na posao, po djecu u grad, i sa curama (mojom i Nerinom) u kino. Pepeljugu smo gledale. Pa doma sam malo pricala sa sveki, cijeli dan je sama i hop hop hop eto ti 20:30 i onda dizi se na kat i pocni. sad idem se otusirati, oprat kosu i u krevet. sutra je novi dan.
Spajka bome dug dan,bravo za vjezbanje :klap:
Sasa vjeruj mi da je moja kosa gora, imam valjda 5 dlaka na glavi :lool:
Anci bravo za trcanje, rahela za vjezbanje u miru :klap:
Apsu za kilograme :klap:
Ja sam otrcala 10 km u 1h i 5 min!
Nisam planirala toliko al me ponjelo :lool:
Ideeees, mb, pa to je genijalno!
I duzina i brzina! To je oko 6:30? I to 10 km!!!
Bravo :)))
Tvoja frizura je bas super, ne laj gluposti!
Kaze endomondo 6,34/km :)
zadovoljna sam :)
Viruj mi za kosu, takva je samo prvi dan kad je operem.
Sad je pustam zbog svadbe a najradije bi se osisala na kratko opet!