Ok, izjava tjedna za mene je sljedeca: "Na jesen cemo se morati uozbiljiti." (Markotic) Kog klinca sad radite onda?!
Printable View
Ok, izjava tjedna za mene je sljedeca: "Na jesen cemo se morati uozbiljiti." (Markotic) Kog klinca sad radite onda?!
Odosmo i na UK crvenu listu.
Znači - Austrija, Italija, UK, Nizozemska, Slovenija... ako nas još Nijemci, Česi i Poljaci stave mislim da možemo i službeno zatvoriti sezonu za strance (a stranci su ionako 90% turista)
Jedino me čude Mađari, oni imaju puno bolje brojeve od nas, pa se ništa ne priča o njima...
Jesi ti sigurna da smo u tim zemljama u crvenoj zoni? Vidjela si to na nekim službenim stranicama?
Je rečeno je za crvenu zonu
Je rečeno je za crvenu zonu
I sad pametni otvaraju i kina
Stižu nove brojke oboljelih. Nisu male. Ni malo.
Hoće li nas opet zaključati?
Hoće li početi škola?
Što će biti s nama sutra, dal’ to netko zna?...( Jalta, Jalta. Asocijacija)
Mislila sam na pravu nastavu.
http://hr.n1info.com/Vijesti/a536592...dFt9rQvh6gc4Bc
evo tajnica sindikata učitelja poziva da joj se šalju mailovi sa prijedlozima, sugestijama...
ja poslala.
Što će reć da uopće nemaju ideju kako to srediti
Mislim.da je madjarima orban jos na pocetku ljeta reko da nije los ni balaton, ja ih tamo gdje ljetujem, a gdje inace dolaze, nisam vidila..Nisam nimalo ljuta na slovence, sto bi bila, pa ja sam prva bila za zatvaranje granice s bih i srbijom kad je tamo bilo tipa 200 dnevno, a evo sad i nas do te razine, ono 250 kao normalno. U dalm su kontakti drugih vec manjina, znaci lokalan prijenos.
Istovremeno, tesko rec jel propaganda, wuhanci idu u kina itd. Ajd nek tamo neki cetinski prica da su brnjice za ovce..
Bilo bi super kada bi Mujica svratio na forum. Da vidimo njegovo misljenje o trenutnoj situaciji. Šteta što više ne piše ovdje.
Pogledajte danas worldometer krivulje za active cases za rh (lose), grcka (lose), italija (dobro), njemacka (odlicno), franc (lose, stalno), slo (super), lux (super). Mislim, ono...lose je.
Jesi li pravog downala?
Meni sve skupa izgleda kao da se ovim pogoršavanjem situacije usput stvaraju uvjeti da za 2-3 tjedna Vlada kaže "ups, nastava ipak mora online" bez da moraju preuzeti odgovornost za tako nepopularnu odluku (jer to će tada biti viša sila).
Ne mislim da se brojevi izmišljaju, ne mislim da itko od njih želi online školu, ali primjećujem da je vladajućima jako stalo da stvari izgledaju kao da oni svim srcem žele nastavu u školama i guraju i guraju.... kad tamo, ne dade im se. A imali su najbolju namjeru, nije da nisu.
Moguce, Fuch sad izjavljuje da je i upitan pocetak 7.9. Vidjet cemo na sto ce to sve licit.
Evo na Dnevniku kaže 7.9.
Svašta kažu tak su i prošle godine u mirno doba u zadnji čas rekli ajmo još malo odmarati
ina, evo ti mail
ana.tuskan@shu.hr
nema se smisla zamarati s ovom temom jos puna 2 tjedna, ionak odluka nije na nama roditeljima
al ja jesam optimist i vjerujem da skole bude
evo javljaju da je u splitsko -dalm.zupaniji vec preko 100 pozitivnih...bit ce opet rekordnih brojki danas...
ja ne zelim ni pomisliti da skola nece poceti 7.9.
koliko su sigurni aqua parkovi? istra je u pitanju
biste li pustili dijete?
U istralandii nije bila velika gužva pred desetak dana.
Nije se ni predugo čekalo na tobogane.
Bilo je dosta stranih registracija na parkingu, dosta više nego naših.
A sad je većina stranaca otišla iz HR pa vjerojatno je i u aquaparkovima još manje ljudi.
Poslano sa mog FIG-LX1 koristeći Tapatalk
Pa bazeni su klorirani, tu nema korone :mrgreen:
Tamo je sve na otvorenome pa nema previše opasnosti od korone po meni.
Eventualno da pripazi na razmak dok čeka u redu za spuštanja.
Poslano sa mog FIG-LX1 koristeći Tapatalk
Mozda smo paranoicni, ali mi izbjegavamo bazene ove godine. Mene strah :ne zna:
S obzirom na tvoju situaciju s operacijom, ja bih djetetu objasnila i ne bih dala. Prioritet je tvoje zdravlje,a aquaparkovi neće nestat s lic azemlje :mrgreen:
Mi smo bili u Aquacolorsu pred jedno mjesec dana, znači u špici sezone, nije bilo popunjeno ma ni 10% kapaciteta i nismo ni na jednom toboganu čekali ni sekunde. Distance višestruko nego preporučene. Frendovi bili u Istralandiji isti vikend, više ljudi ali daleko od gužve. Sad može biti samo još manje ljudi, čudim se i da rade, nemoguće da im je isplativo. Kontam ako je igdje sigurno, onda je tamo.
Tu su dva, od tri, lokalna bazena zatvorila vrata nakon otprilike mjesec dana funkcioniranja u smanjenom kapacitetu. U oba slucaja je zarazena osoba bila zaposlenik, a zatvorili su za svaki slucaj, da izbjegnu sirenje. Ostatak bazena, ukljucujuci i bas aqua park, nisu ni otvarali vrata ove sezone.
Mi nismo isli, nije mi se cinilo kao nesto bitno da bi bilo vrijedno rizika. Kupamo se na "plazi", odnosno jezeru. Ako je guzva, onda smo svakako daleko od obale s kajacima, a ako nije guzva, onda bas na plazi.