Ne treba ti ništ sada,samo dođeš.Uputnicu si predala kad si podigla ljekove i to pokriva cijeli postupak.:-)
Printable View
Ne treba ti ništ sada,samo dođeš.Uputnicu si predala kad si podigla ljekove i to pokriva cijeli postupak.:-)
Ok hvala Žužy
Cure, kako god završilo (naravno tonkica da ti neće prekinuti postupak), ovo nema uporišta u zakonu.
Mislim, po istom osnovu nas sutra mogu uvjetovati da potpišemo bilo što, "Ja Argente Argentinović slobodnom voljom izjavljujem da je dr. Šimunić najpametniji a dr. Vrčić najzgodniji doktor u Zagrebu i šire"...izgleda da nije dovoljno ono priznavanje očinstva unaprijed, pa ovjere kod JB prije svakog postupka, evo sad i nove nebuloze, čestitke i aplauzi! :roll:
Argente e sad si me slatko nasmijala,
Ja dosla danas kod biljeznika i ona me blido pogledala kad sam joj rekla sta mi triba dala mi neki papir i ja sama ispisala i ona potvrdila a lude kuce ma brige me valjda je to ok, hvala vam cure.
MD i ja živimo u izvanbračnoj, nemamo iste adrese na osobnoj, ja imam prijavljeno prebivalište kod svojih roditelja, a on kod svojih. I nikada nas nitko ništa nije pitao za to. Samo moramo donijeti potvrdu o izvanbračnoj i onu za priznavanje očinstva. Znam da je druga bolnica - KBC Rijeka, ali zakon je za sve isti, a kako kaže Argente, to ne piše nigdje u zakonu.
imam pitanje..zvala sam labos i rekli su mi da imam 2 jajasca od toga je jedno potpuno nezrelo a drugom daju male sanse do sutra...ako i ono bude nezrelo sto dalje?
Cure jucer sam si dala prvi gonal f u trbuh, pa sad vidim da mi je jos modro, jeli to tako treba biti?
bok svima,
do kad god vrijede nalazi, ne mora se nosit kopija..
sve je tamo od prije i to je ok..
madona, je li javni bilježnik uvjetovao da imaš 2 svjedoka pri potpisivanju izjave o izvanbračnoj zajednici, ili...?
Koliko znam, Petrova ne radi IVM, in-vitro maturaciju oocita (sazrijevanje jajnih stanica izvan tijela žene), pa ne znam s čime čekaju do sutra. Ili si dobila 2 js. od kojih je jedna potpuno nezrela i s njom nisu ni pokušali oplodnju, dok će s drugom ipak pokušati i znati do sutra je li do oplodnje ipak došlo?
Ovako, na prvu, bi ti rekla svom doktoru, ali to će ti bolje znati reći cure koje su u Petrovoj u postupcima i koje znaju protokol. Držim fige da se svi sutra iznenadite, ali ako ne dođe do transfera, nažalost ovaj će ti se postupak računati kao 1 od 4 na koje imaš pravo preko HZZO-a.
E, ovo je vrh. Baš podsjeća na onoga koji govoraše "tko nije spreman pred matičarem i bogom reći sudbonosno da, nije spreman brinuti ni o djetetu"...čija li je to direktiva, možda nekog njegovog prijatelja? Ili su samo bolnički pravnici toliko loši?
Još ću na kraju morati vratiti dijete! :lol:
Jeli smeta ako se inekcije dadu u 3 popodne a tribam u pet, neznam kako da to izvedem krecem busom za Zg u tri sata a inekcije dajem u pet bas neznam kako da to izvedem u busu nemogu nikako pa ako koja od vas zna jeli smeta ako taj jedan dan dadem dvi ure prije
tonkice imas odstupanje samo sat vremena ako ne stignes u 5, mozes si dati u 4 ili u 6. A ovo za 17 h je složeno radi punkcije i štoperice!
mary kad ti ides ponovno u akciju?
ja idem 21.05 . po ljekove i promjenila sam doktora , vise nisam kod dr S , sad sam kod dr Š!
Ince da vam napišem tko je Viga, da vas i dalje neke od vas bise zbunjuje, ona je papigica a ne dijete!
ispravak recenice od prije , razgovaram na mob i tipkam, Viga je papigica!
Hvala Mary i Snupi, uf onda sam u problemu, bome cu morati kad bus stane na pauzu na odmoriste to obavit u wc, skroz nezgodno a sta cu prezivit cu, samo da mi bus ne utekne.
TAKO SAM LJUTA...nema transfera zbog nezrelosti jajnih stanica- glasio je odgovor u labosu...ok, zovem sestru Irenu da je pitam sto dalje...linija u kvaru..nakon 2 sata linija radi ali NITKO SE NE JAVLJA. jucer sam zvala 50 puta em ujutro em popodne samo da mi kazu sto da radim... NITKO SE NE JAVLJA...danas sam trebala imati transfer...opet zovem..NITKO NISTA...sto je najgore mm je jucer navecer zavrsio na hitnoj zbog alergijske reakcije i spicili mu 2 injekcije i ne smije 24 sata vozit...a ja provodim vrijeme na telefonu moleci da se neka sestra javi i da mi nesto kazu...
sanjalica82 nstavljas s utrogestanima/crinoneom ili sto vec od progesterona koristis, a dr. ce ti reci kada da ih prestanes uzimati kako bi dobila m. uglavnom, nije nista hitno. sto se administracije oko postupka tice, ne znam jer nisam pacijent u petrovoj. jako mi je zao sto su jajne stanice bile nezrele :love2:
Evo da se i ja prijavim 21 idemo kod dr Š po lijekove s nalazima iako nam fale još iz petrove 3 nalazi Al budemo pod hitno i to. Sve drugo smo prikupili i jedva čekamo novi postupak... Prošli put smo bili u dugom ciklusu pikanja sada ćemo vidjeti....
ana 03 i ja idem k šimunići, 21.05. po lijekove, u koliko sati moras niti tamo ? javi se na pp da se dogovrimo ostalo! sanjalice ne znam kaj da velim , na kakvoj terapiji si bila, a kaj su ti rekli u labu zakaj se to dogodilo?
Dr Šprem sam ja u 10.45.
ja sam naručena za 10 sat kod dr Šimunića pa možemo upoznati, bilo bi mi drago!
sanjalice istu terapiju je i imala i bernica i dobila je samo jednu js(a svi nalazi su joj ok osim spermiograma)- neznam puno o stimulaciji, ali cini mi se da si vec treca koja je imala slicnu situaciju sa istom stimulacijom, iskreno me zanima , kaj su fulali! muci me to jer ja idem po ljekove 21.05. i kaj budem ja dobila i kaj mene ceka, jer ja sam 1 put bila na dugom a drugi put na kratkom protoklu.
jos jedno pitanje koliko star moze biti spermiogram?
Da javni bilježnik mi e uvjetovao da moram imati dva svjedoka kad smo radili izjavu o izvanbračnoj zajednici i čak je njih ispitivao koliko smo dugo zajedno koliko dugo živimo zajedno na istoj adresi. Sve dokumente sam morala mjenjati. A sad ne znam ko pije a ko plaća!
ajme, madona, koji bullshit! mi smo samo došli bilježniku, ispunili izjavu kojom potvrđujemo da živimo u vanbračnoj zajednici i dobili potpis i štambilj. doslovno nas nisu niti pogledali! sad smo u braku i niti dan danas nismo prijavljeni na istoj adresi...
U zadnje vrijeme tu zaredale stimulacije sa vrlo malo ili niti jednom jajnom stanicom kod mlađih žena, urednih nalaza hormona i baš si mislim da li se to štedi na lijekovima za stimulaciju ili je u pitanju totalna ravnodušnost prema trošenju postupaka preko HZZO-a? Uzalud nam u tom slučaju u i zamrzavanje kada se stimulacije ne odrade tako da se ima što zamrznuti, posebice tamo gdje ima dobrih predispozicija za to.
Madona, izjava o izvanbračnoj zajednici je dio onog pristanka na postupke MPO kojeg potpisujete kod javnog bilježnika ako živite u izvanbračnoj. A dokazivanje izvanbračne zajednice se inače provodi sudski i to u slučaju podjele stečene imovine, nasljedstva i sl. i to je kompliciran postupak, gdje se dovode svjedoci i predlažu materijalni dokazi, npr. fotografije i sl.
Slažem se da je ovo sa slabim odgovorom na stimulaciju vrlo zabrinjavajuće. Možda bi bilo dobro poslati dokumentaciju na povjerenstvo i tražiti da im se ne računaju postupci zbog loše odrađene stimulacije.
ne sviđa mi to i ful sam zabrinuta kaj mene čeka!
cure...neću raditi paniku ili širiti netočne informacije,ali ovo s puregonima i cetrotidima mi se ne sviđa.Ja bila na toj istoj terapiji u 3 mj,dobili 3 js, 1 zrelu. S mojim nalazima je sve super,AMH oko 20 tak da očito hormoni nisu ništ napravili. Na jednoj folikulometriji sam načula od jednog doktora koji je ušel za vrijeme pregleda da su dobili informaciju iz Rijeke da su cure jako loše reagirale na puregone i da je serija očito loša. Onda ga je moj dokt grdo pogledal,tipa,nemoj to govoriti pred njom...nisam se htela previše s tim zamarati...ali sad vidim sve više i više slučajeva da cure nisu dobro reagirale. Mogli su povući tu seriju ili ju ne davati...a ne ispucati curama postupke...nama je bil prvi i neuspjeli pa nije neka panika,al nekom je mogel biti 4. Možda je slučajnost...ali ja def u 9 mj kad idem opet ne želim puregone...ili bar neke s novim serijskim brojem. Eto...ak je nekome bitno...ili ako može,nek reagira na vrijeme...
Svima puno sreće...čitam vas svaki dan...i iščekujemo taj 9 mj...do onda malo zabave,roštiljanja...:-P