Draga uživaj, čujemo se kad se vratiš (sa svim detaljima :mrgreen:) i proslavi rođendan sa stilom :pivo:
Sretan put, pusa!
Printable View
Draga uživaj, čujemo se kad se vratiš (sa svim detaljima :mrgreen:) i proslavi rođendan sa stilom :pivo:
Sretan put, pusa!
draga lina, sretan put i uživajte! pusa
linalena, sretan put, dobar provod, i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jednu iznenađujuću mrvicu u bušici po povratku!!!
Linalena,sretan put!! Uzivajte i vratite se sretniji nego sto ste otisli:)
Linalena sretan put i uživajte!
Milasova kako si?
linalena sretan vam put i neka vam 2013 bude najljepsa godina do sada:)
evo mene od sinoc dosta trbuh boli i prije me boluckao kao pms znam da je to normalno al sad me probada u intervalima nije jako ali me pocelo plasiti
Hope,tako je i meni..imam nekakva presjecanja ne prebolna i dr.mi je rekao da je to normalno..nemoj se.plasiti..zabrinjavajuce moze biti ako je jako.ostra bol i pracena krvarenjem..
Mali Mimi,evo lezim..ok sam..stalo krvarenje,sada se.dosadujem i razmisljam o prethodnim Badnjacima i mojim nekim.ritualima..
Ali sad je ovako kako je i sva moja snaga je usmjerena na malo srce ispod mog..
Vi doma uzivajte i budite sretni:)
ja više ništa ne osječam....kao da i nisam trudna...ni leđa ni presjecanja ništa...mrvicu me boluckaju (.)(.).....jutros samo malo mučnina....i ne svaki dan...možda svaki drugi.....a valjda se mrvica lijepo razvija.....
Linalena :love2:
valjda je to normalno da ne osječam više ništa???
PetraP :love2:~~~~~~~~~ da bude sve ok, jesi se čula s dr-om, šta kaže?
Milasova, žao mi je da si nazad u bolnici :love2: želim ti da se čim prije sve smiri i da počneš uživat u trudnoći. Bitno da je s bebeicom sve ok, a bit će još puno presretnih Badnjaka i Božića, kako kaže Sanda, pogotovo idući! ;-)
ja sam evo od danas nazad na poslu... baš nađem kad - na Badnjak:roll: al možda i bolje... niš se ne radi, skraćeno, samo čistim mailbox :mrgreen:... bolje tako nego odmah "u 5 brzinu"...
ja radim u uredu, više-manje sjedim uz tu-i-tamo šetanje po uredu i zgradi što je dobro malo protegnut noge... meni je dr A rekao da obzirom da je sve i više nego ok, mogu radit ako hoću, a imam pravo i na čuvanje ako hoću... ja se osjećam super, nemam nikakve mučnine a i moja plaća je znatno veća od naknade pa si mislim radit još 3-4 mjeseca, naravno ako će i dalje biti sve ok ;)
ja od simptoma imam jedino oooogromne i bolne cice nešto češće moram piškit... al stvarno grudi su mi narasle dosta primijetno, vjerujem da mnogi po firmi misle da sam radila "plastiku" ovo kak me nije bilo jer istinu znaju samo moji tu u uredu :lol:
i dosta mi je i škembica "iskočila", onak i na tašte izgledam kao da sam se jaaaako prejela i osjećam napuhnutost, e sad je li to zato kaj ih je dvoje ili je tako položaj maternice..ne bitno...al inače se isto ne osiječam nešto previše "trudno" :mrgreen:
e da i prošli tjedan mi se jaaako počelao spavat i zijevat cijele dane, ali mi je u petak preporučio pregnital i od kad pijem je bolje, ipak je to valjda dosta "injekcija" vitamina i minerala pa me digne
moja beta druga je 2606!!!!
:klap: bravo za krasnu betu anabanana! kad će uzv?
drage moje, hvala vam na vibrama, ali moja beta je 1 :-(
ali barem znam na čemu sam...evo već zovem doktoricu da vidimo šta ćemo za novi postupak, ali mi se niko ne javlja. jedino se bojim vremena, to mi je najveći neprijatelj, jer moram odmori 5-6 mjeseci ako ću u novi stimulirani postupak...
ljubim vas puno i vibram za šta god vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-D
nista ne znam. doktor ni sestre se ne javljaju na tel, valjda su radili skraceno,moja gin. isto spojila vikend i blagdane. tako da nista ne znam. zao mi je sto nisam doktoru uspjela javit, sad ga nema do 8.1. ne znam ni terapiju dal da nastavim. jel trebam poceti sa folnom? ne bi nista htjela na svoju ruku, nemam njegov mobitel.
mostarka, jako mi je zao.
Anabanana nastavi sa terapijom utrici,ubaci folnu i magnezij. Kod istog smo dr-a,a za ostale lijekove ne znam. Imam ja br moba,dao mi je da mu javljam. Ako trebas javi se na pp
Mostarka draga zao mi je jako...mislim na tebe :-(
sanda, hvala, javila mu, sve 5!!!
mostarka zao mi je:(odtuguj i hrabro dalje
nastavljam sa trapijom, kod moje gin. na pregled prvi za potvrdu, a onda kad se on vrati idem njemu, skidam se sa decortina i nastavljam sa utricima. za andol ne znam sta ce bit, do daljnjega ga pijem za cirkulaciju
hvala drage moje..već oplakala, sada spremam nove postupke u glavi :-D
anabanana :-D
Mostarka žao mi je! Ipak se pratimo :(... vidimo se u 05/13 Neznam, možda sam trebala nastaviti oralno sa utrićima do bete, ali ti ugrušci su bili prejaki da bi išta ostalo i ako se bilo nešto primilo. Tako da prvi put nisam vadila betu.
Mi do 5/13 odmaramo i radimo na sebi.
Linalena sretan put!
Sretan i blagoslovljen Bozic svima,pogotovo curama u bolnici da izdrze ovo i sto prije dodju kuci
Curke blagoslovljen Bozic Vama i Vasim obiteljima, i sve najbolje... Sta Vam zelim svima??? Samo zdravlje i mirisljave smotuljke!!!!!
Svima Vam želim sretan Božić!
Sretan Božić svima!
Sretan i Blagoslovljen Bozic svima:)
Sretan Božić!
Baš je neko "Božićno jutro sneno i tmurno" ...bar tu kod nas i zato poslužite se kavicom
MM hvala na kavici, baš paše!
anabanana čestitam!
ljube moja (mostarka) sve znaš...grlim
strategija kako si?
Snekice i ja ću vam se pridružiti u 5. mjesecu (nadam se da ne tražim previše)
Koke moje, ne trebam reći što vam od srca želim!!!!!
veliki alt gr1
venndy jeli prestalo? kako si?
lina draga, sretan put, odmori se dobro a onda hrabro dalje!
Sonjice drago mi je da si opet u akciji, neka bude iz prve!!!!
Evo ja sam u iščekivanju svojih srećica da mi dođu. Kad već ne mogu biti doma uz njih napraviti ćemo Božićnu atmosferu u bolničkoj sobi. Nije bitno gdje si već s kim si:-)
Kod mene nikakvih novosti što je nadam se dobro. Ne osijećam nikakve bolove, ležim i primam terapiju ali i dalje imam iscijedak. Neznam još kad će me pregledati ali svaki dan na b.w. čujem srčeka.
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~