Corina baš mi je drago zbog vas
:-D:-D:-D:-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Printable View
Corina baš mi je drago zbog vas
:-D:-D:-D:-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Sara- cekam slijedecu M, tj. Pocetkom 6 mj.
Curee kuham kavu, caj, nes, tocim kratke, duge.. Dobro jutro!
Evo svima ~~~~~~~~~~~~~~ za lijepsi pocetak dana.
ja sam u zadnjem postupku koristila puregon i dobili samo 15 folikula od toga 11 js i 8 blastocista,vrlo je jednostavan za davat sam sebi,al kad sam primala gonale dobila sam 10 js tako da to sve ovisi o tvom organizmu ja sam na oboje reagirala super,al eto puregon je bio dobitan!
Čestitike Corina. Hvala Bogu da se čuda još uvijek događaju :klap:
željkice koju dozu puregona i gonala si primala?
Koristila 39 Puregona u zadnjem postupku. Dobili šest stanica. četiri se oplodile. Tri se razvile. Postupak je bio dobitan!
Corina cestitam na beturini :klap::klap:
Evo zvala lab kaže da se oplodilo 6 da bi trebao transfer biti u subotu ali da zovnem opet sutra u 10 da vidimo, misla sam da ce mi srce iskocit od straha kad sam zvala
Tonkica :fige: da tako lijepo i nastavi, hjooj steta sto se u RI ne moze nazvati i dobiti info o stanju, moram cekat cetvrtak da ista saznam.. dobro jutro uz kavu, lezeci stav, od ove punkcije me rastura sve, imam osjecaj da me do zeluca sve boli, sjedenje je mission impossible,nadam se da nece jos dugo potrajati..
jejja cuvaj se, imala si puno folikula. izbjegavaj sjedeci polozaj, prati mokrenje, za svaki slucaj. :kiss:
tonkica ~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
Bubekica hvala na savjetu, za sad mokrim i vise nego inace. Valjda pritisak pa zato, isla sam procitat malo o hiperu pa cisto da znam simptome da ne panicarim unaprijed..
Evo da se pohvalim. Pišnula test i pojavila se druga crtica. Ne mogu vjerovati.
magi7 :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!
Ajmeee, bit će dobrih vijesti danas! Čestitam magi7!!! :-D
bravo, magi! držim fige...
e sad kad sam se izlajala, neka mi
moja je 492
17 dan 1232
uzv čekam...
Magi bravo za plusić :-D
amazonka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv
Predivne vijesti! Bravo cure!
amazonka :dancingfever:
amazonka :dancingfever: čestitaaaaaaaam!
magi, amazonka divne vijesti :-D
CorinaII i amazonka cestitam od :heart:!!!!!
Hej pa ovo je pravi trudnički forum sam krasne bete nadam se da neču pokvarit 25.5 ovaj lijep niz velikih beta.Cure čestitam!
Zeljkice hvala draga..
Amazonka i tebi hvala na odgovoru i cestitam na T i ~~~~~~~~ za uzv
Magi i ovdje :-D ~~~~~~~~ za betu.
Lakse mi je kad vidim da ima uspjeha s tim puregonom, jer vidim da puno vas spiminje gonale.a ni ne znam koja je razlikaimedju tih lijekova.. Hvala cure super ste..
Evo jos malo ~~~~~~~~~~~ da nas krene
vidim veselo ste počele, samo nstavite tako!
ajme ja sam se sve pomotala od silno lijepih vijesti tak da više neznam kome kaj čestitati!!!
samo tako neka se nastavi taj lijepi niz!
svima kolektivno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~pa se slobodno poslužite!
puse!
Konacno nam je poceo rasti broj trudnica! :-)
amazonka buduci si javno "priznala", stavila sam te na listu, od srca ti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za UZV!
magi7 bit ce to lijepa beta sutra!
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (6)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF gemini
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)
TRAVANJ 2013. (9)
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF)
ANGEL_26, IVF/ICSI gemini
Vanesa, VV, FET trigemini
MajaPOP, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF/ICSI, 1xFET)
clematis, VV, IVF (nakon 1xIVF)
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
amazonka, VG, IVF (nakon 3xIVF)
leeloo77, PFC, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
LOTTOS, IVF Centar, IVF (nakon 4xIVF) 10.05.
zeljka84, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI) 15.05.
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu) 17.05.
magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF) 22.05.
valiana, PFC, FET (nakon 1xIVF) 25.05.
lberc, SD, IVF ( nakon 5XIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET) 21.05.
Nellie, VV, IVF (nakon 1xIVF, 1xIVF/ICSI) 25.05.
orhideja., VV, 1.IVF 26.05.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
jejja, Ri, IVF (nakon 1xIVF); tonkica, Petrova, 1.IVF; kiki30, KBC Ri, IVF (nakon 7xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu);
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Bea, KBC Osijek, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
paty, RI, IVF u prirodnom ciklusu, trudilica za drugu bebu; Frćka, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xAIH, 1xIVF); inspire_me, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF)
ON-GO
5/2013 ~~~~~~~~~~
Amy2004, Petrova, AIH; Anaši1507, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF, 3xFET)
ARIANM, Vg, FET (nakon 1xAIH; 5xIVF/ICSI); bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF)
elen, VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET); Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kameleon, RI, IVF u prirodnom ciklusu, (nakon 3xIVF/ICSI, 6xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu
lara39+, CITO, IVF/ICSI (3xAIH, 4xIVF/ICSI); malianđelak, Betaplus, AIH (nakon 2xAIH)
mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI); Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH)
Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF)
pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF);
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); roan, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH)
sandy0606, VV, FET (nakon 1xIVF)
sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Snekica, Ri, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xIVF sekundarni
Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
suzy.s, KBC Ri, FET (nakon 12xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni)
una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); vatra86, Ri, IVF(nakon 1xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu)
Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI; tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI ); riba76, VV, FET (nakon 1xIVF); wanna be mommy, Petrova, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI); hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET); ljubilica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF/ICSI); linalena, Petrova, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI, 4xsekundarni IVF/ICSI)
07/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); Tasha1981, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); mostarka86, IVF/ICSI, Cito (nakon 4xIVF); dazler, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF)
09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); BubaSanja, SD, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI, 1xIVF); bernica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon1xIVF/ICSI, 2xFET); doanna, SD, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF/ICSI); s_iva, IVF (nakon xxIVF); Lotta81, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF, 1xFET)
09/2013: dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, beb – san, believes, belma3, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, cosmic, cvjet, cvjetić, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, dino84, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hannah8, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, inaa, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kika222, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, ljubi, Loly, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mativa, matty569, M@tt, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, mssnoopy1204, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Ozana, Papiga.Capo, PetraP, piki, pinny, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, ruža82, Ruthy, sabas, sami_os, sanchica, Sandra1971, Sanja001, Sanja1, santana, sara10, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, sonječka, sos15, Spa, Stena, Strašna, strijelac, sunasce, sybylle, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot, theorema, Tigrical, tiki_a, tikki, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, vedre, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zelimo_bebu, Zima77, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy :heart:
Magy i Amazonka super vijesti, cestitam
magi bravo i za tebe!!!
a kad smo već krenuli s lijepim vijestima... da nastavim niz :-)
jučer sam, na 10dpt trodnevne 8stanične mrvice, popiškila jedan lijeeepi plus (tj. lijepu crticu)
danas, na 11 dpt, ta je crtica još ljepša i deblja, a ß je 184,31 :-D
ginger,čestitam!!! :-D danas je divan dan,da se tako i nastavi!!!
Ginger, čeeeeestitam...:-D
ovo je proljeće....fakat...:-D
Ginger, i ovdje :kiss:
Gingeeeeer, predivnooooo, cestitam!!!!! Koji savrsen dan!
hvala curke moje :-*