a ja sam odvozila 1.700 km u tri dana :mrgreen:
Printable View
Bravo mb!! Malo sam se nadovezala na tvoj post, ne ljutis se?
Sta bi se ljutila :lool:
odvozila na bicikli il autom :mrgreen:
Zhang dobro je da dupe jos imas
I ja imam bezveznu kosu. Danas sam se podsisala i isfenirana sam pa necemu cak slici, ali to je sve do iduceg profi feniranja.
MB, bravo, bravo!!!
Spajka, lool za sveki, Danci, neces valjda stvarno s trx-om ljudima u kucu :D
Ni danas nista, stigla na more i stedim se zbog frizure bar dan-dva, a i sav mi je trbuh u flasterima, poskidala sam par madeza, ne smijem se tusirati do sutra navecer. Nadam se da ce pasti koje trcanje uz more iducih dana.
Joj da, spajka, sveki ti je zakon.
ali uvijek joj mozes reci da, ako se i razbolis, rakija lijeci sve :lol:
Zhang :lool:
Vikki, zavidim na trcanju uz more! Nadam se da ces uspjeti!
Ja jutros nisam planirala nista, malo su me boljele noge od jucerasnjeg KB i popodnevnog trcanja, no mm me probudio ranije :roll: ne znavsi da sam si sat danas navila kasnije. Namjerno.
Pa rekoh, sto sad, idem bar nesto.
I napravila sam 12 minutni intervalni, po 1 min vjezbe za trbuh
Rolling kicks, russain twists, plank izdrzaji, bicycle, reptile, knee tuck i se to nesto iz abs afterglowa i rnr absa. Absi na tim tihim vjezbama lijepo gore. Tihe ubojice :mrgreen:
ola cure!
meni malo frka, boleštine neke I tako
ali danas još jedan rip in 30 week 3
pa prelazim na zadnji tjedan
zavidim svima na lijepoj kosi...
moja je lijepa samo dok je obojana, a onda se vide na njoj tragovi mojih godina
vikki uzivaj uz more :)
flopi :love:
anci :klap: svaka cast!
ja sam jutros mislila na krizni put, navila sat, probudim se a ono dere bura pa sam se vratila u krevet :mrgreen:
veceras imam grupni pa cu vjv otic :)
Zhang :lol: čovječe pa i profesionalnim šoferima je zabranjeno toliko voziti....pravo kaže Spajka da ti dupe nije otpalo...
Vikki uživaj!!!!!!!! Nego što ću nego TRX nositi, ali ću ga objesiti za ogradu u dvorištu. Ah, meni je već uobičajeno da seoske babe komentiraju kako nisam baš sva svoja (vide me kad vježbam na terasi). A tek sad kad me vide da visim na nekakvim špagama :lol:
sasa, koliko se samo varaš oko kose....moja je baš neka jadnica i treba joj potpuni makeover, nadam već sutra :)
MB bavissimissimo!!!! 10km!!
Ja sam mjesila pincu sinoć i nikad mi nije trebalo više vremena. Kupila drugo brašno jer nije bilo uobičajenog i stvarno sam se namučila. Bome je ispao pošteni upper! Ajd, bar su pince dobre....
ma danci nije bitno sto visis, bitno je da bubrezi ne stradaju :mama:
:lol::lol::lol::lol::lol:
joj obožavam spajkine komentare :lool:
spajka :lol:
:lol:
Ajme ja samo zamislim danci kako visi na spagama kod svekrve u dvoristu :lool:
Moji ne znaju koliko su sretni sto ja samo trcim.
moja ni ne zna kako je sretna sto samo malo po kuci skakucem.
nego sta je ovo danas? vjezbate trbusnjake :-P
cardio2 na prvi dan periode
neprocjenjivo :roll:
Moze savjet?
15 mj nakon poroda, a trbuh i dalje "velik". Nije se vratio u stanje prije trudnoce. I ne trazim to, smao da je malo manji. Kile su sve otisle, trcim jednom tjedno, vjezbam tad trbusnjake, ali nista.
Moja teorija je da se sve u trbusnoj supljini nekako spustilo, i trbusnjaci ne mogu smanjiti tu loptu :roll:
Jel ima pomoci?
(mozda bi trebala s Keglovim poceti, umjesto trbusnjaka :neznam:)
lulu, ako su tis e spustila maternica ili mjehur za to postoje vjezbe, no to ti mora utvrditi neko ko je educiran za to pitanje.
sto se tice naslag na trbuhu, paaaaaaaaaaa ja ih imama jer ih slazem kao sto svi kazu za stolom, a ne zato sto vjezbam trbusnjake. zato razmisli o tome sto jedes. ja tesko mogu.
sto znaci da trcis jednom tjedno?
mozda da procitas prvu stranicu gdje ima niz navedenih programa koje mi vjezbamo. mozda si nadjes neki koji ti pase, pa ako si kucni tip pocnes vjezbati. a ako ti je draze van kuce pitaj trenera na mjestu gdje se odlucis.
no prvo utvrdi da nemas spustenu maternicu ili mjehur ili pak dijastazu trbusnih misica. ovo zadnje mozes i sama, o tome je pisano na ovoj temi
ja sam odradila body crush 4 i 5min#18 i 5min#19 i ovaj 5min beach wo.
Ja sam radila skraceno i trcala po predivnom suncu!
Sad mogu s djecom na sladoled :)
Sasa, idem vidjeti beach wo, poznato mi zvuci!
Thanks spajalica! Mislim da cu morati doktoru da vidi jel mi to spusteno.
Vec sam chekirala te teme prije, ali onda sam si rekla: Daj jos vremena da dodje na svoje.
No, nikako da se to povuce. Nema nikakvih naznaka poboljsanju.
OK, onda tema vjezbe za sad jos nije za mene :mrgreen: Prvo se moram pozabaviti problemom medicinski da iskljucim (ili potvrdim) sto je ili nije.
Nema na cemu, slobodno navrati, ne grizemo :mrgreen:
Pyramid iza mene i jos sljedeci tjedan pa sam gotova. A onda krece nova filozofija sta sad?
Ajmo cure, Zuska, onaj neki Toni i XP nesto ili kako vec. razmisljam o trcanju intenzivno, ali moram kupiti nove tenisice.
Cubana kakav je taj kojeg ti vjezbas, ne znam mu ime, a dobila sam DVD?
Spajka ja sam u zuzka timu :mrgreen:
Al ako trebas nesto s rasporedom bi li probala
max 30?
Mi smo na grupnom radili tabata strenght iz max 30 i
trbusnjake iz P90x
Snatch sa 16!!!!! :-D :-D
I da napisem trening: 10 rundi:
5+5 swing + snatch 16kg
10 burpees
Tresem se sad nakon treninga.
ne mogu prokljuviti je li tezak trening ili je kombinacija umora i ne bas pravilne prehrane sad na putu.
Spajka, moj favorit je P90X3.
Treninzi su po pola sata, a super su.
da mogu biti vjerna :mrgreen: onda bi to bio ovaj program.
Ja sam mislila veceras cardio 2, ali su moji dosli sa sela i donijeli mi svega i svacega, pa sad samo jedem, nema sanse da skacem veceras
Ja imam pocetak nekakve prehlade grlo me pece nos se zacepio al sam ipak otisla na callanetics sat vremena.Vodila se onom klin se klinom izbija :-)
Evo nos se otcepio al vidjet cemo sutra.preznojili smo se a ja pametna bez presvlacenja takva dosla doma.nije daleko 6-7 min pjeske al ipak.
ja sam jučer imala rest day, neplanirano, opet :-/
i navečer mi je baš falilo vježbanje
Jutros sam radila onaj KB 4. To je onaj s triceps dips, bas je tezak.
Od 40 triceps dipsa koliko ih ima u cijelom treningu, 20 sam napravila s 12, 20 s 8 kg.
Tesko mi je na kraju bilo i sa 8.
Ali taj trening mi je stvarno odlican!
Nadam se da se necu previse ubiti s hranom ovaj vikend. Sifra: mama :heart:
ja sam se jutros probudila ukočenog vrata, sa zuboboljom i glavoboljom :evil:
sad ću si napravit mileram tortu za utjehu
Tangerina :love:
Ja imam upalu ramena, ruku i trbusnjaka od sinoc
:lool:
Danas trcanje ako ne bude kise
bravo Anci
tang :love2:
i ja ustala s glavoboljom, popila neofen, nije pomogao pa sam isla odradit wo7
aaaaaaa crkla saaam!
s tim da sam modificirala sve one lude sklekove - radim prave koliko mogu, a onda se bacim na koljena
ove njenje perverzije jos ne mogu
mozda budem mogla treci tjedan, jer ovo cu sigurno raditi tri tjedna
a jos sam i vrijedna bila, prije vjezbanja ispekla pgacice, cokoladni kuglof i mileram tortu
sad sam se i isfenirala tako da nema vjezbanja do sutra poslije rucka :mrgreen: :anci:
ah, kad se već "hvalimo" s bolovima, onda da priznam da sam se jučer stropoštala niz stepenice
mužu sam rekla da sam iskrenula nogu, a ustvari sam kartala belu na mobu (cubana, nemoj se izlajat danas) :aparatic:
uglavnom, pala sam na koljena i ruke, koljena su malo plava, ali nije ništa strašno, iako sam prilično letila
Rahela ajme :love:
Dobro si prosla!
Ja sam jos uvik sa oziljcima od onog pada niz stepenice
proslo lito :(
ja sam napravila jrc 10 i yogu 2. sutra dežuram pa ništa:(.