cestitke prskalice :-)))))))))
Printable View
cestitke prskalice :-)))))))))
kažem ti ja... very high! :lol:
Snekica- hvala sto si ti podijelila s nama :lol: trebalo bi probat...
Ja počela s pikanjem, sad to odrađujem već kao pravi profesionalac :) U ponedjeljak prva folikulometrija da vidimo kakvo je stanje.
prskalica, čestitam!
Snekica, sličnu kombinaciju za punkciju sam imala i ja, samo mene nije ništa boljelo. Na kraju sam samo pitala dr: "Vi ste sigurni da smo već gotovi? Stvarno?" :oops: Očekivala sam veliku bol, a ono ništa.
Ide li još tko na punkciju bez farmaceutskih pomagala ili sam ja jedini panj koji se bavi takvom praksom? :lol:
ej Sneki koliko je bilo mg normića u to tvojoj čarobnoj formuli? :lol:
da, da... narančasti ili zeleni?
od 5. ne sjećam se boje. Nije ni čudo... :o :lol:
Za obavjest o indikacijama i nuspojama upitajte svog liječnika ili ljekarnika - možete i mene :lol:
Normabel od 5mg su zelene, od 2mg su narancasti, 10mg su svijetlo plave :mrgreen:
zeleni, zeleni Sneki... nije ni čudo da si os 10 mg zaboravila na boju! :-)
vidi, vidi... ima i svijetlo plavih... he he...
Sneki, nego kad je ta je beturina?
:-)
Hvala svima...nadam se da cete i vi osjetiti ovaj pozitivni sok...ja kad sam dobila nalaz sam zaustavila sestru i pitala da nije slucajno zabuna, jednostavno nisam mogla vjerovati da je to to nakon toliko godina. Phiphy , ja sam sve punkcije radila bez ikakvih tableta...dobro, ja sam na prirodnim postupcima pa sam vecinom imala jednu jajnu stanicu, nekad dvije. Izdrzljivo, stisnuti zube , zazmiri, i dok to radis jedna je vec vani :)
Pa kog vrapca nisi još i jednu s nogu ulila u sebe :mrgreen: od svega je rakija još najzdravija, a kombinacija rastura ;)
Čitam vas s tom punkcijom bez njonjanja u anesteziji, odmah mi je muka i sjetim se svoje frendice koja je prvi put išla ginekologu s 28 godina; on krenuo sa spekulumom prema njoj, a ona je skupila noge i klepila ga po ušima. S obzirom da je imala 185 cm i 90 kg, jadan čovjek je samo sjeo, a uši su mu se crvenile valjda još 2 sata. Eee tako bi meni prošli doktori da mi se približe s iglom za punkcije...
Prskalica i Kikica1, panjići moji :lol:, drago mi je da nas ima. Posebno mi se sviđa komentar da nije bilo baš razlike između sa i bez :) .
Za prošlu sam si punkciju nabavila ibuprofen da mi stoji doma, u slučaju da me pred punkciju ulovi panika da imam šta gucnuti, ali vidim da sam pravi amater :lol: . Ibuprofen, smijurija :) .
Prskalica, čestitam i nek' nas što prije strefi šok kao i tebe!
BigBlue, ako gledaš u pravom smjeru, iglu niti ne vidiš :) .
S
S obzirom da na poslu imam pristup mnogim vrstama ljekova, mislim da cu i ja neke iskoristiti... :-D :-D
Ajde da se jos koja sokira i da imamo jos koji +
Evo cure prosao hssg! Nalaz uredan. Sad ciljane 2-3 mj. Dok muz ne ode na brod. Ako ne bude nista, onda inseminacija kad se vrati.
BB, ne zezaj :o klepila ga za stvarno?! Jaoooo! Meni dođe da ga mlatnem nogom koja mi je taman u razini s docovom glavom :lol: Ajme, kad Fiumani ovo čitaju, mislim da me više neće htjeti na stolu!
Bubamara, bravo! Sad samo gaaaaas!
phiphy-evo ja sam imala devet punkcija,sve prirodno bez ičega,osim zadnje koja je bila u opčoj anesteziji-najgora,sedam dana sam se previjala
Evo da vam javim da sam trebala danas imati prvu folikulometriju ali me sestra soc.ginekologa nazvala da zadnji nalaz brisa mycoplasme nije u redu,faksirala nalaze na humanu pa mi javili da prođem terapiju i da se vidimo sljedeći ciklus...samo neznam hoću li sve uspjeti napraviti do sljedeće M i ultrazvuka
jučer sam bila u bedu..danas sam prihvatila da to tako valjda mora biti :-(
valjda će 11 mj biti bolji..
prskalica čestitam.. :-D
bubamara sretno
cure samo pozitiva..
BigBlue ništa od 10 mj...možda 11..nadam se :cekam:
Dabar bas mi je zao, nadam se da ces rjesit terapijom i da ce 11 mj bit sretniji. bez depre bit ce sve ok
baš čitam ove pozitivne vijesti :)
prskalica - čestitam
bubamara - super za nalaz i sretno dalje
DaBaR - nek je sve zlo u tome, to se riješi ;)
Kao nova ovdje, stvarno vam hvala što dijelite svoje savjete i iskustva. Jer koga bih uopće pitala o tome - mamu, ginića, svekrvu? :zbunj:
Ovako sam svašta saznala a da još nisam ni bila na konzultacijama. Sad kad doca počne sa kraticama i stručnim izrazima, znat ću što mi se sprema :lol:
Ovako se već mentalno pripremam na svašta, ali to je sve mala cijena u usporedbi sa ciljem kojeg imamo :)
nisam mogla zaspat pa sam došla malo provirit...a kad ono :lol::lol::lol:.....ma pre jake ste!!!!!!!!
phiphy ništa nisi napisala,kako si ti,kako tvoja mrva...navijam za beturinu u pon!!!!!!!!!
dabar neka sve bude dovedeno u red pa da u 11. skupa feštamo velike bete:fige:
vulkan kako ste vas troje ????
DaBar a šta si bila u prirodnom postupku?
Nadam se da ćeš se brzo riješiti beštije ja ti za to smućkam recepturu sa češnjakom i vinom, pogledaj malo na internetu i stvarno pomaže kod tih bakterija, popila sam samo 1 dozu antibiotika i to s vinom i sve otišlo pa preporučam(inače sam trebala 2 tjedna a nekad se i uz to vraća)
Dani mi prolaze sporo kao nikad :-x . M. još nema (dešavalo mi se već da mi kasni 5 dana, rijetko, a možda još i progesteron pomaže), ali nema ni simptoma da se mrva ulovila. Za pišnut testić nemam hrabrosti :coffee: . Tako da i dalje čekam i lagano šizim (čitaj - ne idem na WC piškiti dok mogu trpiti jer me strah da ću vidjeti m. :lol:).
flygirl, kod S. si?
bubamara super za nalaz, drzim fige da naciljate u ova 2-3 ciklusa
dabar :love2: i ~~~~ da se sto prije rijesit tih bestija i da sto prije krenete u postupak
flygirl i ja sam nova i stvarno ne treba puno prckat po internetu da nadjes neku informaciju, ovdje su cure specijalisti mpo i sve znaju, cak i vise od doktora... :lol:
sneki javi novosti!
Naravno da si amater, drugi put za gucnuti donesi bocu rakije!!!
Moje sve dosadašnje punkcije bez anestezije...a razliku između s tabletama i bez isto ne vidim...
Ja jesam za anesteziju, ali meni se tako posložilo...kod Reša nije ni bilo mogućnosti, u Ri prije nisu ni davali, a na Klomifenima i prirodnjaku ja nisam htjela.
Evo nas, mi se vratili s jednom mrvom u buši! ß 30.10.2012.
Bravo, Sneki!!!!
sneki- imat ces pozitivnu betu i prije Bozića.. he he.. ~~~~~~~~~ da se lijepo mrva ugnijezdi!!! :shykiss: