ja sam i dalje redovita i uzivam :cool:
odlican mi je turbo fire, naporan, ali odlican!!!
Printable View
ja sam i dalje redovita i uzivam :cool:
odlican mi je turbo fire, naporan, ali odlican!!!
Meni je Sofi postavila zamku pa sam se razbila ko bundeva. Popisala se po plocicama, a ja to nisam vidjela nego sam oplela skupa s njom u narucju. Aterirala sam na koljena direkt. I malo na lakat. Lakat je dobro, na lijevom koljenu je jos samo ljubicasto-zuto-zelena modrica, ali na desnom imam i hematom koji me ne boli, osim kad mi tkanina od hlaca prelazi preko njega-cudnovato. Znaci i kad mirujem i hodam ne boli, samo na pritisak i na trenje boli. Pa sad prisilno pauziram. A ne bih inace, bas sam zadovoljna s onim partijima Shauna T-a.
eo, nista od Smaka, vjezbajte :P
Vidim ja.... tulum se preselio na recepte i kolace :mrgreen:
Danas Banish fat boost metabolisam, Jillian. Nekako mi se bilo tesko pokrenuti...
Jucer nista, bio dan odmora, narintala sam se ovih dana...
Marta, kako koljeno?
ja sam upravo odradila 15 min HIIT i 30 minuta tone - ubila je bicepse, tricepse i noge
al odlicno se osjecam, definicija ruku mi je super, bas sam zadovoljna
i puno mrsavije izgledam s ovom kilazom nego prije s istom, misicna masa mi je veca ali je sve zategnutije
nema bolje motivacije od rezultata!
Summer
To je isto nesto od chalene? U fire jos ne ulazim :D
Jucer cardio party mix 3, super, super. Danas landrajuci dan kao i uvijek pa preskacem vjezbu. Subota mi pase kao rest day.
Obicni budemo dosta vani, poslije gledamo neki film s djecom i tako. Vjezba mi se ne uklapa.
je, to je turbo fire
ponekad je samo jedan duzi trening, npr. fire 55, ali najcesce je kombinacija dva treninga
fire 45 + stretch 10
hiit 15 + tone 30
core 20 + stretch 40
ne mogu se odluciti za najdrazi :zaljubljen::mrgreen:
Pukla si :mrgreen:
Trajanje? Ove brojke su minute ili?
ah, taj serotonin :zaljubljen::mrgreen:
da, to je trajanje u minutama
Je :D
Kad ne vjezbam, zna me spopadati zelja za napolitankama. U ponoc.
A nakon vjezbe mi je najveci grijeh caj od kamilice :mrgreen:
tri dana pauze
Danas Ripeed in 30, level 1. :-)
Danas Insanity: Cardio power & resistance
zhang, jesi već radila insanity? to je ono teško? :mrgreen:
ja danas fat blaster (cardio 30 min)
ab jam (20 min)
osjećam se odlično!
sad tuš, serija, sutra radno mjesto :roll:
a sutra ne znam hoću li uspjeti ubaciti vježbu...
lol anci, ja i ti ko da zivimo zajedno :coming_out: :mrgreen:
i ja sam sad odradila svoje, ovaj put fire ez 45 (ima genijalne koreografije, super je ali i naporan) + stretch 10
a sad tus, serija, sutra radno mjesto :)
s tim da znam da moram i hocu ubaciti vjezbu...
jesam, je. :-)
ja sam dosla do zadnjih 10ak dana i onda ga jednostavno vise nisam mogla smisliti. Ne zbog tezine, nego mi je postalo doosadnoo.
pa ga neko duze vrijeme nisam stavljala u dvd. Sada opet kad se zazelim cardia ga ubacim..
danas bih mogla ponovo nesto od insanitya, ali to ovisi od drugih aktivnosti. Danas mi idemo na rucak kod jedne pa kod druge bake, sutra oni dolaze k nama. Vidjet cu da li cu negdje uspjeti ubaciti vjezbanje (ujutro mi se ne da dok sam na godisnjem). Ako ne uspijem, onda cu to proglasiti danom odmora...
Al s obzirom da me ne bole samoinicijativno nego iskljucivo na pritisak, mislim da cu odvjezbati ako uspijem ugurati termin.
lol, da samoinicijativno
navijam da brzo prodje!
Koljena mi izgledaju, zapravo izgledala su ko da sam ispod koze ugradila polovice kokosjih jaja. Sad se to smanjilo ali jos uvijek postoje kvrge. I sto je najludje, pomicu se s kožom.
Haaaalooooo.....pa nema odmora dok traje obnova :mrgreen:
Danas prije rucka Insanity Plyometric Cardio. Treba i potrositi ovu blagdansku trpezu...
ko kaze da odmaramo, odskakala sinoc, namjeravam i veceras!
Tebe vise ne racunam, ti si presla na tamnu stranu
:-*
Nisam uopce vjezbala. Nisam nista stigla. Mogu normalno vjezbati nesto sto nema prenaglasene pokrete, al nisam nista. Bit ce.
Mozda bolje da pricekas da pricekas da prodje, da se ne pogorsa stanje..
Evo me opet tu, kašljem kao stari pušać i zglob ruke me rastura ali nakon preduge pauze sam odvježbala pola sata. Jupiiiiii
nakon skoro mjesec dana počela sam vježbati. na godišnjem deset dana pa imam puno vremena (ne sjećam se kad sam bila duže od tjedan dana da nisam radila) i nadam se da ću održati svakodnevni tempo.
Ni ti se, Anci, skoro ne racunas :-)
Dana X2 core, pocela sam sa P90X2. Nema znojenja kao kod insanitya, ali zahtjeva vise snage.
Tocno po nekim vjezbama kuzim gdje mi nedostaje snage. Probat cu proci X2, makar povremeno ubacivala neke druge treninge kad mi ovaj malo dosadi..
Evo i meni prekipjelo od neaktivnosti, pa ću probati... idem na 30 days shred, rano ujutro. Vi koje ste počele, koliko dugo ste bile umornije i koliko vam je trebalo da vježbanje prijeđe u rutinu i da nestane onaj inicijalni umor?
Ifigenijo bolje uzmi Yogu od Jillian dok se ne razgibas i zalaufas, manja je sansa da nedto istegnes.
Jutros: X2 Plyocid. Malo vise znojenja nego jucer. Jos hvatam vjezbe i mrvu sam sporija od njih dok ne uhvatim dobru formu svake vjezbe..
išla sam guglati tvoje vježbe :-o
prvo ide warning :mrgreen: pa onda vježba
svaka čast ako možeš imalo od toga :respect:
ja sam na chalene i dalje
danas 3T
ok, nisam iscrpljena kao nakon cardio vježbi
možda jer je ovo i kraće (30 min), a cardio i po 45, 50 minuta
al, u tablici je :mrgreen: pa sam napravila. rekla summer da tako treba :mrgreen:
nakon ovoga (to je fat burning elite) ide turbo fire?
nema neki raspored, bar ja za njega ne znam, ali meni je tako logicno
jer turbo fire je puno intenzivniji od prethodnih, i dobro je znati korake da ih mozes uopce pohvatati jer ih jos naglije mijenja i kombinira
ja nisam veceras vjezbala i bas mi fali - muci me zeludac i neka poluzgaravica, a na to nisam navikla, dosad je bio kao stijena :)
Prijavak od jučer iako me kašalj ne popušta..moram kod doktora..bolesna sam još od onog velikog snijega i sada mi je već dosta :(
ja jučer odvježbala, baš sam se malo ulijenila i sad sam na 1x tjedno a bilo bi poželjno da se vratim na makar svoja stara 2-3 puta tjedno
to ćemo poslije nove godine :)
još sam pobrala i neku virozu pa mi nije do ničega...