I mislila sam da je samo nisam mogla odgonetnuti zadnje w
Jedino mi je palo na pamet workout of workout ;)
Printable View
I mislila sam da je samo nisam mogla odgonetnuti zadnje w
Jedino mi je palo na pamet workout of workout ;)
tko je rekao da je focus bezveze?
ja umrem svaki put. tako ni današnji trening nije bio izuzetak :mrgreen:
beta core cardio- odličan mi je taj trening!
malo sam osjećala lower body od Tati i rekoh, da sad ne petljam po njenim cardio vježbama, nisam imala puno vremena pa sam išla na poznato i isprobano.
zaboravila sam jedino da shaun jako voli squat položaj :lool: pa si baš nisam prištedjela lower, ali nema veze. kako ono kažu za klin :D
večera: juha od jučerašnjeg ručka. i možda frape jer sam gladna. s avokadom :kavofob:
skoro pa sam uspjela, odradila Alpha LF i pola cardia. Meni za danas dosta :)
Bravo! Ja nikad nisam taj dupli trening odradila!
high knees su opaki. meni onak koljena prvo idu visoko i onda sve niže i niže... kako vrijeme odmiče...
Tako i meni. Marta, za dupe izguglaj vježbe donkey kick, fire hydrant, butt burner, one leg bridge... uz čučnjeve i iskorake trebalo bi biti rezultata, a nije potrebna oprema.
Ja danas lower body, čučnjevi, iskoraci i penjanje na stolicu s utezima od 3 kg, svaki tjedan ću povećavati težinu pa da vidimo.
Večera: kruh i pašteta :škartoc: preumorna za išta drugo. Tješim se bar da je argetina :mrgreen:
Je, je, Argetina je kakti najkvalitetnija. :lol:
Nemoj mi se smijat, ima 12 g proteina na 100 g, skoro kao posni sir 8-) Zanemari kemiju.
Kavofob, ti si luda! Interval od 1'50'' high knees? :respect:
Oni su meni bas teski. Ona duljina iz zwow 56 mi je taman. Izdrzim i onih 100 u komadu, ali ovo je vise, barem mi se cini.
Mene svaki dan nesto boli od vjezbanja :jeremija:
Jedan dan unutarnji, onda trbusni, sad lower :lool:
Sasa, danci, jel vi osjetite gornje trbusne misice (odmah ispod cica :mrgreen:) nakon onog Tatianinog treninga za perfect abs?
Mene je to tako boljelo! Jel od V vjezbe ili od side to side s utegom, nemam pojma. Ali, dugo, dugo nis osjecala zatezanje u tom dijelu tijela.
Anci, ja sam se high knees izvježbala s tvojom tabatom, u zadnje vrijeme radim duplu; 8 min i super mi je. Prije sam umirala, sad držim koljena cijelo vrijeme iznad pojasa i super mi je osjećaj. Probat ću idući put produžiti na 12 jer mi sva ova druga poskakivanja ni ne zadišu.
A kad se samo sjetim da prije nisam mogla c1 preživjeti :lool:
Ima Zuzi neki zwow, ne znam više koji gdje 2x fura high knees po 2 minute, ostalo je snaga. A ima i jedan gdje je između svake snage interval high kneesa 50 sec, taj je ubojit. Ako se sasa sjeća koji je, znam da ga je radila? Mislim da je iz zgyma.
Da, izvjezba se s vremenom, mozes izdrzati ali krepas.
Glede tabate.. Neki dan sam citala neki fitnes clanak gdje autor kaze: molim vas, nemojte svaki intervalni trening zvati tabatom. Nakon tabate se povraca :lool:
Tak da.. Odsad pazim kak se izrazavam.
Nasla sam si trening za sutra, evo linkat cu sko nerko zeli raditi.
Moram u poseban post jer nemam link u "misu" :mrgreen:
Prvi: zwow 57- nisam nikad radila, a izgleda skrot dobar cardio i za zagrijavanje.
Drugi: http://litealloy.com/workouts/670
Radila sam ga vise puta i skroz je drag. Nadam se da cu uspjeti oba.
lajkam zwow 57 jako. radim sutra :)
ovaj drugi nisam sigurna kak izgleda dok ne pogledam video, a sad uspavljujem malu pa nemrem.
nego, kad ti je na rasporedu, sutra prije posla?
edit - sad sam skužila da je to zwow 60, njega sam radila i super mi je!
imam i odličnu klupicu za preskakanje - fisher price lavić igračku :))
evo ovaj - fp lavić
Pazi da ne polomis igracku :mrgreen:
Necu prije posla, imam drugaciji raspored ovaj tjedan pa cu poslije posla. Nadam se da ce se dotad oporaviti moji bolni misici.
meni odmah lakše kad vidim da je focus težak i tebi anci :-)...ja sam danas dušu ispustila na tbc, joooj što ga ne volim!!!ali sam zato primjetila i napredak :-D...neke vježbe u planku koje sam radila s taniom sada radim sa ostatkom ekipe...
j-la, tbc je svima težak. ako nije, kako je danči već napisala, znači da ne daješ sve od sebe
a taj napredak je najbitniji i njega nema ako nije teško :)
ako nije teško samo gubiš vrijeme
kavofob mene ova tema gura naprijed...kad vidim šta sve vi ostale napravite za jedan dan, odmah i ja dobijem volju za još više...ono baš da se poguram preko svojih granica...
Ja sam isto kvadroupaljena! Dusa me boli kad moram na wc :D
Jučer je moje vježbanje prekinuto i završilo tako da sam sinka morala držati za ruku dok spava. :lol:
Danči, stigao je paket, meni sve super! Šalji adresu! :-D
moje jutrošnje vježbanje nije ni počelo jer sam spavala do pola osam :facepalm:
tako da me shaun čeka popodne
nego, ajmo se hvaliti koliko smo ljudi van foruma vrbovali u vježbače :mrgreen: :jehovini_svjedoci:
ja zasad troje
:lol:
ja pričam kako je to super, tupim o svim prednostima ali ne daju se...
Imam jednu prijateljicu, ide na zumbu i doma vježba orbitrek i ja joj tupim a se makne s tog orbitreka kad već radi da radi nešto korisnije ali ne da se.
Doduše ja ne znam kako bi mene netko nagovorio da idem na neki trening u dvoranu ili negdje, nikako.
Nisi valjda izdala predragu Jill? :mrgreen:
Inače, jučer sam odradila w9. Osim onih push up jacks problematični su i bomb divers (zovu li se uopće tako?). Ostalo je "normalno". Baš sam guštala promjeniti vježbe. Danas idem na w10.
Vrbovanje: sestra krenula na zumbu i jedna prijateljica polu-vježba.
Maruška, ubacila sam Shaunov alpha cardio umjesto c2
jer ja taj BR radim već prepredugo
tj. previše puta sam ga "počinjala"
i onda kad god bih "počela" bih preskočila c1 jer mi je prelagan pa bih išla na c2
tako da mi c2 više na uši izlazi, znam napamet svaku vježbu
joj jedva čekam završiti BR
odlučila sam da idem na T25 nakon toga
Mogla bi te i ja pratiti...
25 minuta zvuči jako primamljivo...
Ajde, bila sam blizu. :mrgreen:
Mogla bih popodne zadužiti L. da me snimi, da vidim na šta to liči kad ih ja radim. A možda bolje ne. :lol:
Ja ne mogu dive bomberse. Mislim izvedem nešto, ali na što to liči bolje da ni sama ne znam :lool:
Danas ću isto što i Anci. Uvijek mi je zanimljivije kad radim isto što i netko drugi... neobjašnjivo s obzirom da tog drugog nit vidim nit čujem nit radim u isto vrijeme... zbilja ne znam zašto, al glavno da mi daje poticaja :lol:
Jučer Dynamic Core T25 (mislim da je to beta), danas accelerator P90X3.
Ja mogu prednji bombers, stražnji mi šteka, ne mogu prsa dovoljno spustiti :D
Kavofob, precijenila sam se za zwow 57. Nisam gledala broj ponavljanja pojedine vjezbe i mislila sam da cu nakon njega moci jos jedan. Sad se tresem, vrijeme mi nije pohvalno, al mi je izazov :optimist: :D
22 minute and i'll be back, zuzi! :mrgreen:
Ovo mi je prvi ciklus s menstrualnom čašicom i vježbanje s njom i oduševljena sam, nema osjećaja curenja ni ničega.
Ali kako imam bronhitis, gadnu zubobolju ( danas saniranu) vježbe su laganini i od 20 min.