Našao sam broj već hvala ti. Rekli su nek nazovem sutra ujutro jer sam danas prekasno nazvao...
Printable View
M@tt pogledaj moje stare postove, naici ces na jedan gdje detaljno objasnjavam sve vezano za kariogram na Rebru, kao i cekanja... Ne mogu u ovom trenutku to traziti a pronaci ces sam s malo truda.
Ako su vam prognoze tako "kratkorocne" nemojte cekati da dobijete nalaz kariograma.
Sretno!
http://forum.roda.hr/threads/65101-P...=1#post2236597
Mislimda sam nasla.
Matt, definitivno idete u betaplus sad?
I meni je (na Rebru) rečeno da se čeka mjesec dana nalaz :) A čekala sam duže (3 mjeseca), i dobila tek nakon višekratnog uzastopnog zivkanja i dosađivanja "kad će?".
Nadam se da će se na Sv. Duhu držati rokova.
Anyway - ako idete kod dr. Dmitrović - bit ćete zadovoljni, u dobrim ste rukama! :-D
matt kaj sa ivf na ivfu , kad idete tamo?
Nismo niti u betaplusu niti u ivf polikliniki. Za sad...
Bili smo na konzultacijama u obje poliklinike i betaplus sa doktoricom nam puno više sjeo nego dr.C. u poliklinici ivf. Ali ako do 10.3. skupimo sve papire koje moramo idemo probati u ivf polikliniku ali samo zato što se ide preko hzzoa.
Trenutna financijska situacija nam nažalost ne dopušta drugačije. Ako nedaj Bože opet ne uspije, onda idemo u Betaplus.
Inače da, same pohvale na račun doktorice. Draga je odmah rekla da bi tu.... :yes:
da draga je dr D i ja sam bila kod nje radi septuma koje na kraju nisam ni imala. koliko dugo ste bili u ivf i kaj sve treba skupiti od nalaza i kad bi onda krenuli sa postupkom?
kak misliš koliko dugo? Ne razumijem, misliš kod dr.L. ili...? moramo do sljedeće M od drage a to je oko 10.3. napraviti ponovno markere za hiv i hepatitis, te papa test jer su nam ti papiri stariji od 6 mjeseci. Bitno je da se stimulacija završi do 31.3. mada je dr. rekao da če već sredinom ožujka znati da li če im hzzo produžiti ugovor. A nekako mi se čini da im hoće preodužiti. Ipak je to dr. Š u pitanju jel? :P
koliko se čeka na postupak u beta plusu i koliko moraju biti stari nalazi,razmišljam o promjeni sve postupke sam radila u ivf centru pa si mislim možda da probam drugo više ne znam ni sama sva sam zbunjena:roll:
5 ivf postupaka beta uvijek negativna ja ok mm oligoastanozospermia radila imunološke pretrage sve ok
hvala ti sretno i vama,,:-)
nadam se da im budu produžili pošto je dr š u igri, zima i matt sretno!
Matt, jesi siguran da ćete stići napraviti markere na hiv i hep? Jer koliko se sjećam, u Petrovoj se čeka 2 tj. Privatno tjedan dana, tako sam ja dobila odgovor.
U Betaplusu se ne čeka na postupak, čim se sve dogovori možete krenuti
Vrci nisam siguran, ako hočemo super, ako nečemo opet ok. Onda idemo u Betaplus sljedeći ciklus, ili čemo već do onda dobiti info da li su dr.Š. produljili preko hzzoa pa se onda odlučiti šta i kako.
Briseve i papu je već jučer draga odradila, a markere idemo vadit preksutra. Taman če biti tu negdje, li la...
Nedavno sam radila markere u Petrovoj i nalaz je bio gotov za 7 dana, nadam se da ce i vama.
M@tt zelim vam da cim prije krenete.
Zima77 i kod mene slicna situacija, bila sam 5 puta u IVF centru i onda se odlucila za promijenu tj. Betaplus. Sto god odlucila zelim ti visoku betu.
m@tt, probaj zamolit za markere da vam je hitno, ne znam da li to pali, al probat se moze, prije su bili nalazi za tjedan dana, a ne dva
u Petrovoj su nalazi gotovi za tjedan dana, nema naručivanja
Cure koje su bile u Beta plus..
Kako se moze platiti,osim gotovine jel ima opcija na kreditnu karticu,al na rate?
Primaju kartice al ne znam ide li na rate, možda najbrže i najsigurnije da ih nazoveš ili pošalješ e-mail. Brzo odgovaraju.
Nazovi ih,sestre su uljudne :)
Gledam web Betaplusa, i čitam da je Dr R. iz Vilija prešao k njima - full ili radi i u Viliju? Zna li tko?
Radi IVF u Beti a sve ostalo u Viliju
Mislim da folikulometrije radi u Viliju, a punkciju i transfer u Beti,ali to nisam sigurna
Zar Vili više ne radi kpl IVF/ICSI..kad šetkaju tamo vamo??
Prema njihovim web stranicama, vise ne. Nigdje nisam vidjela spomen ivf
Dr. Radoncic ivf radi u Betaplusu (punkcije i transfer)
Folikulometrije su uglavnom u Viliu jer je vecinu vremena tamo
Vili vise ne radi ivf
Ta novost je od 11. mjeseca prošle godine, ako se ne varam. Dr.R. folikulometrije do daljnjeg radi u Viliju, a punkcije i transfere u Betaplusu. Vilijev laboratorij u Deželićevoj više ne radi. U Viliju je svaki dan, a u Betaplusu ambulantu ima petkom do podne. Eto, ako sam pomogla...
Naravno da si pomogla....hvala...
I da, slobodno na konzultacije možeš i u Vili...
i ja sam uglavnom na folikulometrijama u Viliju jer mi tako više odgovara zbog posla (poslije radnog vremena)
punkcija i transfer se odvija u beti plus prema dogovoru sa dr R i biologicom