Iskrena sućut
Printable View
Iskrena sućut
Muma iskrena sućut tebi i tvom suprugu.
Lovro, anđele, počivaj u miru i čuvaj mamu i tatu s neba!
Muma moje saučešće. Anđele mili počivaj u miru :heart:.
Iskrena sućut hrabrim roditeljima.........
mirno spavaj mali pajdo :heart:
čuvaj mamu kako je i ona čuvala tebe
Muma, iskrena sućut tebi i suprugu
Iskrena sućut.
Moja iskrena sucut...
Lovro, andjele, pocivaj u miru.
Draga Muma, beskrajno mi je žao.:-(
Neka počiva u miru.:heart:
Iskrena sućut cijeloj obitelji, otisao je maleni lav nebo place od tuge.Lovro hrabri lavicu pošalji snagu roditeljima...... :-(
:cry::cry: Muma žao mi je... držite se misli o njegovom oslobođenju od boli...
Tesko je procitati ovako tuznu pricu,i sama imam dva andjela i opet nenalazim rijeci koje bi te u ovom trenu utjesile. Ali vjeruj da Raj postoji i da je sada mali hrabri Lovro na nekom boljem i ljepsem mjestu, mjestu bez boli , bez doktora , sretan sa svojim Stvoriteljem.i vjerujem da cete se jednoga dana na tom mjestu bezkrajno grliti i maziti !!! Zelim vam puno hrabrosti i vjere jer tu je jedina prava utjeha koju covjek moze dobiti!!
Počivaj u miru, hrabri mali dječače:heart:
Iskrena sućut roditeljima, budite hrabri kao i do sad :ghug:
Draga Muma, neizmjerno mi je žao, suze samo idu. Divna si mama i divna osoba, sigurna sam da je maloj mrvici sada lakše, da vas čuva i gleda sa nekog boljeg i sretnijeg mjesta.
:cry::cry::cry::cry::cry:
Muma... Nadam se da ste dobro :heart:
Grlim te jako, jako..
Žao mi je, primite moju iskrenu sućut!
Lijepo snivaj anđele!
Draga Muma,primi moju iskrenu sućut...neka se tvoj prekrasni anđeo vine u rajske visine gdje ga grli dragi Bog i gdje može čekati na vas,jer opet ćete se sresti na puno ljepšem mjestu i vaša ljubav će biti vječna...ljubim te...:_(
Neka andjela cuva dragi Bog i molim da vas Gospa utjesi...
Stan je prazan. Ne žurimo se natrag u ZG da dođemo do 12h ljubiti. :cry: Suze su tu, ali svaki put kad krenu samo si ponavljam da je tako bolje, da mu je sad lakše, i da ga više ne buba. I onda se ponadam da ćemo se jednom stvarno ponovno sresti. U ponedjeljak ćemo se posljednji put pozdraviti s njegovim malenim bićem, ali živjet će s nama zauvijek, svaki dan od jutra do mraka!
Hvala vam svima na lijepim riječima!
plačem zajedno s tobom
šaljem ti svu moguću snagu da izdržiš naredne teške dane :love2:
Drzite se...
Muma :heart:
I u nasim srcima ce Lovro zivjeti zauvijek
muma :heart: zauvijek ću pamtiti lovru
Moj muz nije znao pojedinosti ove price, znao je samo da svaki dan pratim jednog decka koji je u bolnici.
A plakao je skupa samnom kad me vidio da placem. Zagrlio me i plakao..
Eto, toliko ste predivni i jaki :heart:
Drzite se, dragi roditelji...
:cry::cry::cry:
Dragi moji grlim...:love2:
Lovro zauvijek u :heart:
Muma:heart:
Muma draga, stalno ste mi u mislima...
:heart:
Muma i tata.....<3
Lovro <3
Muma, draga, jedino je to utjeha da on više ne pati i da mu je sad dobro... :heart: držite se... :ghug:
:ghug:
Draga Muma grlim i molim se da nađete potrebnu snagu da sve ovo izdržite. Što god da napišem zvuči prazno. Sretna sam što te znam i znaš da smo svi tu za vas ako ikako možemo pomoći, nešto olakšati, saslušati, zagrliti
Muma draga, plači kad i koliko ti se plače, odtuguj koliko god je potrebno! Ti si najdivnija i najsnažnija osoba koju znam :heart: Grlim te puuuuuuno, puuuuuno!
Lovro će zauvijek biti u našim srcima, ta prekrasna plava okeca najljepša :heart:
:ghug:
Muma draga :heart:
Lovro je sada na lijepom mjestu i više ga ne buba.......
iskreno vjerujem da ćete se susresti jednoga dana, do tada ti želim puno snage i šaljem :ghug:
Pajdo je bio pravi mali hrabri lavić, a sve zbog toga što mu je mama prava lavica, drži se Muma :love2:
Draga Muma saljem vam zagrljaje :love2: :love2:
Lovro zauvijek u :heart:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Draga Muma grlim jako :love2:
Lovro zauvijek ću pamtitit tvoje prekrasne okice:heart:
:heart:
Lovro bubice mala:heart::heart::heart:, čuvaj mamu lavicu:ghug::ghug:
Tako snažan trag prekrasnih plavih očiju...
Plačemo s tobom Muma i brišemo suze jer znamo da je na nekom boljem mjestu...
iskrena sućut cijeloj obitelji