U KIK-u, 8 komada, odvojenih, 25 kn. :)
(silikonski kalupi za muffine)
Printable View
Pogledaj tu http://www.ambient.hr/?namjestaj/djecje_sobe
Čini mi se da imaju najpovoljniju dostavu 30 kn i dosta su brzi.
A gdje kupiti Mega Bloks kocke?
Gdje kupiti velikog plišanog medvjeda (oko 1 m visine), treba mi jednoj "maloj curki" za 18 ročkas, a da nije baš neka ogromna cijena.
Znam da tako velikih (pa čak i do dva metra) obično ima u Štimcu u Velikoj Gorici. Ne znam ima li ih baš ovog časa i kakve su cijene... ali Štimac je inače povoljniji. Osim toga, na gotovinsko plaćanje ide 30 ili 35 % popusta (osim ako je proizvod već snižen).
Dobro, vidim da ti to baš nije usput, ali možda imaš nekog tamo da ti pogleda?
ima li u mulleru malo izdanje igre gavran i koliko košta?
Mishekica nemam baš nikog u Velikoj Gorici, pa bi lijepo molila ako je slučajno kome usput ili ide tamo da mi pogleda. Ročkas nam je u ponedjeljak pa bi do tad trebala znat.
Lucas kod nas nema OMV-a u blizini, moram pogledat na netu gdje nam je najbliži. Da ne lutam puno trebala bi baš informaciju da je netko nedavno negdje ga vidio i
otprilike koja je cijena.
Takvih plišanih meda je uvijek bilo kupiti u funky fish-a. Neznam jel ih ima još uvijek, niti kolika im je cijena bila, al znam da su se prodavali!
gdje kupiti onaj običan bijeli papir, tipa ono u kaj su tete u dućanu zamatale kavicu kad bi se išlo u goste :D
super!
kužim :)
idem odmah popodne!
Zanima me ima li hm u cc east ponudu za bebe.
zvaljujem na tipovima za lava lampu.kupljena je u kiki.odusevljenju nema kraja :)
Harry Potter naočale za maškare? Ako je netko vidio ovih dana pls javite hitno mi trebaju ...
da pitam i tu: jel zna itko gdje ima za kupiti bijeli laminat, odnosno neki svjetlji koji izgleda više kao pločice nego laminat??
naime, užasno su mi ružne pločice u hodniku i kuhinje, a mm ni ne želi čuti o izbijanju i postavljanju novih, već mi je predložio da stavimo preko pločica laminat. s obzirom da ostatak stana ima parket hrastov, onaj klasični trokutasti, nemogu u hodnik i kuhinju staviti nešto skroz deseto, već bi laminat koji "imitira" pločice, po mogućnosti što jednobojniji i svjetljiji:)
http://www.megakop.hr/opis.php?conid=140
i u mdprofilu imaju dobru ponudu.
gdje se kupuje napršnjak?
već m je pun kufer da svaki put kad krpam, imam izbodene prste :gaah:
mislim da sam više živčana kaj moram krpat, neg kaj zbodem prste,al dobro sad.... :roll:
gdje se to uopće kupuje?
il ak ima tko viška da mi pošalje :trep_trep:
Ima ih i Kaufland, Konzum, možda kinezi, ne znam - setove konaca i to obično uz njih za malo novčića (ti konci naravno ne valjaju) - ako nisu već oni specijalizirani dućani za šivaći pribor.
Lucas, možda ima u Nami, tamo gdje su igle, konci, gumbi...
Zadnjeg sam vidjela u dućanu Pod zidom, odmah do Šumoopskrbe (koja više nije tamo, prostor je prazan), na Staru godinu -
onako, šestinska varijanta, drveni, "šestinska" crvena boja, pa ako ti paše i ako ti je usput - oni sigurno imaju :) !
Offertissima ima te setove za šivanje za malo para.
Znate li gdje ima za kupiti bežično zvono? Nešto ovog tipa: http://www.conrad.hr/artikel.php?ks=624410 Bitno mi je da stvarno ima domet bar 20 m (uključujući zid) i da je prijemnik na struju, a ne baterije. Možda imate iskustva, jer čitam da zapravo nije toliki domet koliki oglašavaju, da se baterije prebrzo troše, da zvone na signal mobitela i sl. Trenutno nemam druge opcije i moramnešto hitno nabaviti, pa ako imate tako nešto i zadovoljni ste - pišite - jer bed mi je da ću kupiti, a biti će neupotrebljivo :-)
ma gledala sam u offertisimi te setove za šivanje al u nijednom nije bilo napršnjaka
u našem konzumu nemaju,a u kaufland ako zađem jednom mjesečno
baš ću pogledati tamo
ak niš, idući put kad idem u Zg prošetat po centru
hvala
Lucas, moraju napršnjake imati u prodavaonicama pribora za šivanje. nisam iz zagreba pa ne znam gdje se nalaze kod vas, ali moraju postojati.
Rutvice, takva bežična zvona prodaju u trgovinama tipa Pevec i Baumax te u prodavaonicama električne opreme (tamo gdje prodaju utičnice, kablove, žarulje...).
Ako ti nije jako hitno i da ti se malo zezati i čekati dostavu, imaš tih zvona i na stranici Dealextreme po znatno manjoj cijeni nego u našim trgovinama. Dostava je besplatna. Plaćanje ide preko Paypala.
Evo linka na zvona http://dx.com/s/wireless+bell
mishekica, dođem na kavu ak i kolače spečeš - da ne dolazim bezveze samo radi toga :lol:
ajd moram u kik ovih dana,pa pogledam, ak ne nađem, javim ti se :klap:
fala puno
mi smo nase zvono narucili preko ebaya ( dvije jedinice koje zvone) za nekih cca 40 kn
i super smo zadovoljni
kod nas u ducanima je malo previsoka cijena
Gdje ima za kupiti presvlaka koja se stavlja pozadi vozačke/suvozačke sjedalice u autu, a ima svrhu da dječje nogice ne prljaju sjedalicu (dakle kad dijete sjedi u autosjedalici)?Svojedobno smo jednu dobili od (kršitelj koda)a na poklon ali sad nam trebaju dvije a i ova (kršitelj koda)ova se već uništila od lupanja nogicama.
gdje kupiti djecju stolicu koja cvili kad sjednes na nju? :tele: