Drage moje evo da i ovdje objavim svoj današnji negativni test....ipak ću sutra vaditi betu...iako se ne nadam previše....trebala sam jučer dobiti al ništa još....a ni nemam nikakvih simptoma....nevjerujem uspjehu..:-(
Printable View
Drage moje evo da i ovdje objavim svoj današnji negativni test....ipak ću sutra vaditi betu...iako se ne nadam previše....trebala sam jučer dobiti al ništa još....a ni nemam nikakvih simptoma....nevjerujem uspjehu..:-(
i sve prođe. Isli na icsi..14 dan po transferu rađena beta negativna. Doktor inzistira na daljnoj terapiji kao nije kraj.
danas opet samoinciijativno vadim betu opet manja od 1. i dalje koristim urogestan, estrogen , korikostroide sutra popodne na kontrolu,
pregleda me ultrazvukom - prije 2 dana kao fin endometrij 14 mm. 13 dan po transferu bilo malo smedjeg krvarenja ni kap svega skupa- mali iscjedak. sinoć 17 dan po transferu mali koagulum crvene krvi... i tiš ina u kući, muž na putu.
inače bili na 2 inseminacije 0; muz oligoastenozoospermija gr III. ja 2 laparaskopije prva paraovarijalna cista , druga endometrioza i miom odstranjeni.
sad mislim možda ovaj icsi nije uspio zbog operacije mioma. drugi dan po punkciji mi vraćen dvostanični embrij . biolog bio sretan -kao školski primjer divan.
i bila je slamka za koju se uhvatim ... anakon današnje bete slamke vise nema.
malo se rasplačem pa stanem , boga pitam zasto
da hoce ovo proći, da prihvatim da nema. dugo je bilo cekati 14 dana sad jos naredna pet, nema , pa slamka možda bude pa opet nema
boli me duša i srce i sve
sejla bravo za plusić, bit će i beta velika:-D
Svima sretna velika betica :)
Evo da se objavim i ovdje....
Trebam savjetic
4.6 bila zadnja m...18.6 punkcija a transfer 21.6...
maloprije mi se pokazala smeda boja kao da cu dobiti mengu ili sam je dobila ( oprostite na izrazu) da li da nastavljam sa utricima i dufastoneom i da li da idem vaditi betu ili ako do kraja prokrvarim da prestanem sa svom terapijom i zakljucim kao propali uspjeh ...
s druge strane medicinski mogu krvariti iz jednu a biti trudna u drugoj(daj boze) nitko nema bas neki konkretan odgovor na moje stanje al opet neki savjetic bi mi dobro dosao....curke hvala i svima drzim fige na uspjegu!!!
Medeni angel, ta smeđa mrljica može biti svašta... Ne prekidaj sa utrićima, nastavi terapiju i odi vadi betu svakako.. Jedino ako zapravo procuriš onda ne znam, ja nisam procurila dok sam bila na utrićima...
Nadam se da je ostatak implantacije ili si se možda sama "ogrebala" prilikom stavljanja utrogestana..
Sretno medena :-)
Jel utrici odgadjaju menstruaciju?
Evo i tuj moje bete....< 1.20....nemam riječi...:-(:-(
Hvala vam na bodrenju i lijepim željama!!!!!!
Evo da i ovdje napišem svoju beticu, 13dnt 2401!!!!!!!! :-D :-D :-D Jeeeeeeeeeej!
Svima želim puno, puno sreće, u kojoj god fazi postupka bilo!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :kiss: :heart:
hvala draga bebolinko!!! Ajme, pa ti si druga koja mi kaže da su možda blizići!!!! Al imala sam transfer samo jedne blastice, pa neznam baš ima li šanse za jednojajčane?! Mislim da bih se raspukla od sreće, i ovo mi je granično za moj herc :lool: :lool:
sejla čestitke:-D
sejla beta je vauuu :-D, čestitam od srca i neka te i nadalje prate samo lijepe vijesti
sejla nisu ti to blizići , moja prijateljica je imala transfer tri blastice i imala je betu oko 4000 i ima blizance.. a ustvari s tim nikad ne znaš ..možda i jesu!
kad ideš na uzv da saznamo?
Hvala vam curke! Sutra ću zvati Vinogradsku da se naručim za sljedeći tjedan! Ma joj, ne moram ni pisati da sam presretna i sa svojom jednom mrvicom, samo nek mi bude zdrava! Nisam se uopče nadala ni razmišljala o blizićima budući da je bio transfer samo jedne blastice....Stignemo još kroz par godina po bracu il seku, čekaju nas u Pragu ;-)
:kiss:
ma nebitno koliko ih je samo nek je sve ok! :-D
Mogu biti blizići ako se blastica podjelila, ali nije nužno...frendica je imala betu oko 2500 pa je bila 1 beba, samo se jako dobro primila za mamicu kako je dr objasnio. Moja beta je bila 1001 na 12-ti dan i 2 su bebe, a znam cure koje su imale oko 200-300 betu pa su isto bile 2 bebe , tako da to ništa ne znaći
sejla čestitam i sretno dalje do neba:-D
sejla, čestitam! Beta ti je fenomenalna!
Sejla cestitam na super.. beti...stvarno je wow...sretno i dalje....:) :)
Inace meni je prekosutra..(5.7.) prvi uzv i jedva cekam vidit svoju mrvu trebalo bi se i srceko vidjeti da kuca.prekosutra u ćet.ce mi biti 6+4 tt .
Hvala :heart:
Donatela, bit će sve super, sretno za malo srčeko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sejla bravoooooooooooo :-D
Meni je danas 20 dan transfera, beta 14 i. 18 dana neg juce na echo vidi se mali krugic sutra ponovo beta
ma nisam pametna nikako ako je beta neg...trudnoće nema...odakle onda taj krugić da se vidi na echo
gdje nam je donatela sa ljepim vjestima?
Ne , zasto? U sarajevu sam. Ne znam sta da mislim bete negativne , vjestice nema, na uz ima nesta??? Help plizzzzz
Ne nisam u sarajevu sam, beta neg, vjestice nema, a na uz krugic ???? Plizzzzz help
Barem da sam dobila i rjesila se ove patnje, ne znam sta da mislilm , ako nema nema boze moj,beta negativna , a sto mi kasni menstruacija 10 dana , Nisam pametna
Jel to neki losi dr u hrvatskoj?
bas me sve pogodilo imam lupanja srca unazad 10 dana nikako ne znam na cemu sam:(
s negativnom betom ti sigurno nisi trudna, žao mi je. Ali to što ne dobivaš menstruaciju ti može biti od lijekova koje koristiš, konkretno od utrogestana može izostati menstruacija dok god ga uzimaš. Uvjerena sam da bi i menstruacija da prestaneš uzimati utrogestan. A gdje se liječite, gdje ste obavili ICSI?
Podobnik je ginekolog, čak specijalist za humanu reprodukciju, ali je recimo curama nakon transfera rekao da su trudne, gledao ih tijekom čekanja bete uzv (i to naravno naplatio), davao bi im HCG boostere (dakle HCG hormon), vadio nakon toga betu i uvjerio ih da je beta pozitivna (naravno da je ali od tog HCG boostera). Kad bi prokrvarile, uvjerio bi ih da su bile trudne ali da su bebice izgubile. Pa ti sama prosudi tko je i kakav Podobnik.
Al vidjela sam i ja kao zrno graska na ultazvuku.
Pardon na upadu,
Kadauna pliz na PP ako se negdje moze detaljnije procitati na tu temu. Hvala!
Bok curke.....
U malenoj dilemici sam jer nisam jos bila u ovakvoj bezveznoj situaciji....inace brojim jos jedan neuspjeh nazalost :(
Moji ciklusi su redovni 28 dana i nakon svakog neuspjelog transfera dobijem uvijek normalnu mengu na vrijeme, ali sada mi se desilo da sam 28dc dobila smeckaste malene mrljice i trajale su 3 dana sad 4 dan malo je crveniji kao M....inace sam na utrogestanima i dufastonima....da li ce mi nakon prestanka terapije doci normalna menga ili mi se nesto spetljalo u organizmu....mozda glupo pitanje al eto :)
Bubekica imaš razna iskustva s dr. Podobnikom gore na Privatnim poliklinikama
[QUOTE=Bubimitka81;2178863]Ne znam odgovor na tvoje pitanje nažalost, nadam se da će ti se javiti netko tko zna.... :-/
Ali imam protupitanje, zašto si nastavila s utrićima nakon neuspjeha?! Sorry ako zabadam nos.. :-)[/QUOT
ma tek sam jutros vadila krv jer mi tako spada.....znaci ne koristim utrice od sinoc....a popodne sam dignula nalaze jer su tek u podne gotovi...sad vise nista ne koristim...