[QUOTE=Lili75;2875301
Plima bravooo! Kakvu ti to utrku imas za vikend?[/QUOTE]
Sutra navečer zadar night run.
Odradila alpha duplić i čini mi se da bolje izgledam nakon samo pet dana focusa.
Printable View
[QUOTE=Lili75;2875301
Plima bravooo! Kakvu ti to utrku imas za vikend?[/QUOTE]
Sutra navečer zadar night run.
Odradila alpha duplić i čini mi se da bolje izgledam nakon samo pet dana focusa.
Nera, kad pročitam tvoj opis prirode i mira najradije bih se probudila u pola šest i išla trčati. :-)
Prijavljujem prvo ovotjedno vježbanje. :-D
Laganini, 6 vježbi, 3x15, malo sam se oznojila i maksimalno štedila koljeno. Mada više ne boli nimalo.
Cice nemam, a tako bih rado finu trojku, ne tražim previše.
Plima, bravo za focus! Ja sam sigurna da izgledaš bolje ;-)
Držim fige za trku!
plima, super za trku, drzim fige!
nera :naklon:
Spajka :lool:
Nera, mogle bi sve tri :-) cim se koljeno vrati u formu ja sam za :-D
Drage curke, pozdrav svima vama:-)
rado bih vas pitala za savjet, s obzirom da uvod kaze da sve sve mame i aktivne vjezbacice :-)
dakle, ulazim u 3. mjesec trudnoce (30god) i do sad sam aktivno trenirala 3-5x tjedno crossfit, a osim toga se bavim snowboardom, skijanjem, windsurfom. Sad sam CF reducirala na 3x tjedno i u rupe ubacila rolanje, a iako sve ide uredno u trudnoci, bas skolski, ginekologica je po PSu oprezna i njoj se pretjerano ne sviđa ni jedna moja aktivnost, ona bi mene na lagane setnjice i mozda neku trudnicku yogu :štrika:
i sad, mozda jesam malo na krivoj temi (ako postoji tema za vjezbanje u trudnoci s rekreacijom koja actually ukljucuje nomalno vjezbanje, a ne setnjice, molim da me usmjerite, hvala), ali rekoh, aktivne vjezbacice ce mozda imati iskustva iz prve ruke pa ako mozete/zelite podijeliti sa mnom kako ste vjezbale kroz trudnocu, bila bih vam jako zahvalna.
(prvenstveno me zanimaju redukcije opterecenja u vjezbama s utezima, kontrola otkucaja srca u kardio vjezbama i eventualno kaj, windsurf ovo ljeto zakaciti za sesir?)
hvala:ghug:
ninci, ne možeš bit na pravijem mjestu, samo da ti se javi naša skulirana koja je vježbala s girjom maltene do rađaone :)
ninci, pozdrav :)
btw. ja sam vježbala pilates u trudnoći i vjeruj, nije to uopće tako lagano kao što se tebi čini ;)
sigurno ti nije baš preporučljivo vježbati išta gdje možeš pasti i ozlijediti sebe i nedajbože bebicu, a mislim da bi tu onda spadali i rolanje i windsurfing
javit će ti se i one koje su bile aktivnije u trudnoći ali sve smo mi na ovoj temi rodile pa smo se sve (više-manje a neke i više puta) vratile
u formu nakon poroda, za to ne brini :)
super, veselim se druzenju, vjezbanju i savjetima, apsolutno se slazem da cu aktivnosti prilagoditi stanju i minimalizirati rizik, tak da nema beda :) samo mozda ne toliko konzervativno koliko bi lijecnicka struka (da se zastiti) preporucila.
ali da bih formu i muskulaturu voljela zadrzati, to bih, jer vjerujem da ce i olaksati period trudnoce, pogotovo zadnje mjesece i porod, a kasnije i oporavak. jos da me puste mucnine pa da prestanem zivjeti na krusnim proizvodima, nitko ne bi bio sretniji od mene:lol:
Lili i prposna Poljakinja :lool:.
I moja baba ima ogromne cice, i bila je cijeli život debela ali je to nije omelo da se smatra najprivlačnijom ženom na svijetu. Imala je dosta udvaraca, čak se sjećam jednog koji je stalno mirisao na ženski parfem i imao hranu među zubima :lool:. Dakle sve je u stavu.
Kad vidim koliko se pati sa velikim cicama, ovaj moj kusur od istih mi taman.
Juče sam odradila eccentric upper, sviđa mi se što ima zadan broj ponavljanja i utege. Probala i one AB splitterse, prvi mi je po špagi, na četvrtom nema ni v od v-holda :lool:. Dalje nisam ni pokušavala.
Sad idem odraditi sto mi je po rasporedu.
Za ove navijačke situacije nam baš fali smajlic. MB odbrojavamo!
Ninci, Tang ti je sve rekla. Naša Skulirana je vježbala cijelu trudnoću pa ti ona može dati pravi savjet.
Bome kod skulirane je bilo pitanje oce li ona s grjom u ruci rodit. Sigurno nije konvecionalno vjezbanje. Ja sam zamisljala da ce u onom dedliftu ispasti malac.
još u odjeći ajde, ali brate kad sjednem pa se sve to prefrče i naslaže, a mogu samo zamislit veličinu H kako leluja :hladetina:
ne može mi biti lijepo, a bogami niti zdravo, jer ruku na srce, sve tu pričamo ne samo o tome kako bolje izgledamo nego kako se osjećamo zdravije, zar ne? a debljina koliko god bila seksi nekome (iako bih ja takve na liječnički poslala :mrgreen:) ne može biti zdrava
Mi sa salom čuvamo svoje mišiće od pogleda :lool:. Moji su fino ušuškani, pogotovo ovi na trbuhu :lool:.
Odradila triometrics, ubica nogu. Zadnju vježbu prije burnouta nisam ni mogla odradit, noge me nisu slušale.
J-la :lool:
J-la :lool: :lool: luda si
a jeste lude sve od reda :lol:
ja sam jutros samo izazov odradila (65 čučnjeva i 55 burpeesa - iskorake sam i danas preskočila) odmah kad sam otpratila male klince u vrtić
a s velikim sam otišla iz kuće u 8.15 i doći ćemo u 20.40
i još sam trebala ostati danas na poslu do 23 (Noć knjige), ali sam molila šeficu da se smiluje, pa sam ipak samo do 20h
sutra mi je zadnji dan izazova, a ako stignem nastavljam i sa Jilliankinim Killer b&t
j-la :lol:
aha, čitala sam u komentarima eccentric upper da je čudno zašto kod dizanja utega drži jednu nogu naprijed,
bome ja držim noge paralelno
ja danas ništa, sve sam mislila ujutro ću stići pa nisam stigla, pa sam popodne zaglavila 3 sata s djecom u parku
i pregladnila, tako da sam se sad fino najela, e sad, ako ću čekati 2 sata poslije jela - to opet neću stić vježbat,
ajd bar sam se nauživala proljetnog zraka vani :)
bit će sutra i prekosutra vježbanja :)
i kod mene danas rest iz istog razloga kao kod willow, upravo se najela :lool:
Danas samo onaj 5' sto smo jutros spominjale. Ujutro se nadam otcati prije kise.
ivana s, dobro da sam onda bila vani, nisam ni znala da će sutra biti kiše, preko tjedna sunce a za vikend kiša, uf...
ja sam napravila onaj 5 minutni, i kettlebell workout #8. i pokušavala sam crow ali me totalno ne ide, morat ću ga se sjetit jedno vrijeme pokušavat jer imam osjećaj da mi samo malo fali da uvatim mot, da nije stvar u nedostatku snage
J-la u pravu si, pa zašto bi netko uopće htio gledati naše trbušne mišiće.
Rahela što samo izazov, pa to uopće nije lako odraditi.
Ninci dobrodosla.
Sve me zateže od duplica jutros, evo lijecim grlobolju, najavljuju kišu za sutrašnju utrku. Mogla bi osvojiti upalu pluća.
Plima, sretno sutra i think pink :joggler:
Da, Willow i vikend i cijeli drugi tjedan bljak vrijeme.
Plima sretno sutra! Možda za vrijeme utrke ne bude kiše ;-). A za poslije te nije briga.
Splićanke sta vam je mot? Inače kad slušam TBF, obavezno moram malo guglat :lool:.
Willow o položaju nogu nikad nisam razmišljala. Mislim da ih je tako i Shaun T držao u focusu. Možda radi balansa.
Mot. Hmm. Kad ti nesto ide, za nesto si sposoban. Npr. Imas mot za uredjenje prostora.
Ja nisam splicanka, al se volim radit pametna.
da, to što spajalica kaže, znaš ono kad netko zna iskombinirat svakakvu odjeću da dobro stoji, i još to zna nosit, jer npr da ja to isto obučem izgledalo bi prečudno? to je osoba koja ima mot za obuć se
ali u kontekstu koji smo summer i ja spominjali, odnosilo se baš na to kako se netko kreće, priča, hoda, pokreti rukom, izrazi lica, tisuću vidljivih i nevidljivih stvari koje čine dojam, pa ako to sve radi nekako šarmantno i glatko onda kažemo da ima mota
Nakon posve neplaniranog poduzeg odmora moram se malo i prisiliti da danas nesto odradim. Inace mi je subota dan odmora, ali za cvx cu se zrtvovati.
O cicama i guzicama mislim sve najbolje, iako vecina seksipila dolazi iznutra :mrgreen:
Jutro!
Haha, nasmijala si me j-la s TBF-om i guglanjem. Mene mali svaki put kad cuje Vakuli pita kako to on misli kad naraste bit ce dijete :-)
Mota ili imas ili nemas, nema pomoci :lool:
Jutros sam se digla prije 6 i probudila MM-a, zapravo sam mislila da je 6:30. Uglavnom, zorom otrcala 7 km i sad sam super!
anamar, treba i odmorit ponekad!
mot je "ono nešto"
iako nisam splićanka, puno sam vremena provela u splitu pa si dajem za pravo :lool:
recimo, ima ljudi lijepi ko slika, ali ništa, nula, ne zrače nikakvom energijom, nemaju unutra nikakve ljepote
samo su lijepi izvana
ko cvijet bez mirisa..
ima pak i onih drugih, kad ih ugledaš, budu ti ružnjikavi, ali zrače nečim, privlače pogled, što vise razgovarate bivaju ti sve draži i ljepši...
e, sad o vježbanju...
lose ovaj tjedan, baš ništa posebno za pohvaliti se
na trčanju me presjeklo jučer nešto, ružna bol od rebara preko ramena i lopatice, morala sam stati i otići kući
iskusnije trkačice kažu da nepravilno disanje može biti uzrok tomu, a I sama nekako mislim da ne dišem kako treba
općenito, a kamoli dok trčim
pošto ne želim da mi to uništi trčanje red je ozbiljnije se posvetiti učenju pravilnog disanja...
plima sretno!
javi kako je prošlo..
mi imamo rođendan ove mlađe zvjerčice pa danas I sutra ne vjerujem da ću išta
a i ciklus mi je (dugačAK I obilan) tako da ne želim tijelo previse umarati...
ugodan vikend :kiss:
Pa šta nije mot= smisao, dar, biti vješt
Ono, moš imat mota i za pisanje.
Nisam ni ja Splićanka al znam sve :mrgreen:
Plima, sretno danas
Flopi, sretan rockas zvjercici
Jucer rest ali niti danas se ne osjecam fajn. Srednja mi danas slavi rockas, imamo goste a ja izmozdena +krema mi se nije stisnula za tortu sinoc :/
Ja se po novome tjesim da sam cak mrsavija od plus size modela o kojima se prica hahaha.
Flopica probaj onaj smrc smrc, puf puf, meni je pomoglo da skuzim. Onda prebacis sve to na udah izdah. Napisi da li dises trbuhom ili ti se plucni kos podize.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
flopi, kris sretan rodjendan djeci :kiss:
plima sretno danas, nadam se da nece padat za vrime trcanja
rest day :mrgreen:
hvala cure!
Cubana, je, je
moš imati mota za ovo ili ono
ja sam se fokusirala na tu vanjsku komponentu
jer smo o izgledu razgovarale
a opet, neki ljudi imaju neki opći mot i sve što čine je prožeto nečim posebnim
rekla bih da je ovaj mot što ga ti spominješ specijalizirani :lool:
Splićanke pomozite nam malo
Flopi, Kris sretan rođendan curkama :-*!
Ivana s :lool:, genijalci su s pitanjima! Moja još nema ta za razmišljati. Sad ili prepričava spotove, ili u autu kaže da joj je dobra muzika, ali ne analizira tekstove.
Kris, kada su odnedavno počeli furat te plus size modele, prvo sam rekla, pa majku mu nikad od mene modela, ne spadam ni u jednu kategoriju :lool:. Doduše meni se ni jedna od ponuđenih kategorija ne sviđa.
Bolje da nisam pitala za mot, od vjezbacke teme ćemo doći do filozofske :lool:.
Sad ste mi dale razmišljati imamo li mi u Bosni tako neku riječ, ali mi trenutno ništa ne pada na pamet.
sve ste u pravu :mrgreen:
super je to riječ :lool: