Hvala vam svima, drage moje! :heart:
Printable View
Hvala vam svima, drage moje! :heart:
phiphy :love2: samo pozitiva draga, nemam ti šta drugo reći, sve smo to već prošle više puta. Idemo dalje :)
Istrijanke moje, ili fiumanke... Koliko se ceka nalazi briseva uretre i ejakulata? Ako je netko radio pa da imam tu informaciju.. Danke šn!
Ajme Phiphy....bas mi je zao, nekako sam imala filing za tebe da ce biti pozitivno, neznam zasto. Vadila sam betu dan ranije nego je zakazano. 23.10. imam prvi ultrazvuk, nisam isla ponavljati betu, simptoma nema nikakvih, malo cike napete i trbuh napuhan, i to je to, ali to sve moze biti i od utrica. Neznam, javim sta bude, cure drzite mi fige da u utorak cujem malo srceko....sretno svima
prskalica fige do neba, sretno i razveseli nas u utorak!
phiphy jao draga, strašno mi je žao....mene je muž uvjeravao da onaj krevet nosi sreću i da si ti sigurno trudna, jedva smo čekali čuti lijepe vijesti, a kad ono...sr.nje.Imaš već kakve planove za dalje, si zvala humanu?
flygirl kako su prošle konzultacije?
vatra što se tiče krvne grupe i rh faktora, ako je mama A rh (-), onda mora nakon poroda dobit injekciju rogham. Ja sam imala jedan spontani pa sam isto tako morala dobit. Nemoj se opterečivat i previše surfat , bolje ti pitaj sve svog mpo dr. jer češ inače zalutat u krivom smjeru pa će nastat brige... Puse i sretno
Prskalice- drzim fige
Butterfly- ma to se jejja sekira ne ja, ja idem korak po korak i bas sam neka cool... Pusa
prskalice i ja ti želim da zakuca malo srce :)
Evo info od mene - bila na prvim konzultacijama. Čekala 3h jer je dr. bio u sali.
Došla na red i ispričala mu sve, kaže on ništa bez spermiograma. MM je sad buban, jedva hoda do bolova u nozi od uklještenog živca, tako da nalaze vadi 30.10.. Ali dr. mene pregledao jer mi se bliži ovulacija pa kaže keks dva puta do nedjelje :love2: Tako da mu se moram ponovo javiti kad MM napravi nalaz, a do tada čekamo. Rekla ja doktoru da se nadam da ćemo brzo završiti naše druženje zbog T. Eto, toliko za da. Idem MM smrviti Neofen forte u čaj... muhahaha... :angel:
A smotana sam, zbunim se sa svim tim imenima ;-)
Hvala svima...:fige::fige::fige:
vatra, cranky hvala puno, zaista ne guglam vise, od sad pitam iskusne :starac: nadam se da cemo sve uskoro na trudnice umjesto trudilice ... sutra bih trebala raditi briseve i papa-jel smeta sto su mi tek danas stvari gotove ? ne znam treba li proci koji dan ili to ne igra nikakvu ulogu? i znate li do koliko se na mlaci moze izvaditi krv za krvnu grupu? mislila sam to sve popodne rijesit kad nosim uzorke tamo..
Prskalice sretno :fige:
Jejja- ako su ti stvari gotove onda mozes raditi briseve, tako je meni moj rekao. A sto se tice krvne grupe, kod nas se vadi na transfuziji i to ujutro, a ne znam kako to ide kod vas, probaj zvati ujutro pa pitaj. I super sta vise ne googlas, bit ces smirenija... ;-)
Da li su ti rekli da na Mlaki vadiš krv za krvnu grupu?
Možda su promijenili, ali do prije koji mjesec se to radilo u Poliklinici u sklopu riječke bolnice, zadnji kat, na vrhu škala naprijed-lijevo :Transfuzijska medicina. Rade samo do 11, a ako je velika gužva i prije prestanu vaditi krv. (To je isti laboratorij u kojem se vadi krv i za hormonalne pretrage.)
Update: unatrag par mjeseci vađenje krvi za hormone se više ne radi na 2. katu poliklinike nego u prizemlju desno. Transfuzija je i dalje na 2. katu - tamo sam i ja vadila krvnu grupu, doduše, to je bilo pred godinu dana...
Kad vec ides vadit krvnu grupu uzmi i muza jer i on treba napravit taj nalaz.
Ispravak: hormoni i beta - prizemlje Poliklinike lijevo...ma vidjet ćeš gdje je najduži red :)
uspjela.. znaci hormoni i beta - prizemlje poliklinike, krvna grupa- poliklinika 2 kat, markeri=hepatitis, HIV- Mlaka HZJZ (moze se obaviti cijeli dan, ja sam bila u 17h i sitno ). brisevi rijeseni nalaz za 10-ak dana kao i markeri.. krvnu grupu ujutro idem ali mm ne moze jer ne stigne, on ce morat drugi dan.. i imam uputnicu skupa s krvnom grupom i RH pise mi IRA , sta je to ?
eto jos malo i svi nalazi skupljeni :-D
IRA je mislim kratica za iregularna antitijela, ali ne znam što se iz toga vidi. Zaguglaj malo :)
ha ha ugooglam ja sad "kg ira" (plavuša, neee?) a pametnjaković mi izbaci "krađa 1,5kg sira" :lol:
halo cure!!! pa di ste cijeli dan .... nema nikoga? ja idem u nedjelju na prvu Folikumetriju! znate koji je doktor dežuran ovaj vikend?[B][/Bphiphy žao mi je ..... nadala sam se da če ti uspjeti ,da na uliješ malo snage sa pozitivnim rezultatom!!!]
sory mislim da mi nisu stizali postovi pa sam mislila da nema nikoga! kad ono sve stiglo odjednom!!
Da, IRA su iregularna antitijela, ja ih imam još od prije trudnoće. Ona se pojave kad imunitet reagira na nešto, tko zna što (ima puno toga).
Nije za zabrinjavanje. Ja imam čak i dodatnu krvnu grupu :mrgreen: Da, i to postoji :-P
Bez brige, ništa od toga nije za zabrinjavanje, samo su neke kombinacije bitne za praćenje u trudnoći. Kod nas MPO-ovki je dobro što te nalaze imamo već unaprijed pa se može odmah reagirat, ako je potrebno. Inače se ti nalazi rade nakon potvrde trudnoće, a neki kre*eni od dr-a ih nikad ni ne naprave trudnicama :evil:
Bez brige, samo naprijed i bez straha.
bravo jejja vidis da si sve doznala i hvala sto si to i napisala da se druge cure ne gube...
sneki-jel ima sta? simptoma? testic? nesto? ;-) sira? :lol:
suzy.s ja ti nemam pojma o doktorima tamo nis... :lol: ali mogu poslat koji ~~~~ da ti fm prodje sto manje bolna, i sam dovoljno js pa nek se one lijepo oplode... (kad cu ja to docekat?) :P
ugl... meni prvi hormoni ok, mm u utorak kod urologa, naravno privatno... nadam se da ce i s njim biti sve ok, da se to ne oduzi...
pusa svima!!!!
hvala cranky nisam htjela uopce googlat jer bi opet zavrsila na tko zna kakvoj temi pa bi vam tu plakala, bitno da je to nes sasvim normalno i da nije nesto oko cega se moram brinut bez obzira na rezultat...
Vatra kad prije si dobila nalaz hormona?? meni su rekli da to ide direkt na ginekologiju pa ce ih doktor pogledat..sad mi nije jasno :D
Suzy.s sretno. Na folik.i ~~~~~za lijepe folikulice
jejja ne zaboravi za muzica isto pripremit marere na hepatitise i hiv
Suzy s. : ja sam u nedjelju kod V. na folikulometriji,tako da znam da je on tamo :))
jejja- pa vadila sam ih u laboratoriju, tu nasem lokalnom u domu zdravlja, i poslali mi ih nazad, znaci... vadila sam ih u ponedjeljak a rezultat dosao jucer popodne... jeeeej! vi vadite u bolnici pa to ide nekako drugacije valjda...kuis... al, ne mogu vjerovati da mi je prolaktin uredan, sa svim stresovima... valjda sam se naucila nositi sa stressom.. :lol:
U labu u pulskoj bolnici vadiš krv danas, sutra iza 11h ih podižeš na istom mjestu.
Moji simptomići su pravi kao šta piše u kutiji utrogestana, pa ni ne razmišljam o njima. Zapitati ću se tamo negdje oko ponedjeljka ili utorka :mrgreen:
Novosti? Netko? Halo? Kakva je tisina ovdje? :lol:
Argente javiti cu vam, u utorak idem po nalaz KG i rh pa cu ici pitati na ginekologiju jesu li tamo,cudno mi bilo pa sam pitala jos jednu sestru i ona mi kaze ''da, to vam ide na salter ginekologije'' .. ali ovo trcanje me ubi, nalazi briseva dodju kod soc. ginekologice, ovi odu na jednu stranu, trece dizem sama...
Butterfly hvala na podsjetniku, sve je to zapisano vec u jednoj fascikli koja ide samnom na sve te pretrage, sve trpam na jedno mjesto jer koliko sam smotana zagubila bi nesto od toga.. nadam se da ce muzic uspjet iduci tjedan to rijesiti pa je on na miru jedan period..
Možda šalter Ginekologije na Poliklinici, to ti je isto u prizemlju, samo desno...
evo cure,ja bila na dogovoru ali nismo se baš niš dogovorili :-(
iskreno,bilo je sve kontra nego što sam očekivala,jako sam se razočarala,ljuta sam ,tužna...ma bolje da šutim..
nakon svega opet se osjećam kao na početku,opet ništa neznam,samo znam da sam umorna od traženja,pitanja,a najviše čekanja..
zato radim pauzu,malo dužu,moram se odmoriti,malo uživati,malo se maknuti od svega i pokušati zaboravit na sve bar neko vrijeme..da pokušati,neznam koliko će to bit moguće ali dat ću sve od sebe..
moje stare a i nove cure,želim vam puno sreće,da dočekate kraj ove godine s mrvicom u buši..
a ja se vraćam tamo poslije maškara :-)
nadam se jača,pozitivnija i sretnija nego sada...pusa svima :heart:
Kiki- :-( zao mi je... Ti najbolje znas sta ti sad treba, nauzivaj se, opusti se i ne razmisljaj previse,samo nemoj nas zaboraviti ;-) ljubim! I veeeliki hug!
Kiki30....to ti definitivno treba, i ja sam nakon neuspjelog uspjeha morala pauzirati....cijelo ljeto sam se opustala, napokon opet malo cesce bila s muzem, smijala se, izlazila. Nastavila u 9.mj i sada evo u utorak imam prvi ultrazvuk, ako Bog da cut cemo malo srceko. Tebi isto tako zelim...profestaj se, opusti, pa se nasmijana opet ovdje vrati....sretno
Kiki30 žao mi draga da nije ispalo onako kako ste očekivali. Ali zato sam sigurna,da ćeš se na maškarama dobro provesti baš kao i lani, oooo sječam se kako se se nakon njih vratila u top formi. Samo vi pripremite lijepe kostime, tu i tamo nas posjeti da vidiš naše bete i posalješ nam koju vibricu. Šaljem puse
Cure, evo da se i ja javim. Ja završila s folikulometrijama, danas štoperica, a u nedjelju punkcija. Imam samo jedan folikul. Malo sam razočarana jer je samo jedan, a ipak se radilo o stimuliranom postupku. Dr. me nije htio stavljati pod jaču stimulaciju zbog mog pcos-a, a i stalno govori da može i jedan biti dovoljan. Znam ja to sve, ali ipak sam očekivala malo više.
kiki, odmori se i vrati nam se kada ti budeš spremna za to.:love2:
dino84 bitno da je jedan ali vrijedan.
I ja sam sad zadnji put bila u kratkom protokolu,i dobila 2js. A prije toga sa istom th 12.
Nikad se nezna....budi optimistična i šaljem ti dobre vibre za ned. neka sve prodje glatko
dino-~~~~~~ nek prodje sto bezbolnije i nek ima toga na izvoz... :lol: :-* sretno!!!
danas nema umora, sinoc me nije budilo mokriti, a do sada sam isla po 5 - 6 puta nocu, nema nadutosti, cice manje bole......bojim se
prskalice a nisam skužila šta je bilo prošli put biokemijska ili?