Znam ja jucer sam bila,pise velikim slovima na ducanu POPUST SAMO 6 DANA dakle do kraja ovog tjedna.
Printable View
Znam ja jucer sam bila,pise velikim slovima na ducanu POPUST SAMO 6 DANA dakle do kraja ovog tjedna.
još samo danas je u Mulleru -15% na sve slatkiše
samo danas u Bambi dućanima popust od 25% na sav asortiman obuće!
Popis dućana se nalazi na njihovoj Facebook stranici.
U Portanovi u Osijeku ima dosta sniženja: http://www.portanova.hr/novosti/popusti-za-rodos/
Ipak sam bila u pravu :bouncing:tako je i meni rekla prodavacica.Nit ja nisam nasla nesto specijano,malom carapice,muzu i starijem sinu bokserice,a sebi pidzamu koja je kostala 330kn za 99kn.
Fresh Optika u Arena Centru sniženje sunčanih naočala i dioptrijskih okvira do -90% - raspon cijena od 99,00 do 199,00.
Samo da dodam da je raspon 99,00 do 199,00 za sunčane tipa Polaroid, Esprit i sl., malo skuplje marke tipa Ray Ban su isto na sniženju ali nisam gledala cijene jer meni ne stoje veliki okviri (tipa muhare)
Intersport u West gate-u ima popust od 40 % na već snižene stvari.
Nike ženske 3/4 hlače za vježbanje s popustom po 42 kn- 60 kn. Adidas grudnjak za vježbanje 42 kn
Topici Asics čvrsti s ugrađenim grudnjakom, odlični za trčanje ili aerobik isto po 42 kn
Muške polo majice Tommy Hilfiger i Fred Perry po 250kn
Navela sam samo par primjera. Ima i dječjih stvari i još puno toga za odrasle: Nike, Reebok, Lotto...
Tanči, znaš li do kad traje to sniženje?
Nemam pojma. Jučer sam slučajno naletila na to jer je Rea htjela pogledati role.
E da, u Adidasu imaju nekakvo mjerenje koje traje 3 minute pa ti odrede koji tip tenisica ti najbolje paše i onda imaš popust od 20% na one najnovije tenisice Boost kaj ih reklamiraju kao beskrajnu energiju. Te tenisice inače koštaju 1100kn i izgledaju ko šlapa :lol: ali su super za ljude koji trče pa eto ako nekome i to treba nek ode tamo. Mislim da je to aktuelno još samo danas.
U KK u Benetonu je privremeni outlet na katu.
U subotu sam si kupila kaput za 200 kn (koštao 660).
Za primjer, pernate jakne, do ispod koljena, koje su koštale 1400 kn sada su oko 400.
A KK je...?
:-)
Optikaonline.hr iz Pule nudi 10% popusta na sve artikle iz njihove ponude.
Citiram:
Kod za popust je "uskrs"
Zna li netko hoce li Muller imati slatkise na akciji?
Slatkisi su neki dan bili na akciji -15 %.
c&a -20 % na sve
Pitarello u CC1 East ima sniženje na tenisice, za curice i dečke- Puma, Adidas, Reebok, Fila, Nike- bez obzira na prijašnju cijenu i veličinu, sad su 129 kuna (ja uzela identične, koje smo 2 min prije probavale u Daichmanu po 229 kuna. Ušteda ravno 100 kuna!!!)
Veličine, od minijaturnih do 35.
Stoje na sred dučana, na kupovima/tornjevima pred blagajnom.
Ima nešto i "nemarkiranih" tenki po 69 i 99 kuna.
Za odrasle imaju dosta modela na -50%.
zmajica,da li znaš da li to vrijedi samo za tajj pitarello ili za sve?
I do kada traje?
Nemam pojima, nisam pitala, a nije bilo nikakve obavijesti, ni plakata.
Samo kutije naslagane na sred dučana.
mi smo slično nešto pazarili u king krosovom pitarelu.
javljam da i pittarelo u west gateu ima tene po 129 kn.
cisto solidan izbor.
Mi smo nedavno u Pitarellu u Osijeku kupili neke po 129 kn, bile su oko 400 ...
Jel počelo sniženje u H&M?
u konzumu od danas na sniženju veliki trampolin
3m 999 kn
mi imamo i toplo preporučam
odlična zabava za velike i male
Ima li na danima beba,koji su sljedeci vikend u WG,ikakvih popusta? Pitanje za one koji su bili na prijasnjim danima.hvala!
Diona ima sniženje određenih šampona, regeneratora i deodoranta Nivea (ima i dječjih kupki), Loreal, Garnier od 50% do 70 % (povlače asortiman iz prodaje), danas uzela deodorante Nivea i Garnier po 12,5 kn i brdo šampona i regeneratora, pogledajte po kvartovskim dućanima ima toga još!
Narodne Novine - sniženje Herlitz školskih torbi - 50%.
(ovo sam vidjela jučer u Splitu).