Čokolino rules (za jedno moje dijete, ostali ne vole) pa kupujemo velike vreće. Hvala na info da je sniženo.
Nutellu isto - to je pak za sve - bude u Lidlu često 39kn
Printable View
Čokolino rules (za jedno moje dijete, ostali ne vole) pa kupujemo velike vreće. Hvala na info da je sniženo.
Nutellu isto - to je pak za sve - bude u Lidlu često 39kn
Imam osjećaj da sam zalutala na topic o zdravoj hrani, a sigurno ne otvaram takve. :unsure: :mrgreen:
Postoji i Čokolino FIT. Evo sastav: https://lino.eu/proizvod/lino-cokolino-fit/
A i Čokolino PROTEIN, Evo i o njemu: https://cokolino-protein.lino.eu/?_g...290.1643026127
Skuplji su od običnog, ali bude često negdje akcija. Kome treba, neka povremeno zaviri u Žabac, znaju ga imati po 20 kn, a bude ok rok.
Čokolino i nakon više od deseteljeća na ovom forumu izaziva rasprave, to je zapravo fascinantno na neki uvrnuti način.
Guglam pa vidim da postoji i Lino Zobelino :lol:
Ne zanima nas ...:mrgreen:
FIT nije dobar, ni bijeli nije dobar, ni keksolino ni ništa
Dakle, samo - one and only - Čokolino
Ja u Lidlu već jako dugo nisam vidjela 1kg Nutelle ispod 42kn. A kad bude kupimo 6 kg da se nađe do iduće akcije :mrgreen:
mislim da je prošli tjedan bila na akciji Linolada (to se kupuje samo bijela)
Kekse i keksolino je trebalo pisati
A,ok. Pa razlika je u tome što u keksolinu ima aditiva i stabilizatora za produljenje roka,sintetičkih vitamina i dodanog šećera.
Ali da bi bilo fino onima kojima je fino. To tako ide. Inače iMa i čokolino bez glutena
Hajde se prebacite na cedevitu ili poli salamu. Gdje toga ima na akciji?
Ne znam ali u Konzumu je sljedeći tjedan Linolada na akciji :mrgreen:
I Poli salama! -15%
Nemam pojma, ja kupujem online i to vidim u katalogu.
To vam je od četvrtka na popustu. 31.99 750 grama
Hvala Mima puno.
https://lino.eu/proizvodi/?dob=&vrst...arakteristike=
Evo svi na jednom mjestu :)
Pa to je mutiralo :-o
Joj kad se ja sjetim face mog velikog na žlicu frutolina, nije mi trebalo puno da sve leti iz kuće:-o:lol:
U Sparu su Linolade sada na akciji, kome se žuri.
Ja sam svoju zalihu obnovila jučer :mrgreen:.
I da, i nama je bijela omiljena (pa Gold, pa miješana).
Šta je ovo, prije 15 godina topic bi se zaključao. Fale vam samo čips i smoki na akciji :-o .
Kemija ubija...znamo, o znamo,
Znamo da kemija škodi,
No cedevite, nutele, lina amo,
Jer utjehe nema u vodi.
Pravi recseijski tiol Lina razna.
Pa to je baš u duhu recesijskog topica, čim siromašniji, tim veće smeće jedemo.
:lol::lol:
Moj veliki obozava cokolino. Kupimo par puta godisnje po par kutija, uglavnom zimi kad narucujem kiselo zelje i kajmak. Kcer kaze da joj je grozan, ali ona u principu ne jede nista u mlijeku ili s mlijekom.
Kad vec spominjete Smoki, onaj pravi od Starka, narucila sam i to sad zadnji put, ali zaboravili su mi poslati. I abc sir je imao rok trajanja od samo desetak dana. :cry:
Nije.
Nitko nije shvatio što sam napisala.
Kila Čokolina od 60 kn je užasno skupa obzirom na sastav koji ima.
Neovisno jel’ to zdravo ili nije, ali je bezobrazno skupo.
Čokolino sadrži pol kile šećera, 35 deka žitarica i ostalo je nešto čokse i dodanih vitamina.
Ako idemo gledati koliko ti sastojci pojedinačno koštaju dolazimo do zaključka da ne prelaze desetak kuna.
O tome ja pišem.
Preskupo za ono kaj nudi i definitivno ne spada u recesijsku temu.
Recimo moja kći pomiješa zobene s mlijekom, zagrije i gore posipa: nekad cimet, nekad med, nekad proteine, nekad stavi kockicu čokolade… i meni to izgleda isto i miriši isto, a košta deset puta manje od Čokolina koji je bezobrazno skup obzirom na to što nudi.
(kršitelj koda) je imala slične proizvode, ali puno kvalitetnije i sa mlijekom u sastavu.
To je moja kći kao mala jela.
Vjerujem da ima toga i danas u Mulleru.
Sent from my iPhone using Tapatalk