Ljubi drage volje bi ti odgovorila , koliko se kuzim jednu blasticu imas smrznutu!
Printable View
Ljubi drage volje bi ti odgovorila , koliko se kuzim jednu blasticu imas smrznutu!
Kak nam je madona?
Cure drage jeli mi mozete malo objasnit kako ide procedura kad imas smrzlice, dali se to nesto triba narucivat ili ih samo zovnem i dali znate jeli se dolazi prije na ultrazvuk i koji dan ciklusa se to radi da znam zbog posla koliko cu opet morati biti odsutna
tonkice,zovni sestru Ivu bude ti rekla proceduru..
Evo npr. meni je rečeno da u ciklusu u kojem dogovorim FET (2,3mj nakon IVF-a,ovisi kak tvoj dr kaže),dođem 7.-8. dan na prvu folikulometriju.
Bubaba nam ide u FET ovaj mjesec,pa strpljivo čekamo da nam se javi :love:
Hvala ti Žužy, a kad ti kreces dalje?
Eh...pojma nemam 8-)
20. idem na pretrage sa štitnjačom a sad za koji dan i za tromb.,a u četvrtak podižem nalaze briseva.
Pa ako sve bude uredno,idem i ja tvojim stopama - po eskimića.Al idemo redom...
Sretno tonkice,javi kad krečeš :-)
Evo dobila termin za konzultacije za dva tjedna kod dr R :)
Žužy draga hvala ti i ja tebi zelim da ti svi nalazi budu uredni ma oce sigurno i da šta prije krenes po eskimice, sretno.
Bok! Ovdje je nekakvo zatišje... Ajd da malo aktiviramo ovu grupu. U kojoj ste vi fazi?
Ja bi s postupkom trebala slijedeći tjedan krenuti. Danas idem po nalaz prolaktina- prošli put mi je bio super - ali nikad se ne zna. Dok mi je rekao da odgađamo postupak ako bude iznad referentnih vrijednosti. A valjda zbog nervoze - baš noć prije što ću ga vaditi nisam mogla spavati i budila se cijelu noć- :roll: Uf valjda će biti ok!
Nestrpljiva Anka zelim ti uspjesan postupak i da ugledas super betu., sretno.
Ja kako sad stvari stoje sljedeci ciklus idem na FET reka je doktor da cemo se cuti za 7-8 dana i sve dogovorit.
evo i mene, prijavljujem početak postupka - pikam se od jučer, folikulometrija u ponedjeljak
Jel mi možete reći da li ima smisla dolaziti puno ranije od 7? Radim od pol 9, dosta blizu Petrovoj, pa bi se htjela osigurati da ću stići na vrijeme. Mislim si doći oko 20-15 do 7, kad kvragu nemogu autom
linalena,ima smisla zašto ne,prva budeš na redu dok počnu raditi :-) I ja sam dolazila tak,između pola 7 i 15 do 7,ovisno o prometu kad putujem iz kc.Doktor dođe oko pola 8 i začas si gotova.
Sretno svima u postupku.
Potpisujem sve kaj zuzy rekla, bolje je da dođes prva, ako nema nikoga a dođes prva idi u onaj hodnik di je sesetra Irena da ti daju facikl sa papirima i ona ih das sesetri koja je taj dan tamo u zelenoj kucici, tak je bilo samom dva puta dok sam bila na folikulometrijama.
Linalena, ovisi kod kojeg si doktora. Ja sam znala doći u pol osam i čekati čak do 10. Moj je dottore dolazio elegantno zadnji.:-)
ja sam kod dr Š ??? kaj mislite, ću stići, doći ću što prije stignem, pol 7 valjda
folikulometrije su tamo kada uđem u kliniku lijevo, prema onoj anesteziji??? ili desno prema odjelu gdje sam podigla lijekove
Lijevo,zna biti još mrak unutra tak rano.Sestra dođe oko 7,mam joj se javi...linalena, :fige: da uspijete!
meni ko da je prvi put, baš me trese ono pozitiva
Ne znam za Špremicu, ali prije 7 ti je stvaarno prerano dolaziti. Ideš lijevo prema anesteziji, ali se javiš na treća (koliko se sjećam) vrata desno kad uđeš u čekaonu, pa bila si valjda na konzultacijama tamo.
linalena ja Š nisam nikad tamo rano vidjela. uglavnom sam viđala vrčića i streleca. ostali kao da iza 8 dolaze, moja oko 9
oo daani13, baš si mi pala na pamet pred koji dan - jesi bila na konzultacijama?
ja idem sad k šimuniću u 6. mjesecu, točnije postajem pikalica od srijede. On je moj dr. ne znam kad ide na g.o.
Pozdrav drage moje i hvala vam šta ste mislile na mene u mojim teškim trenutcima. Bilo je jako gadno ali izvukla se ja, evo me doma živa i zdrava. Kako zahvaljujem vama tako i cijelom bolničkom osoblju bez kojeg se ne bi tako brzo oporavila. Sad slijedi odmaranje i mirovanje.
Hehhehe naravno da moja Žužy misli na mene...( oni koji nisu upoznati , bile smo zajedno na punkciji i da nije bilo nje..ne znam kako bih to preživila hahahah)
Uglavnom ja sam ovaj mjesec predviđena za FET. U petak mi je bio prvi uzv, danas drugi uzv...idući mi je u srijedu...držite mi fige, jer sam do sada toliko puta vražena kući da sam u nemilom strahu...ljubim vas sve skupa
madona,neka je i to prošlo...lijepo nek te sad dragi mazi i pazi :-) Kaj sad dalje,dok se oporaviš?
bubaba :-D za fet!Pratim pozorno,da znam kaj i mene čeka (nadam se) uskoro.Jel se danas izdvojil koji folikul?
madona odlično da si doma... mislile smo na tebe. sad se čim više odmaraj da se čim prije oporaviš :love:
Madona sad lipo odmaraj i oporavi se da mozes dalje u nove pobjede.
Bubaba sretno, moze pitanjce, zar se stvarno kad ides na FET mora toliko puta na folikulometriju nisam iz Zg pa da znam zbog posla ja sam mislila da dodjes samo na transfer
tonkice,mislim da se za fet ide na fm baš kao da ideš u prirodan ciklus.Mora se "uloviti" ovulacija,odnosno mora se odrediti O-day,da bi se znao točan dan fet-a.Embrij se vrača onaj dno kolko je star.Npr,ako imaš pohranjene trodnevne,transfer ti bude 3. dan nakon utvrđene O.
Hvala ti Žužy, uf onda sam u problemu šef će da poludi, ma necu se nervirat nešto cu izmislit s obzirom da nezna moju situaciju, inaće imam blastociste onda znači da će transfer biti peti dan kao i sad zadnji put., hvala na pomoci sutra cu ih zvati da vidim jeli se triba šta prije najavit.
evo a ja uspjela sve zbaviti ujutro i biti na poslu na vrijeme
sve je super, sviđa mi se kaj sestra zna imena pacijentica u postupku
imam 6 folikula, oko 10mm, endo dobar, no nisam zapamtila koliko, nastavljamo dalje
sljedeća kontrola u srijedu, no onda mi nije frka s poslom
madona, ja sam imala laparotomiju velikog mioma (tolikog da sam nakon operacije bila lakša za pol kile) u Petrovoj i sve je uredu
ja ću ti pak savjetovati da ne ležiš previše, zbog cirkulacije - lagana šetnja, kućanski poslovi koji ne znače presagibanje trbuha, podizanje
probaj nositi steznik i tjerati se da što više pišaš kako bi čistila mjehur od bakterija koje se namnože zbog katetera
i da pazi se papice kaj radi naslage na trbuhu - ja nakon reza strahoviti teško ih skidam, ne znam kako dođe ali nikako da odu
bubaba biti će sada sve OK, jel tako!!!
linalena,super za folikule,nek samo rastu!
Eto drago mi je da si uspjela sve obaviti na vrijeme,jesi dugo čekala ujutro?
bravo Linalena sad držimo fige za dalje!
ja jedva cekam svoj početak, nikad prije nisam bila toliko nestrpljiva!
Linalena super za folikule i da sve bude odlično dalje drzimo debele fige.
Snupi još malo i bliži se tvoj dan postajes nam pikalica, sretno i neka ovaj put bude uspješno i tebi drzimo debele fige.
treća sreća- najveća - hvala ti!
snupiii...punooo sreće...ma ovaj je sigurno dobitni...i svima ostalima puno,puno onih vibrica koje neznam nacrtat :) . Pratim vas stalno...mi čekamo tak 9 mj....i drugi postupak... nego...jučer mi se javila frendica koja isto ide na postupak,prvi put oko jeseni...kod dr.Streleca. Još nema ništ od nalaza pa je počela skupljati...može mi neka od vas koja je kod njega napisati kaj on okvirno traži za prvi put pa da joj pomognem oko priprema? Ja sam kod dr.R ali skužila sam da svaki dr ima neka svoja pravila pa da dodje što spremnija....hvala cure
bernica,frendica ima dogovoren baš postupak u jesen ili ide tek na konzultacije? Jer za postupak kod dr. S joj treba isto što i kod bilo kojeg drugog doktora,kad ide po ljekove mora donijeti sve nalaze s onog popisa.
Žužy, znaš da ja pozorno pratim sve kako bih ti mogla do detalja ispričati..hihihi. Jučer se izdvojio jedan foliku i endometrij se popravio...sutra opet uzv pa ti javim.
Tonkice , ja sam već bila na dva uzv-a i sutra idem na treći. Inače sam iz Zadra i došla sam još u petak, moja pretpostavka je da ću u zg. morati biti bar 10. dana. Uzela sam bolovanje
Linalena hvala ti na podršci..divno si to rekla !! Ljubim te