Pileća prsa na tavi + lagano dinstano povrće (tikvica, luk i sl.).
Printable View
Pileća prsa na tavi + lagano dinstano povrće (tikvica, luk i sl.).
Keen juha od sparoga sa posiranim jajem, pureci batak sa zacinskim maslacem U pecnici, salata od cherry rajcica I kukuruza! :)
ja i danas imam šparoge na meniju ovaj put sa kozicama i paštom, njami nisam mogla prestat jest
Danas lagano - tjestenina s tikvicama i kukuruzom u šalši + salatica.
juha od puretine, rižoto s lignjama, zelena salata
isto što i n.grace
jučer- mahune čušpajz s junetinom
danas- pileća juhica, picek, gljive, tikvice i kruh na roštilju, grah s mladim lukom i puterica salata
Muž se vratio iz "ribolova" s amurom pa ćemo danas to pečeno u pećnici, s kukuruznim kruhom i salatom od krastavaca i skoro-pa-paradajza.
Danas pileća juha i ostaci odojka s ražnja od jučer :D
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
Polu gusta juha od hrpe povrca sa noklicama, musaka od pohanih pecenih paprika i mljevenog mesa, pire krompir, zelena salata... Kuglof za desert.
Dragi ispeka oradu (za mene) i brancina (za njega) na gradele i lešo krumpir sa češnjakom,kaduljom i timjanom.
Ostalo od jučer kolača, naranča i bademi biskvit, nougat krema. :njam:
pileća juha sa puno povrća,kotlovina,puterica,desert sladoled i štrukle od trešanja...ubit ću se danas....
jednostavno-poriluk (dinstan s mesom, malo mrkve i krumpirom)
sutra cu opet varivo: leću sa kobasicama
Krem juha od graska, rostilj, zapeceni grah, puterica+skoro-pa-paradajz (mishekica znam na sto mislis), princes krafne.
Kile, navalite!
subota piletina u umaku od paradajza i krumpir kroketi,kupus salata
nedjelja bistra juha od povrća, mladi krumpir sa janjetinom, cikla salata
danas tjestenina sa tikvicama i pancetom u bijelom umaku
jucer rucak paradajs juha i zeleni rizoto
vecera gusto varivo od lece i amarntha
danas: dinstane mahune i snicle na naglo
sutra: pastrmka i povrce na pari
sirijeda i cetvrtak grah varivo
petak juha od povrca i krpice sa zeljem
domaća pizza
sutra teleća koljenica s mrkvom, krumpirima i lukom (kao pod pekom) u pekaču + salata slatki ribani kupus i rajčica
nadam se i prekosutra da će biti mesa od koljenice
neko varivo-mahune ili grašak u čet
pet-špagete s tunjevinom
grašak s koprom
Mamica je ispekla kotletiće i napravila neki prilog od povrća, nešto između juhe, variva i povrća :mrgreen: (kupus, mrkva, krumpir, rajčica). Bijaše njami.
Kajgana sa domaćim jajima i slaninom za kasni ručak, prilog salata sa mladim lukom.
varivo od graška na gusto s puno povrća uz pire od batata i cherry rajčice :)
Juneće šnicle u paradajiz-gljive sosu i pire krumpir.
Jucer rucak: fusilli s marinara umakom, zelena salata
Jucer vecera: piadina sa dimljenom purecom sunkom; spinat na mlijeku
Danas: pileca fantazija, kiseli kupus varivo.
Sifra: :cistim frizider: :mrgreen:
Jucer: jecmena kasa,janjetina i zelena salata
Danas:krem juha od blitve,dinstana govedina i zganci,zelena salata
Naletila jučer u Lidlu na dimljeni pureći batak, sjetivši se spominjanja istog na ovom forumu, skuhala sa mahunama (domaćim zamrznutim) i puno povrća, meni bilo bogovski!
I ja sam ga danas skuhala, s grahom :-)
Mi smo danas jeli dostavljene hamburgere jerbo nismo imali struje skoro cijeli dan.
Povrtna juha, kelj na lešo s krumpirom i šnicli juneći na naglo
rižoto sa piletinom i povrćem, zelena salata
Jucer rucak: zuppa di farro della Garfagnana (toskanski recept za gustu juhu od pira)
Jucer vecera: kockice od pilecih prsa na tavi brzinski sa zutom paprikom i karameliziranim lukom (njam! i zelena salata (i totalno LCHF obrok ;) )
Danas rani rucak: domaci cheeseburger, jaja na oko, brokula u vrhnju, zelena salata.
Eh, danas će biti nešto sa blitvom na lešo, ne znam što, blitvu moram ubrat jer je jesenska i ide u sjeme, al' što ću izmislit uz to?
Baciš blitvu na maslinovo ulje s kapulom i dodaš kuhanu rižu.
Ok, zvuči zdravo i brzo! Hvala, probat ću.
I blitva mora biti kuhana, pogotovo ako je stara.
Je li batak bio na akciji? Nisam ovaj tjedan išla u Lidl. :-o
Bio je prije nekoliko dana, ali se zna još pokoji naći u frižideru.
Kako taj batak spremate? Da ga tretiram ko drugo suseno dimljeno meso,tipa buncek ili kak?
Baš tako.