Ja sam danas 22+0, točno 2tj da sam hospitalizirana. Ništa se posebno ne događa, sve je mirno koliko može biti pa moram biti zadovoljna :-)
Terminuše, ima vas dosta, kakvo je stanje?
Printable View
Ja sam danas 22+0, točno 2tj da sam hospitalizirana. Ništa se posebno ne događa, sve je mirno koliko može biti pa moram biti zadovoljna :-)
Terminuše, ima vas dosta, kakvo je stanje?
meni je dr rekao da cemo senzibilizaciju radit u 34 tt, prije toga je nismo radili
kod mene sada sve mirno, iscjetka vise nema, mirujem strogo i dalje, BH kontrakcije me na dane znaju totalno izludit, al valjda terapija bude sve to drzala pod kontrolom
Hvala vam drage moje na podršci...
Naša mrvica se nažalost nije izborila i moram na kiretažu. Tuga je golema...
Svima vam želim mirnu trudnoću! Ljubim vas...
i mene je strah sada ultrazvuka...šta će biti....:-(
ajme Kyra jako mi je žao :cry: :love2:
Kyra,jako mi je zao:( drzi se
kyra jako mi zao
drž se Kyra...jako mi je žao,teško je to :-(
Kyra jako mi je žao, drži se koliko je moguće :-(
Kyra, baš mi je žao... :(
:love2:
Kyra :love2:, drži se!
mi smo danas obavili kontrolu i moj veliki dečko ima 2400 grama na 33+3 :-). inače je sve u redu, guk je pod kontrolom a ja sam na +2 kg.
tikica69 i amyx ~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši susret.
strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrvice!
venddy ~~~~~~~~~ da nam što duže ostaneš 2u1!
sejla, mene su isto sa transfuziologije pokušali naručiti na kontrolu senzibilizacije u 28.tt (prvi put sam radila u 14.tt), ali su mi ginekolozi rekli da je to bez veze pa nisam išla, isto sam A+ a mm je 0- tako da stvarno ne kužim na što sam se mogla senzibilizirati...
svima sretna nova 2013. i uživajte u bušicama :zaljubljen:
bravo kitty za vejikog dečkića :zaljubljen:
hvala vam cure, ma moja dr je uvijek užurbana tak da jedva uspijem i nešto pitat, rekla mi da to obavim pa sam tek kasnije malo razmišljala i shvatila da mi nije baš jasno zašto je to potrebno dva puta raditi kad mi je Rh+....a čak mi je i na tom prvom nalazu, iako je uredan, poštambiljano ponoviti nalaz u 8tt :?: nemam pojma, odradit ću, pa....
Evo drage moje,nakon svih peripetija,jucer na UZV bebica divno izgleda,sva je vesela..presretna sam..
I evo napokon sutra iden doma!!!
Mare,poceli su mi racunat tj.prema ounkciji,tako da srijedom punim..danas 12+1..opet smo tu negdje:-)
Svima zelim mirne trudnoce i krasne bebice
htjela sam reći, u 8mj. trudnoće
milasova, kako misliš prema punkciji? od punkcije minus 14 dana, to misliš? jako mi je drago da je sve u redu i da ideš doma, i moraš papati!!!!!
kitty, sejla, kiss!
super milasova, bravo za veselu mrvu :-D
Da,punkcija-14 dana..
Sad sam usla u 13 tj.i nekako sam mirnija
Sejla,tvoja buba je vec velika..proletilo vrijeme
Venddy,nadam se da se kod tebe smirila situacija i da ces se jos druziti sa,svojom bebicom 2u1
Mare,draga,samo uzivaj sa malenim ribicama
Mury,kako si ti?
Milasova, tako mi je drago! Želim ti da od sada pa nadalje uzivas u svakom trenutku trudnoće i da dalje sve protekne bez ikakvih problema!
Kayra, baš mi je žao... Drži se... Grlim...
Mury vas sve pozdravlja i poručuje da je sve super, malo je gledaju i kontroliraju u bolnici, valjda samo na dan, dva.
Kyra...jako mi je zao...jako
Milasova radujem se da je sve u redu...sto isto zelim venddy,strategiji,mury...svima koje zaboravih...
Mare drago mi je sto te ribice slusaju...uzivaj draga...Veliki poljubac ima saljem kao i Sejlinoj gimnasticarki...
Meni je danas punih 15 nedelja...polagano se priblizava i 5 mjesec...puno je lakse sada...mucnine su uglavnom prestale...
Evo i mene sa 1.UZV. nisam mogla izdrzati do utorka. Uglavnom, bebica ima 3 mm, sto odgovara 6 tjedana, i treperi !!
Jako sam sretna i prestravljena u isto vrijeme ::)))
drage moje,
hvala Bogu da su vaše bebice super i da rastu :).
Kayra žao mi je što je tako završilo :-(. Želim vam sretnu trudnoću čim prije :love2:.
mi smo danas 18+1 i već neko vrijeme osjetim svoju bubolinu. ovaj tjedan sve češće i jače. bogme je nemirka. neopisiv osjećaj, drage moje. uskoro nas čeka veliki uzv i nadam se da će sve bit uredu.
pozdrav svima i sve, sve najljepše u ovoj godini od srca vam želim! :-*
Sanda, meni je ovo prvi UZV!
Isla sam ranije jer me cesto probada u jajnicima i napuhnuta sam kao zaba.
sanda, cekamo lijepe vijesji!
anab. predivno!
anabanana bravo za mrvicu:)
super sanda,vidis da je sve ok:)
anabanana, sanda :klap: :heart:
eto ga na, vidis da je sve u redu? Nek tako i ostane!