kiki30,jejja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za subotu,sretno curke!
ginger bravo za betu!
puse!
Printable View
kiki30,jejja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za subotu,sretno curke!
ginger bravo za betu!
puse!
Ginger,super :-D beta čestitam!
Kiki30,jejja držim palčeve za subotu.Sretno curke!
eto mene k vama. obavila pregled, dobila estrofem 3x1 i iduci uzv 24.5. Ako bude sve ok vratiti ce mi smrzlica 29.05. na cuvanje. malo se bojim odmrzavanja jer je samo jedan...
svima puno ~~~~~~~~~~~~ za sto vam god treba...
cestitke velikim betama :-*
Sandy drzim ti fige za 29.05.nek bude sretan dan :)
jejja , kiki :fige: za subotu!!!!!!!!
Ginger,super beta čestitam!!!!!!!
sutra nas ima na uz malo više pa sretno nam svima!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss:
cure,sutra za ultrazvuk ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno!!
Bravo svima, vidim da je i dalje sve veselo što je supeeeeer! Nove trudnice, bete rastu, borci se bore u labu...:-D Sandra, posebno mi je drago za prirodnjak u 7 mjesecu! :-D Držim figee, bravoooo! Sara, znači ubrzo! Supeeer! Za biopsiju ništa neznam, nadam se da bude kratko i bezbolno!:-) Ja sam možda prvi put falila s utrićima jer nisam ih uzimala, tek prvi sam dobila na samom transferu?:|
dosla samo na brzinu cestitati nasoj Ginger.... od :heart: za trudnocu, krasne betice i naravno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skori uzv
Cure hvala i svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ginger - čestitke i od mene!!!!!!!!!:klap::klap::klap:
Ginger, mrak beta!
:-D
Čestitam.
Nek bude školski!
:)
Ginger odlična beta:-D
i sretno curama koje čekaju transfer!
Koliko lijepih vijesti :-D
Čestitam svima na prekrasnim betama, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za UZ, bete, transfere i ostalo!
ginger čestitam od srca. :-D:-D:-D:-D
cure u postupcima sretno!!!!!!!!!!
Corina za dva srca na uzv ~~~~~~~~~!
Ginger :klap: za lijepo duplanje,ovo je zbilja beta kako treba!!
jejja,kikki30,tonkice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ za sutra!
sandy0606 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ za malog eskimića,nek se mrvek lijepo primi!
nov@,testić?
Sandra1971 :kiss:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ svima koje danas idu na uzv!
Ja hepi,konačno stigla moja vještica,taman ode do četvrtka kad idem svom giniću za briseve i po uputnice,ajme veselja..ko da mi neko dal hrpu bombona :lol:
Ginger wooow beta je betastična! I da, potpis na Argente! :) :-D
Ginger, jos jednom :kiss: za duplanje
Ginger ja tek sad ovo vidim, cestitam i neka bude skolski do kraja! Jako mi je drago :)
Nisam u toku pa saljem ~~~~ svima!
Cestitam svim curama na lijepim betama ! Bravo samo naprijed :)
Evo i mene s prvoga uzv
Imamo 1 GV +kčs :)
Sljedeći petak opet uzv pa ćemo čuti i naše srčeko :)
Danas sam 5+2 :)
corina :-D bravo
corinaII:-D:-D
moja beta 2,9....ali digli smo glavu gore i u 07 mj idemo dalje, ovaj puta sve ispočetka
Kjara :love2: zao mi je
evo odmah malo ~~~~~~~~~~ za dalje
Cure drage sad sam cekalica, vracene mi dvije, a dvije su zamrzli.
Evo i mene u cekalicama, jedna blastica kod mene a dve na smrzavanju :) sad cekanje...
Kjara....glavu gore :*
Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svježe trudnic e ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:*
jejja,tonkica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ se mrvice čvrsto prime!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:fige:
bravo jjeja za veliku betu!
jos kikino stanje da cujemo!
Jejja i tonkica neka vam je sa srećom, da se blastice prime:fige:
Evo samo da javim, bila na 1.folikulometriji i prošao voz juče, skratio se ciklus, al to sam i sama skužila i rekla dr. prije pregleda, tako da čekamo 6.mjesec m pa su me stavili ovaj put 6.danprvi pregled!:) Sara, pridružujem ti se!:-)